Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 34 278
  • 479
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Чета ви днес с голям интерес. Ние сме с 1 неуспешен в друга клиника миналия месец :/ Имам толкова мвого въпроси и колебания и съмнения... надали ви е непознато чувството Grinning

Едно две неща много ме учудиха които казвате..аз не платих нито за упойката нито за доглеждане 5ти ден.. за пръв път чувам че се плаща Open Mouth
Владимиров не е меркантилен безотговорник. Да, цените не са от най-ниските, но той е един от най-напредничавите и непрестанно усъвършенстващи се репродуктивни доктори в БГ - чете, разширява знанията и практиката си, интересува се от всички тенденции и новости в сферата и прилага някои от тях и в неговата клиника. Не се крие от медии и публичност - т.е. не заляга в храстите, за да не привлича обществено внимание, тъй като има добра практика, добър екип и добра успеваемост. Ценоразписът е ясен и фиксиран - няма "малък шрифт" или нещо такова. Имайки предвид, че клиниката му е малка, но трябва да затвори целия кръг на един репродуктивен процес (биолози, ембриолози, анестезиолог и т.н.) и го прави на ниво, мисля че ценоразписът е приемлив. В тази сфера реномето е много по-важно за пациентките, отколкото дали сумите са +/- 100 лв., като се има предвид, че без солидна финансова база не може да се започне репродуктивен цикъл където и да било (не подценявам парите в никакъв случай, просто това начинание е скъпо навсякъде).
Моят личен опит с неговата клиника вече 3 години, въпреки различните предизвикателства и неуспехи, през които минах, е положителен и смятам, че има баланс между цената и качеството на услугата, която предлага.

# 121
Разбрах, че има увеличение от пролетта, но пак като сравнявам цените на някои изследвания са доста по-ниски от други клиники. Факт, ин витро процедурите могат
да са доста огромно перо,  но поне Владимиров винаги ми е спестявал каквото може от изследвания, обяснявайки, защо не са приложили за мен  когато съм искала да си самоназначавам, за да се презастраховам. И аз след първия Зет се чудех, защо не става като ембрионът беше супер качество, какво да направя. Истината е че накрая си е Божа работа и до нагласа и доверие в екипа.

# 122
Здравейте момичета! Чета ви днес с голям интерес. Ние сме с 1 неуспешен в друга клиника миналия месец :/ Имам толкова мвого въпроси и колебания и съмнения... надали ви е непознато чувството Grinning

Едно две неща много ме учудиха които казвате..аз не платих нито за упойката нито за доглеждане 5ти ден.. за пръв път чувам че се плаща Open Mouth

Здравей,
И аз от пролетта тръгнах по пътя на инвитрото при д-р Владимиров и ме провокира това, което написа, защото се чувствах по същия начин!
Специално за цените доктора ми беше обяснил, че е от голямо значение и качеството на самите консумативи, които се ползват и че той не прави компромиси с тези неща и това няма как да не се отрази на цената.

# 123
Днес бях на профилактичен преглед при АГ, първа среща беше. Споделих, че обмислям Турция и той каза, че праща всичките му пациентки там, и единствено Владимиров би препоръчал тук. Та мисля и аз да то посетя, лошото е че чак Октомври има час. Обикновено така трудно ли е с часовете при него?

И да ви попитам каква е цената за доглеждане 5ти ден?

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 15:56 от InYan238

# 124
Не се чака много за час, просто сега доктора е отпуска. Но незнам до кога точно.
 За отглеждане до 5 ден ние платихме 430 лв. Ние сме платено, ако има значение.

# 125
Днес бях на пофлактичен преглед при АГ, първа среща беше. Споделих, че обмислям Турция и той каза, че праща всичките му пациентки там, и единствено Владимиров би препоръчал тук. Та мисля и аз да то посетя, лошото е че чак Октомври има час. Обикновено така трудно ли е с часовете при него?

И да ви попитам каква е цената за доглеждане 5ти ден?
Доколкото зная, Д-р Владимиров ще е на работа на 12 Септ. - предполагам, че тъй като това е понеделник, а обикновено в понеделник са пункции, трансфери и т.н., едва ли ще можете да се класирате за 12-ти, но иначе би могло да си отделите един предиобед и да "чучнете" в приемната да чакате всички дами с часове да минат и тогава да ви вземе вас. Може да звъннете в клиниката и да питате момичетата дали може да направите така, но докторът едва ли ще ви върне, дори и без час - просто ще трябва да чакате доста. Успех!

# 126
Здравейте дами, нова съм в темата и идвам да питам за програмата "Споделен риск". Чудя се дали някоя от вас прави инвитро с нея и какви са ви отзивите?

# 127
Здравей, Фрида.
Ние сме по програмата "Споделен риск " За съжаление с един неуспешен опит. Първоначалните изследвания и при двамата - прегледи преди започване на същинската стимулация, кръвни изследвания, спермограми, кръвни групи, вирусология и тн ни излезнах към 1200 лв. Договора го подписахме при започване на стимулацията и през целия период стимулация, пункция, оплождане, замразяване и трансфер не сме дали нито стотинка (нали като се изключат препаратите за стимулация ). След неуспеха доктора ни предложи да направим ЕРА тест (не ни задължи), който е 1550 лв. Като цяло сме доволни от програмата, края на септември живот и здраве започваме нов опит. Ако имаш по конкретни въпроси ще се радвам да помогна ! Успех 😊

Здравейте дами, нова съм в темата и идвам да питам за програмата "Споделен риск". Чудя се дали някоя от вас прави инвитро с нея и какви са ви отзивите?

# 128
Благодаря много за отговора! Желая ви успех при втория опит! Flowers Four Leaf Clover
А дали и трите опита започват със стимулация и пункция или може и ЗЕТ да се направи? Тоест една стимулация + СЕТ и два пъти ЗЕТ?
Бенни, ако имам повече въпроси, ще ти пиша на лични по-нататък Simple Smile

Допълнение - сега като прочетох какво включва то е 3 стимулации + неограничено количество ЗЕТ за период от 2 години.

# 129
Ами всъщност не знам, не сме и питали,тъй като ни беше като цяло първи опит инвитро и се бях малко шашнала от всички нови неща през които минавах. Имахме само две снежинки, които върнахме заедно. Ще се радвам да обменим информация и на лично 😊

Благодаря много за отговора! Желая ви успех при втория опит! Flowers Four Leaf Clover
А дали и трите опита започват със стимулация и пункция или може и ЗЕТ да се направи? Тоест една стимулация + СЕТ и два пъти ЗЕТ?
Бенни, ако имам повече въпроси, ще ти пиша на лични по-нататък Simple Smile

Допълнение - сега като прочетох какво включва то е 3 стимулации + неограничено количество ЗЕТ за период от 2 години.

# 130
Здравейте, момичета. Много отдавна не съм влизала в темата. Искам да проверя има ли някой тук, който да е правил инсеминации в клиниката? Как се случват нещата, има ли успех?
Ние сме с мъжки фактор, изобщо не произвежда сперматозоиди мъжа ми и мислим да пробваме с инсеминация с донорски материал.
Също така не мога да намеря ценоразписа в сайта с това обновяване, може ли някой да помогне?
Благодаря и успех на всички 🥰

# 131
За донорски материал не мога да коментирам, ние правихме с наш четири инсеминации, които бяха неуспешни. Честно казано, ако сега трябваше да правя бих ги пропуснала и направо ин витро, просто шансът е малък и като има проблем с мъжки фактор пък би го усложнил още повече. Естествено всеки случай е специфичен, така че се консултирайте с Владимиров направо.

# 132
Здравейте, момичета. Много отдавна не съм влизала в темата. Искам да проверя има ли някой тук, който да е правил инсеминации в клиниката? Как се случват нещата, има ли успех?
Ние сме с мъжки фактор, изобщо не произвежда сперматозоиди мъжа ми и мислим да пробваме с инсеминация с донорски материал.
Също така не мога да намеря ценоразписа в сайта с това обновяване, може ли някой да помогне?

Ако не сте в напреднала за забременяване възраст и сте в добро репродуктивно здраве (добър яйчников резерв и добро общо състояние на репродуктивните органи), има смисъл да пробвате една или две инсеминации. Ако не се получи нищо, обаче, не си губете времето с повече опити. Предполагам, че това и Владимиров ще ви го каже. Ако сте в по-зрели години, Владимиров може да ви посъветва дори да пропуснете инсеминациите въобще. Успех! Simple Smile

# 133
  • София

Здравей, това е линк за цените:  https://ivf.bg/asistirani-reproduktivni-tehnologii/ .  В края на страницата са цените.

# 134

Ако не сте в напреднала за забременяване възраст и сте в добро репродуктивно здраве (добър яйчников резерв и добро общо състояние на репродуктивните органи), има смисъл да пробвате една или две инсеминации. Ако не се получи нищо, обаче, не си губете времето с повече опити. Предполагам, че това и Владимиров ще ви го каже. Ако сте в по-зрели години, Владимиров може да ви посъветва дори да пропуснете инсеминациите въобще. Успех! Simple Smile

Аз съм на 33 и нямам никакви проблеми. Или поне така беше до преди три години. За това мислим да пробваме с инсеминации, все пак и с донорски материал без проблеми, струва ми се не е малък шанса. Надявам се да е така. Искаме да опитаме по този начин поради по-леката процедура, така да се каже. И също и от финансова гледна точка. Ин витро правихме уж по фонда, а накрая се оказа, че трябва да си плащаме всичко след стимулацията, защото използваме донорски материал…..
благодаря за линка, @Veselina04 🥰

Общи условия

Активация на акаунт