Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 32 472
  • 469
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, ходих да си взема документите от клиниката, защото искам последния опит по фонд да го използвам на друго място. Направи ми впечатление, че не искаха да ми дадат протокола, където са описвали развитието на ембрионите.
Било вътрешна информация.
В други клиники дори снимки имат.
Някой да е успял да си го получи и как?
Наистина е доста странно! Някъде назад в темите ако не се лъжа пак бяха писали за подобен случай или в друга тема съм го чела. Според мен сте в правото си да изисквате цялата информация.

# 391
Някой може ли да каже за колко време излизат резултатите от MAR и HBA?

# 392
Здравейте, знаете ли кога се връща д-р Владимиров от отпуска?

# 393
Здравейте, знаете ли кога се връща д-р Владимиров от отпуска?

Здравейте,

доколкото знам се връща на 09.09.

# 394
Здравейте момичета,
на мен ми предстои инвитро сега в м.09. Доктор Владимиров ми беше казал една седмица преди цикъла в септември да се обадя на д-р Белчева, за да ми направи "папка и файл". Обадих ѝ се вчера, тя ме препрати към регистратура, а оттам ми казаха, че подготовката за инвитро се започвала м/у 2ри и 5ти ден. Съответно аз съм изпуснала този прозорец, защото д-р Владимиров не ми каза подобно нещо. Та питането ми е някой минавал ли е през такава "подготовка за инвитро" и в какво се състои тя. Аз много се разстроих, защото при мен това означава загуба на още един месец, като се има предвид, че чакам Владимиров от юни насам...

# 395
Когато се разбирахме с доктора за ин витро ме беше предупредил да му се обадя още в първия ден ,в който ми дойде цикъла.И съответно той ти казва кой ден да отидеш на преглед .Та щом е отпуска може би изчакай да мине и отиди направо на преглед да се доразберете.Първият и последния преглед преди пункцията винаги бяха при доктора,а междинните прегледи бяха при Белчева.Освен ,ако нещо него го няма.Не се ядосвай,по -добре да си почнеш при него,той назначава терапията по принцип.Успех!

# 396
Преди цикъл съм ходила на преглед при Белчева, за да види дали няма задържан фуликул. Тогава ми събраха всички изследвания, които имам, в една папка. Като ми дойде цикъла се обадих на Владимиров и той ме извика на 2-ия ден за стартиране на процедурата.

# 397
Дали ще започнете процедурата при д-р Владимиров или д-р Белчева е все едно, разликата е в цената на прегледа. Трансферът го извършва лично само д-р Владимиров.

# 398
Здравейте, момичета.
От една година сме в инвитро при друг лекар, но нещата не се получават, проблемът е при мен, на 38 г съм с ИЯР. Вече сериозно се замислям за ДЯ, защото и парите и търпението на мъжа ми са на приключване.....
Моят лекар работи само със замразени ДЯ и затова се насочих към д-р Владимиров. Предстои ми първи преглед другия месец.
Дали би приел направо следващ опит с ДЯ или ще иска първо с моя яйцеклетка да пробваме отново?
Моля за мнения и съвети.
Благодаря ви!

# 399
След като споделите това с доктора, не би Ви натискал за пореден опит със собствени яйцеклетки - поне така смятам спрямо впечатленията ми от него.

Но имайте предвид, че към момента се чака по над година ако искате свежи донорски яйцеклетки, освен ако не доведете донорка за предимство в листата за изчакване.

Здравейте, момичета.
От една година сме в инвитро при друг лекар, но нещата не се получават, проблемът е при мен, на 38 г съм с ИЯР. Вече сериозно се замислям за ДЯ, защото и парите и търпението на мъжа ми са на приключване.....
Моят лекар работи само със замразени ДЯ и затова се насочих към д-р Владимиров. Предстои ми първи преглед другия месец.
Дали би приел направо следващ опит с ДЯ или ще иска първо с моя яйцеклетка да пробваме отново?
Моля за мнения и съвети.
Благодаря ви!

# 400
Здравейте, двата ми опита с ДЯ бяха при д-р Владимиров. Колко ще чакате за ДЯ зависи от много неща: кръвни групи, вашите изисквания за донорка. Моите бяха следните: да е под 25 г, българка, но с мъжа ми не сме с редки кръвни групи, за да чакаме толкова. Аз бях със заповед от Столична община и чаках точно 41 дни, за да ми намерят донорка.

# 401
Дали ще започнете процедурата при д-р Владимиров или д-р Белчева е все едно, разликата е в цената на прегледа. Трансферът го извършва лично само д-р Владимиров.

Преди цената на прегледа беше една и съща и при двамата. Сега вече има разлика ли?

# 402
Прегледът при д-р Владимиров беше 150 лв, а при д-р Белчева беше 50 лв за небременни и 60 лв преглед за бременни. Но това са цени от миналата година. Сега се обадете на регистратурата и питайте.

# 403
Прегледът при д-р Владимиров беше 150 лв, а при д-р Белчева беше 50 лв за небременни и 60 лв преглед за бременни. Но това са цени от миналата година. Сега се обадете на регистратурата и питайте.

Това са цените само на първичния преглед. След това са еднакви и при двамата и вече са УЗ-  60лв. за небременни и 70лв. за бременни.

# 404
Здравейте,

предстои ми ЗЕТ трансфер при д-р Владимиров.
Може ли да ми припомните как протичаше подготовката. Колко дни се ходеше на прегледи преди самия трансфер?
Сутрин на гладно ли се ходи или това нямаше значение?
На 3ти ден от цикъла може и да се отиде, или е по-добре на 1ви или 2ри ден?

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт