Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 32 491
  • 469
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте nel_iv и lisalu
Ако е удобно бихте ли споделили свежи или замразени ДЯ използвахте?

Аз използвах замразени, Овобанк пакет от 8 и имаме останало още 1 ембрионче. по принцип се бяхме насочили за свежи, но към момента трябваше да се настроим за чакане над година и това ни отказа от свежите

# 436
Здравей! Имам прекрасен син благодарение на д-р Владимиров, вече почти на две години. Две инвитро процедури, много тежък мъжки фактор. При първата нямахме успех, но след втората стимулация още на първия зет трансфер видях положителния кръвен тест. Желая успех!🍀
Здравейте! От скоро съм пациентка на д-р.Владимиров.  Чета доста отзиви , къде положителни - къде отрицателни , НО не намирам на такива , които са му били пациенти и успешно завършили лечението. Това определено ме притеснява. 
Към днешна дата някой дали може да сподели за опита си с лечение при доктора?
Благодаря!

# 437
Здравейте nel_iv и lisalu
Ако е удобно бихте ли споделили свежи или замразени ДЯ използвахте?

Използвахме пакет замразени яйцеклетки от Овобанк. За свежи може да се чака и година, а предвид възрастта ми, решихме че нямаме това време.

# 438
Благодаря ви за бързите отговори. Времето ме притиска и е доста успокояващо да знам, че има успели със замразени  ДЯ. Мина повече от година, а все още нямаме обаждане от клиниката за свежи ДЯ, каквото беше и желанието ни.

# 439
Здравейте, момичета. Когато настъпи момента ще попитам и д-р Владимиров, но ако някоя от вас има информация, моля да я сподели. Моя приятелка иска да дари яйцеклетки в клиниката, с цел да мина напред в списъка на чакащи за донорски яйцеклетки. Разходите по нейната стимулация аз ли трябва да ги покрия или клиниката?

# 440
Аз поех разходите на моята донорка, разходите по стимулацията би следвало да се поемат от нейния реципиент

# 441
Аз поех разходите на моята донорка, разходите по стимулацията би следвало да се поемат от нейния реципиент

На донорката чийто яйцеклетки ще получа, разхода си го плащам аз. Но ако заведа донорка, която дарява не на мен, а за да ми помогне да мина напред в списъка, пак ли аз плащам за нейната стимулация или жената, която ще получи нейните яйцеклетки? По-логично е да е второто.....

# 442
Само от болницата могат да кажат, но и аз това написах.
Реципиента плаща за стимулацията, процедурите и компенсациите на донора. Дори да завете донор, той веднага се насочва към първата двойка по списък

На донорката чийто яйцеклетки ще получа, разхода си го плащам аз. Но ако заведа донорка, която дарява не на мен, а за да ми помогне да мина напред в списъка, пак ли аз плащам за нейната стимулация или жената, която ще получи нейните яйцеклетки? По-логично е да е второто.....

# 443
Здравейте момичето, аз след тежките ми страдания с доктор Владимиров се реших на втори опит в Турция директно след няколко години при доктор Тургут. Стимулацията беше значително по-лека и имаме цели 8 ембриончета. При Владимиров имах 1 и то без да зная качеството му. Да не говоря, че ми трябваха години да се реша на втори опит и все отлагах. На първия трансфер преди месец (16 април) в Турция се захвана едно от първия път Simple Smile  вече съм в 9гс и искрено се надявам да стигна до края на бременността спокойна. Това е моя опит и предпочитам преди време някой да ми беше казал да не си губя времето в кл София. Но това е животът.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 14:41 от Yoana_v

# 444
Как го написахте само "тежки страдания"!
Аз пък до края на живота си ще съм благодарна, че се насочих към д-р Владимиров и д-р Белчева! Чаках само 40 дни за донорка и миналата година родих на 45 г две прекрасни близначки - здрави и красиви!
След неуспешни опити в "Щерев" и "Афродита" моят късмет беше в клиника "София". Винаги ще бъда благодарна и на д-р Белчева, която дори, когато не бях вече нейна пациентка, винаги беше на линия да отговаря на моите въпроси.

# 445
Момичета, темата е чувствителна, но доктор Владимиров и за мен е доказал се специалист. Истината е, че няма доктор, който да има 100% успеваемост и винаги ще има и разочаровани и благодарни.
Аз имам вече две дечица благодарение на доктора. Диагнозата и подхода при мен бяха доста нетипични, което ме притесняваше много понеже се страхувах да не пропуснат нещо важно предвид факта, че се разминават нещата спрямо стандартните протоколи. Видях как работят и бях очарована. Смятам, че доктора доста мисъл е вложил как да оптимизира процесите в клиниката, за да не се пропускат важни неща и при по-нестандартните случаи. Организацията им е доста добра, което е супер важно, когато се работи с толкова много хора.

# 446
Всеки ще има различен опит и изживяването на един не променя и не омаловажава това на друг.
Аз съм изключително разочарована от тях и конкретно Белчева смятам, че има някакъв проблем. При нас също Тургут успя да помогне там, където Владимиров ме праща за донорска.
Важното е да си усетите доктора и да му се доверите.

# 447
Как го написахте само "тежки страдания"!
Аз пък до края на живота си ще съм благодарна, че се насочих към д-р Владимиров и д-р Белчева! Чаках само 40 дни за донорка и миналата година родих на 45 г две прекрасни близначки - здрави и красиви!
След неуспешни опити в "Щерев" и "Афродита" моят късмет беше в клиника "София". Винаги ще бъда благодарна и на д-р Белчева, която дори, когато не бях вече нейна пациентка, винаги беше на линия да отговаря на моите въпроси.
Да, за мен бяха тежки страдания и не ми даде и документи за ембриончетата после, защото искаха от Турция. Не случайно отлагах години за втори опит. Вашата благодарност към лекаря нека си тежи на мястото.  Когато прокървих мен буквално ме изостави и каза да пробвам да го спася в майчин дом… Радвам се, че сте успяла, но не ви прави чест да омаловажавате преживяванията и страданията, които имах с този доктор. Аз ще ги помня до края на живота ми. Не е само дали си успял или не, примерно доктор Тургут се отнася много по-човечно в тежките моменти без значение дали си успял или не. Единствено при доктор Стаменов в Надежда съм видяла такава човечост и съм му благодарна също за професионализма.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 08:11 от Yoana_v

# 448
Вижте всеки има своите преживявания. Аз пък точно от Стаменов не съм доволна. Имам ужасни преживявания, объркани лекарства, забравени инжекции да ми се поставят и т.н. Не искам да влизам в подробности, но избягах с 200.
За сметка на това имам близначки при Владимиров.
Имам близка била в Турция и не иска да се сеща за там. Така че всеки има своите лоши и добри опити. Аз никога не влизам в темите за Надежда да пиша. Има много успели момичета там, и просто знам че не е била моята болница и моите лекари. Това е!

# 449
  • София/Севлиево
Аз пък, въпреки че не успях да имам дете докато бях пациентка на доктор Владимиров ,не мога и една лоша дума да кажа за него.Човекът се раздаде до край, просто не ми е било писано да успея с него.Доктор Станулов ми направи почти същата като втората стимулация при Владимиров (все пак отидох при него с една огромна папка документи, които получих без абсолютно никакви проблеми) и просто нещата се случиха.Било му е времето (тези от вас, които са по отдавна във форума знаят,че за малкия син се борих над 9 години,6 години и половина от които бях пациентка на доктор Владимиров,но накрая успях при Станулов като всъщност ключова роля имаше Вецев, който спаси бебето от почти сигурен аборт в 9 г.с.,при Владимиров имах две биохимични и две бременности,завършили с мисед точно защото нямах подходящ лекар, който да ме поеме след успешното инвитро)...

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 11:56 от Елислава

Общи условия

Активация на акаунт