Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Wink А какви нахални кърлежи има в природата...
Ами комарите? Позволяват си и във лукс зони да се подвизават. 
Специално във Варна има присъствие.

Чисто статистически, комарът е най-смъртоносното живо създание на планетата. Починалите хора за една година, вследствие от ухапвания от комари са повече от всички други смъртни случай,  причинени от животни (сумарно)...

Така че, оглеждайте се Simple Smile

# 556
Вече много се измести темата!
Защо всички нападате Пенко?На много хора не им отърва реалноста ,но тя е такава за жалост.
Винаги съм се чудил,как хората  успяват да гледат кучета(защото кучето изисква много грижи и свободно време).
За мен не е нормално да се гледа куче в апартамент!Комшиите ни имат голямо куче и всекидневно пред вратата ни е пълно с дълги косми,кал след разходките ,ужасна миризма на моменти и още куп неприятности.Асансьора също е мръсен и непочистен след това.

# 557
Аз пък гледам йорки, което не се скубе, изхожда се вкъщи на пелена, разхождаме го по 5 минути на ден и го обичаме всички вкъщи като трето детенце Simple Smile. Ха сега де Simple Smile Темата не е за домашни любимци, макар че някои си избират местоживеенето в зависимост от наличието или липсата на такива у съседите Wink.

# 558
Аз пък гледам йорки, което не се скубе, изхожда се вкъщи на пелена, разхождаме го по 5 минути на ден и го обичаме всички вкъщи като трето детенце Simple Smile. Ха сега де Simple Smile Темата не е за домашни любимци, макар че някои си избират местоживеенето в зависимост от наличието или липсата на такива у съседите Wink.
Аз не бих гледал куче в апартамента, но по никакъв начин не ми пречи това в съседа. Даже с жена ми коментираме как съседите издържат нашите деца, дали много ни се сърдят, макар че не го показват.

# 559
Аз като се прибирам в бг с кеф се возя на градския транспорт във варна. Не знам как е в пиковите часове ама след 8 няма много хора, автобусите са сравнително нови и чисти, и от трошево до центъра стигат за нула време, предпочитем ги пред такси, а и ми е интересно да наблюдавам как се справят хората в бг. За сравнение имаше един период в щатите ползвах градски автобус и беше доста неприятно, навсякъде миризма на марихуана, или ако се случиш до индийци на къри. Даже напоследък се говори че има много случаи на употреба на синтетични наркотици в автобуса и от изпаренията на шофьорите им става лошо а някои даже стават толкова зле че не могат да ходят на работа.

https://nypost.com/2022/05/07/second-hand-fentanyl-fumes-threate … ttle-bus-drivers/

# 560
  • Варна
Айде пак за думата се хванахте. Ами детето е най-важното на света. Никой не е казал, че трябва да му говориш, че е с висша мисия, но като цяло имах предвид. Що кое да е по-важно? Например мен шум от деца не ме дразни, обаче кучешкият лай да. Защото едното е смисъла на живота, а другото е нечия прищявка и кеф с което разваля моят кеф.

# 561
Здравейте, има ли някой със закупен апартамент в сграда Галерия 1. Мисля, че няма акт 16, кога се очаква? Може и на лично съобщение. Благодаря!

# 562
Тук на колата се гледа като на семейна ценност. Как ще я остави без надзор някъде си?! Ганьо иска да му е паркирана пред входа. Дълга тема сте подхванали...
Значи може да ми викате Ганьо, асоциирам се някак си. Нямам ЕН на брой печки,но имам малка кола, голяма кола, мотор и регулярно ползвам гт. Явно си угаждам и нормално да не ми стигат парите за цигари, алкохол и други такива пороци, за това съм ги премахнал от ежедневието ми. Отнесох се,та на въпроса - оня ден рано сутринта бях във владиславово, гледам една хубава детска площадка изпълнена по европейски проект предполагам, много красива имаше си и табелка забранено за животни. Но това не попречи на 3-4 котки за половин час да минат през пясъчника и да си свършат работата. По-късно през деня забелязах родители си бяха оставили децата в пясъчника и те си играеха с кеф вътре. А вечер предполагам тийнеджърите ходят да пушат там,и с извинение, сигурно плюят и пикаят където им падне. А на другия ден децата пак си играят там. То ясно, че е възпитание и манталитет, най-вече за котките де.
Както казах ползвам от време на време градски транспорт и почти всяка спирка е надраскана , боядисана с графити или със счупени стъкла. Искате в Европа, е там такива неща няма. Говорите, че децата били най-важни, ама никой не му се занимава с тях и тяхното възпитание. По-добре му купиш един телефон да си цъка там и да не хленчи за глупости или пък цял ден да е по улиците с приятелчета, само да не мрънка.
Може да не съм прав, може да греша, но и аз като Пенко, града не ме влече за живеене. Според мен вилните зони са по-добър вариант и центъра на Варна ти е на 15мин път и си имаш тишина и спокойствие.

# 563
  • Варна
Ако Пенко се премести във вилна зона и случи на съседи като мен, няма да му е спокойно от кучешки лай. То не е и само това - чуват се резачки, косачки, цепене на дърва и други съпътстващи звуци.

П.п. Не е вярно, че в Европа няма такива неща като вандализъм. Дори в Швейцария съм виждала цели спирки в графити и препикани. Разликата е, че там ги затварят и ремонтират за няколко дни, а тук си остават съсипани завинаги.

# 564
Вандализъм има навсякъде, не отричам.  Но казах, че в Европа няма да виждаш ежедневно счупени, надраскани и нарисувани с графити обществени места, защото там те са единични случай и рядкост.
Пп
Виждал съм няколко града в Германия, предполагам по идея на общината, където грозните улични табла, контейнери и др., бяха изрисувани с графити почти, като произведения на изкуството.

# 565
  • Варна
Диди по-скоро бих предпочел тебе за съсед, въпреки че си с куче защото все някак ще се разберем отколкото да рискувам щото статистически ще попадна на профани. Съседния парцел не се ли продава?

# 566
Аз не бих гледал куче в апартамента, но по никакъв начин не ми пречи това в съседа. Даже с жена ми коментираме как съседите издържат нашите деца, дали много ни се сърдят, макар че не го показват.
Зависи от кучето, нашето е абсолютно безмълвно Simple Smile-спокойно, кротко и гушливо.

# 567
Ники23,  аз претенции колко коли ще има някой нямам, имам претенции да не ги спира на тротоара, да си вземе гараж и да ги съхранява  там, още не познавам човек, който може да кара две МПС едновременно
В блока имаме едно семейство със 7 автомобила, таралясници, няма да кажа къде са по качени по тротоари, по зелени площи..

# 568
  • Варна
Диди по-скоро бих предпочел тебе за съсед, въпреки че си с куче защото все някак ще се разберем отколкото да рискувам щото статистически ще попадна на профани. Съседния парцел не се ли продава?
Не знам, попитай. Той и моят не се продаваше, но сама си го поисках, така да се каже. 😀
Само да предупредя, че кучето няма да е само едно. Joy

А, този откъм дъното със сигурност се продава, дори е разчистен, но е декар и половина и с малко лице на път и по в ниското, без морска гледка. Не знам колко пари му искат, но съсед ми каза, че са ходили хора на оглед.

# 569
Ганьо,не обича да дава пари за паркомясто или гараж,или пък да  наема!!!Да купи апартамента,а после ще му мисли-ще се катери по тротоари,ще мачка градинки,ще запушва гаражи и паркоместа и ще оставя най-нагло бележки с телефон.Сякаш другите са длъжни да се занимават с подобни индивиди и да им чакат кефа да си преместят колата.

Общи условия

Активация на акаунт