Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Тук на колата се гледа като на семейна ценност. Как ще я остави без надзор някъде си?! Ганьо иска да му е паркирана пред входа. Дълга тема сте подхванали...

# 541
Heart С гориво на 4-5 лв. как няма да е ценност.

# 542
  • Варна
Абе вие не четете ли? В началото на изречението съм коментирал, че става въпрос за метрото в Париж...

И да там не съм се возил, но три години се возих на нашето и това е най-чистото и хубаво метро в София.

Куче и дете? Ами не е еднакво, едното има висша мисия, другото е гевезелък с който в повечето случаи леко или много пречиш на другите. Не ме карайте да развивам теза защо, хората с тунелно притежатели на кучета няма да вникнат. То е като да обясниш на пушач или на чалгар дето надува музика, че пречат.

# 543
...
Куче и дете? Ами не е еднакво, едното има висша мисия, другото е гевезелък с който в повечето случаи леко или много пречиш на другите. Не ме карайте да развивам теза защо, хората с тунелно притежатели на кучета няма да вникнат. ..

За да бъде мисията на детето още по-възвишена, е добре да израства в близост до животно, а кучето е една отлична алтернатива.
А опасни болести може да се "хванат" не само от полянката пред блока, но и в двора, както и на поляната в гората.

Важното е да бъдем достатъчно бдителни, но не и параноични.

# 544
Пенко, тресе те параноя от животни. Стой си в апартаментча, че  ако знаеш пък от гората над Виница как вият чакалите, вечер по улиците се разхождат лисици, а в 5 часа сутринта птичките как пеят .. и будят всичко край себе си ... направо не знам

# 545
Wink А какви нахални кърлежи има в природата...

# 546
  • Варна
На Пенко отдавна съм му казал,че не  е за тази планета.Прекалено много капризи.Иначе, понякога харесвам анализите и тезите му.

# 547
  • Варна
Пенко си знае кусурите и не ги отрича. Само дето за кучетата съм прав. В България любовта към животните и културата на хигиена и зачитане на лично пространство са диаметрално разположени, а това води и до последствия.

Болести има навсякъде, но градинките сега не са градинките от детството ми. А, България е шампион по тения на Европа в пъти. И другите животни не са толкова опасни, кучетата са и най-агресивни и най-сериозни болести носят.

Иначе, природата си я обичам и съм често сред нея. Най-ми е гадно из горските пътеки, отпуснал си се, ходиш и посредата на пътечката един куп лайна.

Пък който не се притеснява му пожелавам приятен пикник на зелените площи в Морската. Кой ще пусне детето си да се отъркаля там? А, аз съм се търкалям едно време ама нямаше изненади.

# 548
Скоро няма да е. Ще ни научат на ГТ насила. Това го говорух преди 2г. Като вдигнат данъци и такси на тараляските с двг, а електричката е 2х цената на нормален автомобил, всички ще яхнат ГТ и тротинетки и междублоковите пространства ще се облагородят. А автомобил ще се ползва в споделена икономика т.е под наем при нужда. Какво ли ще стане с безбижно скъпите гаражи?

# 549
Моите наблюдения в последните 2-3 години са, че културата на собствениците на кучета значително се е подобрила, още не е на необходимите висоти, но има надежда!

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 21:18 от BoeL

# 550
  • Варна
Пенко, с тия приказки за лайна във всяко твое изречение звучиш леко маниакално. Миналото лято си правихме късен пикник с приятелки на една от поляните в Морската, не беше минирано, много добре си изкарахме. Следващия път като си на разходка, загледай се в кучетата. Всяко второ е с капсула с торбички на повода си и стопаните му чистят.
И изобщо не е вярно, че кучетата пренасят най-много болести.

# 551
Какво ли ще стане с безбижно скъпите гаражи?
Ще се ползват вместо мази, които изчезнаха в новостроящите се кооперации Smile Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Closed Eyes

Добре си е ГТ, преди да вкарат синята зона го използвах често, че инак нямаше шанс да си паркирам колата ако изляза. Сайта на варненския транспорт е мн добър, да точно кога ще пристигне автобуса, колко време ще пътуваш. Климатизиран, абе няма нищо общо с икарусите от моята младост Simple Smile

Имам много приятели с деца които живеят в т.н. вилни зони покрай пътя за златните. Ползват си транспорта както всички останали, нито са а-социални децата, ходят си на гости по къщите или в затворените комплекси където живеят.

и аз съм на мнението на BoeL за собствениците на кучета. Да има и такива с ниска култура на хигиена, но то си е до човека.
Скрит текст:
Вчера на плажа една майка си клекна с момиченцето срещу нас изходи го по малка нужда, на края на  пясъка покрай пътеката, после и по голяма. Зарови си го иначе.... Съседите от другия чадър успяха да се окопитят от видяното и извикаха охраната на комплекса. Не знам продължението, че ние дигахме катуна вече 

# 552
  • Варна
Казах аз за тунелното мислене... Не съм писал най-много, писах най-опасни и приключвам с темата, че пак ще ни трият.

# 553
Wink А какви нахални кърлежи има в природата...
Ами комарите? Позволяват си и във лукс зони да се подвизават. 
Специално във Варна има присъствие.

# 554
Абе вие не четете ли? В началото на изречението съм коментирал, че става въпрос за метрото в Париж...

И да там не съм се возил, но три години се возих на нашето и това е най-чистото и хубаво метро в София.

Куче и дете? Ами не е еднакво, едното има висша мисия, другото е гевезелък с който в повечето случаи леко или много пречиш на другите. Не ме карайте да развивам теза защо, хората с тунелно притежатели на кучета няма да вникнат. То е като да обясниш на пушач или на чалгар дето надува музика, че пречат.
Пенко каква висша мисия има детето, да не си станал набожен? Аз си мислех, че създаваш нещо с любов да го обичаш и да те обича а то било заради някаква висша мисия? Не трябва да се товарят мозаците на децата, че от тях зависи съдбата на човечеството.

Общи условия

Активация на акаунт