Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 110
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • при Arctic Monkeys
Екватор правят екскурзии от Варна, знам за това от 5-6 години.
Екватор правят екскурзии от Варна, знам за това от 5-6 години.
Това, което пише че е с полет от Вн не е с полет от Вн. Търсят ти вътрешен полет от Варна с бг еър, кацаш в Сф и летиш от там. Обикновено има или голямо разстояние между полетите, или например няма никакъв в същия ден. Което тотално обезсмисля цялата гимнастика. Например чартъри от Вн за Гърция няма. Има за Египет. Не ми се ходи там🙂

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 20:59 от karmacoma

# 631
  • Варна
Я кажете колко според вас е адекватен наем за двустаен в Изгрев? Искам да си сверя часовника.
НС, на 150 м от околовръстното, юг - запад (на юг има блок, на запад - гледка надалеч с растителност и страхотни залези),1ви етаж над много високи гаражи, обзавеждане предимно Икейско и от Юск. Среден клас уреди и баня. Остъклена тераса.  Rolling Eyes

# 632
Няма такова нещо като адекватен, два еднакви апартамента съседни единия наем 450 другия 650...
Пусни го висок и намаляй после докъдето стигне. Брокерите не ги питай.

# 633
  • Варна
За 500 си мислех аз. Но си права, може да се пробва първо за повече. То наистина хората повече ги интересува обзавеждането вътре, не толкова квартала. Брокери нямам намерение да ползвам за това, да.

# 634
450-550 според мен, зависи и големина на стаите. Прецени каква цена и според това дали ще обложиш прихода, бих те съветвала да го.

# 635
Знам за сключени договори, скорошни, в сграда на Явор в Младост. Не знам коя точно.. Двустаен, наем 600лв и 650лв.

Къде се намира Изгрев? Да си призна за първи път чувам квартал с това име.. В първият момент си помислих, че съм в софийската тема 😆

# 636
  • Варна
Стига бе, хора... отворете го тоя Гугъл Мапс... Grinning

Тия наеми 600 и 650 сигурно са за чисто нови апартаменти? Много ми се струва.  Вчера видях обява в нашия блок за 500, два етажа над нас. Не знам... евентуаално 550 и то за някой с животно, на който му е трудно да си наеме.

# 637
Сграда Младост е чисто нова. Нормално да са такива цените.

# 638
Нормално, ама все пак това е Младост. Такива пари искат  в централните райони.

# 639
  • Варна
Не е ли висок този наем за Изгрев?

# 640
  • Варна
По повод наемите и аз съм много назад май.Вчера бях на гости в ателие на Погребите, нищо особено като обазавеждане, даже супер обикновено и старо, но чистичко и подържано  - наем 350 лв. Множко ми се видя, предвид,че аз бях в гарсониера на Чаталджа за 400 лв.преди 3 години. Както и да е.... смятам,че за новичко, икейско/юск обзавеждане можеш спокойно да му вземеш 450 лв -500 лв според мен е напълно адекватно. Но знам ли, огледай наемите в района.

# 641
  • Варна
Тристайният ми в Победа е пуснат на 450, но е стара тухла и с по-обикновено обзавеждане. Този в Изгрев е с една стая по-малък, но е по-нов и по-файски. Ще ми се да му взема повече. Двата квартала са на еднакво разстояние до центъра и горе долу съпоставими по хубост.

# 642
  • Между гори и планини
Погребите са на крачка от центъра и пазара.
На нашите апартамента е там, ще го мисля какво да го правя.

# 643
  • Варна
Погребите са на крачка от центъра и пазара.
На нашите апартамента е там, ще го мисля какво да го правя.
Да, и с това май се изчерпват предимствата. Като цяло май е недолюбван квартал.

# 644
Стига бе, хора... отворете го тоя Гугъл Мапс... Grinning

Тия наеми 600 и 650 сигурно са за чисто нови апартаменти? Много ми се струва.  Вчера видях обява в нашия блок за 500, два етажа над нас. Не знам... евентуаално 550 и то за някой с животно, на който му е трудно да си наеме.

Домързя ме, признавам си 😆

Цъкнах сега. Над Левски се пада? Предвид бъдещата платена зона за паркиране в цял Левски, аз бих пуснала по-висок наем, ако паркирането е уредено. Доста наематели попадащи в новата зелена зона, които са без гараж ще се чудят къде да си дянат колите..

НС са и двата апартамента, да. Младост е много хубав квартал за живеене и според мен много подценяван. Има паркове, всякакви магазини, пазарчета, молове. Сградите са с отстояние и не е наблъскано като изключим дерето.. ГТ е супер и за 15-20 минути си на център с 82 или 41. Паркирането е лесно. Покрай зелената зона очаквам да се вдигнат цените на наемите и там.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 23:00 от LolaNicole

Общи условия

Активация на акаунт