Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
В набедената гръцка махала, претъпкано с гъзари и мутри, но там искат да живеят новите богаташи дошли от селата.

# 661
  • Варна
В селата богаташи няма. Сега се " избиват" за панелки от 1600€.🤣

# 662
Явно не е имало много желаещи на 2800 евро за този апартамент. Да видим дали ще се намери някой смелчак на 2300 евро. Това е проблема като се гледат офертни цени и се прави генерален извод че нещо струва толкова колкото му искат.
Скрит текст:
Спрях да си вадя изводи от сайта, когато разбрах , че брокерите "намалят" цената за да проверят дали тя е причината един имот да не се продава.
Иначе в новият строеж на Борис/Братя Миладинови ( където беше Картофената къща ) имало продажби на над 3000 евро Rolling Eyes

И аз като Диди много се дразня като пишат съседни квартали, последни случки - написали Нептун а имота се намира над Бар ДежаВу аха-аха до Отец Паисий ( на мен това каре е локация която ужасно ме отблъсква ) другите Чайка до гимназиите - оказва се в Бриз до другите гимназии Smiley Grin

# 663
Относно акт 16 -Сезони от началото на юни акт15 и от началото на юли акт16

# 664
Е то това с мед да го намажеш, ами като накръщавали тия села в Аксаковско все с "К"  брокерите едва се оправят в кои села са им имотите за продажба
Куманово, Кичево, Крумово, Кантарждиево, Климентово .. всичките им се сливат

# 665
  • Варна
Не знам защо ама във Варненско няма много села с красиви имена. Кранево ...супер име за курорт.

# 666
  • Варна
Сериозно ли на някого му е важно името на селото да е красиво... Joy По-важно е природата да е красива.
Има едно, дето се казва Вонеща вода, ти на Кранево се мръщиш... Grinning

# 667
  • Варна

Има едно, дето се казва Вонеща вода, ти на Кранево се мръщиш... Grinning

И "Торба лъжи" (пак в същия регион) не е за подценяване  Smile

# 668
  • Варна
За мен е важно. Имах едно гадже не беше нещо кой знае какво ама имаше красиво име, та аз много символично приемам нещата. Доброглед ми звучи добре. Дюлино е добре. Ама Кантарджиево...

# 669
  • Варна
Имах едно гадже не беше нещо кой знае какво ама имаше красиво име

Пенко,казвам го най-добронамерено- трябва да спечелиш приз Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 670
  • Варна
Всеки с фетиша си Simple Smile.

# 671
  • Варна
Така никога няма да си намериш селски / вилен имот. А и жена също, щото и ние не се избиваме за Пенковци. Grinning (с една торба претенции).

# 672
Моля за съвет, какви са актуалните наеми за двустаен в района на Зимно кино Тракия, чисто нова сграда, среден клас обзавеждане и оборудване - Икея, Юск. Има и гараж, който може би ще се отдаде отделно (синя зона)?

# 673
  • Варна
Ама то аз не се казвам Пенко и жена не търся щото вече имам такава отдавна. Не, че е по темата...

# 674
  • Варна
Моля за съвет, какви са актуалните наеми за двустаен в района на Зимно кино Тракия, чисто нова сграда, среден клас обзавеждане и оборудване - Икея, Юск. Има и гараж, който може би ще се отдаде отделно (синя зона)?
Умножете квадратурата на жилището по 10- 14 лв. Локацията винаги е определяща.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 14:29 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт