Къде в Пловдив??? - 95

• 30 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Много ти благодаря!
Само в единия знам да има месо.
Halal Meso
089 512 7182
https://maps.app.goo.gl/rnYZ4jatLyjZ5DMh8

# 151
В този магазин, който е  точно срещу входа от към паркинга на Четвъртък пазара има агнешко, но не знам дали има комплекти за дроб сарма. В понеделник ще ходя и мога да проверя. .

# 152
  • Пловдив
Аз купувам агнешко и дроб сърма от хранителния магазин на Центъра. Продуктите са страхотни.

# 153
Здравейте, момичета имам нужда от информация. Има ли оторизиран дистрибутор за продажба на професионални/и за домашна употреба/ преси за изправяне на коса в гр. Пловдив? Благодаря предварително. Sparkling Heart

# 154
Не те разбрах.. Преси за коса домашни под път и над път - като почнеш от всички хипер-супермаркети до разни квартали магазинчета. Професионални - конкретна марка ли ти трябва? (те не изправят ли с четка и сешоар повечето?)
Какво имаш предвид под оторизиран дистрибутор?
Има магазини за фризьорски разни продукти, някъде около кукления театър се сещам... Сигурно и други има.

# 155
  • Пловдив
В Зара продават преси и оборудване за фризьорски салони.

# 156
  • Пловдив
И в Златна рибка съм виждала да продават преси и сешоари. Поне според сайта им предлагат и преси.

# 157
Виждали ли сте някъде да продават силиконови форми за тарталети?

# 158
Не те разбрах.. Преси за коса домашни под път и над път - като почнеш от всички хипер-супермаркети до разни квартали магазинчета. Професионални - конкретна марка ли ти трябва? (те не изправят ли с четка и сешоар повечето?)
Какво имаш предвид под оторизиран дистрибутор?
Има магазини за фризьорски разни продукти, някъде около кукления театър се сещам... Сигурно и други има.
Имах предвид професионални, но ще се ползват за домашна употреба! Не искам от масовите в магазините за ел.уреди. Конкретно ме интересува за Бейбилис. Оторизиран(Вносител) е някой, който не продава ментета защото гледам че има много ментета вече на пазара а не ми се купува на такава сумата не е малка за профи сериите.

И в Златна рибка съм виждала да продават преси и сешоари. Поне според сайта им предлагат и преси.
Благодаря ти, за съжаление не предлагат каквото търся поради тази причина търся някой вносител. Може да има някой, който работи с такива ако работи в тази сфера.

В Зара продават преси и оборудване за фризьорски салони.
Благодаря ти, къде се намира това ако може да ме насочиш?

# 159
  • Пловдив
Зара има срещу природонаучния музей и малко по-надолу пак по-същата уличка.

# 160
  • София
Christian of Roma до Новотела са вносители на продукти за фризьорството, може да предлагат и преси.

# 161
  • Пловдив
Магазин Зара има и на Пешеходния мост.

# 162
Миналата седмица поръчах едни очила за плуване, но се наложи да ги върна... Явно ще ходя до физически магазин, но освен Декатлон (където нищо не си харесвам)  за друг не се сещам.
Търся марки като Speedo, Arena, но евентуално ниски цени и по-скромни модели, защото не съм наясно дали ще има втори урок по плуване... 🙄

# 163
Знаете ли в Пловдив Туристическо дружество?
Обмислям да ходя на излети в планина и по скромно катерене на малки върхове Simple Smile

# 164
  • Пловдив
Миналата седмица поръчах едни очила за плуване, но се наложи да ги върна... Явно ще ходя до физически магазин, но освен Декатлон (където нищо не си харесвам)  за друг не се сещам.
Търся марки като Speedo, Arena, но евентуално ниски цени и по-скромни модели, защото не съм наясно дали ще има втори урок по плуване... 🙄
Спорт Депо проверихте ли?

Общи условия

Активация на акаунт