Къде в Пловдив??? - 95

• 30 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Може ли препоръка за детски зъболекар, който да приема по здравна каса? Детето е на 11м и сега започнаха да излизат зъбките. Искам да я прегледат и да ми дадат насоки за хигиената, преди да си заминем за Англия. Тя не дава да и се отвори устата, така че трябва някой търпелив и да има подход към децата. Благодаря

# 181
  • Пловдив
На някой налагало ли се е да поправя механизъм на пасажерска седалка на автомобил с 3 врати?

# 182
  • Пловдив
Някой наскоро ползвал ли е такситата, за да ми кажете кои се водят за най-изгодни

# 183
  • Пловдив
Няма такива..от днес са с нова цена.
1,85 първоначална, след това 0,90 или 0,99 не запомних Confused

# 184
Момичета, има ли къде да се остави автомобил около централна гара?  Някъде за ден и половина.

# 185
  • Пловдив
Около централна гара в локалното отсреща.

# 186
Къде и в коя лаборатория вземат кръв от бебе? /ако може без Писанец/.
Точно в Писанец са най-внимателни лаборантите. Това са ми личните впечатления. Не ходете в Рамус, на колелото на Панаира, до китайския ресторант.

# 187
Къде и в коя лаборатория вземат кръв от бебе? /ако може без Писанец/.
Точно в Писанец са най-внимателни лаборантите. Това са ми личните впечатления. Не ходете в Рамус, на колелото на Панаира, до китайския ресторант.
Лекаря така ми каза, за това и аз така търся😀. Не знаех, че на бебетата може навсякъде. Преди доста години имаше няколко места само, където работеха с бебета.

# 188
От мен глас за Бодимед на Захари Стоянов.

# 189
  • Пловдив
До сега съм ползвала Бодимед на Захари Стоянов, лабораторията на Пълмед и последните два пъти лабораторията в ДКЦ на В. Априлов. Навсякъде са се справяли чудесно.

# 190
Аз да уточня, че имах предвид венозна.  За от пръстче- навсякъде биха се справили, дкц-тата са си ок.

# 191
  • Пловдив
Селена. Ако лаборантката не може, ще викнат някой, който може. Или поне така е редно. Там, при толкова бебета, няма как да няма персонал, който да може да взима венозна кръв от бебе.

# 192
  • Пловдив
Венозна са взимали от лабораторията на Пълмед.
Другите пъти беше по неприятен повод през 2-3 дни нови абокади, та лично на мен, след 100+ дупчения, ако ми се налага просто искам да минава и заминама. Имайте предвид, че вените, често са тънки и се пукат или не пускат кръв и не е до липсата на опитност на персонала. При сина ми започнаха и с лампа да търсят вени по едно време, че нямаше такива, които да не са ползвани и вижда се, че има - дупнат и греда.

# 193
  • Пловдив
Отворили са нова медицинска лаборатория Лина в Тракия срещу ДКЦ в сградата където са Писанец и Рамус.

# 194
Може ли препоръка за детски зъболекар, който да приема по здравна каса? Детето е на 11м и сега започнаха да излизат зъбките. Искам да я прегледат и да ми дадат насоки за хигиената, преди да си заминем за Англия. Тя не дава да и се отвори устата, така че трябва някой търпелив и да има подход към децата. Благодаря

Д-р Гьозова - медицински център Станков.

Общи условия

Активация на акаунт