Къде в Пловдив??? - 95

• 30 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
100%, те дори на 01.01 работят.

# 256
Лидъл ще почиват.

# 257
  • Пловдив
Собственичката на Лекси е егати безбожното същество. То и аз не съм много набожна, но тя минава всякакви граници. Лекси работят на всички празници......Това е пълно безобразие. Извинете емоционалното ми отклонение, но ако не си производство с непрекъснат цикъл, или болница, на Коледа, и на Великден, мястото ти е при семейството. Да им приседне на подобни работодатели.

# 258
  • Пловдив
Иди го обясни на едни "граждани" дето се възмущаваха под една статия във фейса, че градския транспорт работи с празнично разписание от днес до понеделник.

# 259
Споделям за такива като мен,които още не са разбрали за базар Капана фест пред Пощата. От страната на тунела,има сергия благотворителен базар в помощ на болно детенце.  Съучениците й са изработили сувенири.
Който има желание,може да мине да пусне някое левче в касичката.
Светли празници!

# 260
  • Пловдив
Някой има ли идея в неделя дали ще работи Лекси на Марица?

Споделям мнението на Дазел...😒

# 261
Аз разбирам да работят, но да им плащат като за официален празник, двойно. А те не вземат нищо отгоре. Поне в Т маркет е така, за Лекси не знам.

# 262
  • Пловдив
Абе счетоводно им дават нещо официално, но ако е на база МРЗ не се усеща общо взето.

# 263
Момичета, можете ли да ме насочите към магазин, където продават хубав гръцки зехтин?

# 264
  • Пловдив
В Метро има много видове зехтин, включително и висококачествени.

# 265
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави! 🌷
Не е по темата, но знам, че четат доста хора. Детето ми на 1 година при положение, че стои в мен в градския транспорт трябва ли да плаща? Един младеж(шофьор) така се заяде с мен. А в наредбата пише, че с карта или без децата до 7 годишна възраст се возят без билет. Не съм за единия лев, платих си го. Просто ми е интересно тези от Вас,които пътуват с автобус дали е така?

# 266
  • Пловдив
Возят се безплатно с карта. Без такава са с билет.

# 267
Картата е и застраховка и важи за цялата страна, не само за Пловдив. Не е нещо ново, още голямата ми дъщеря пътуваше с такава, а е вече студентка. Трябва веднъж годишно, с копие на удостоверение за раждане на детето, само да минавате през някой пункт за продажба на карти, за да издадат документа.

# 268
  • Пловдив
Когато децата са с карта пътуват безплатно. Персоналът се "заяжда", защото ако се качи проверяващ им съставят протокол с глоба.

# 269
Добре.Благодаря Ви! Просто ни се наложи, защото се развали колата и ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт