Къде в Пловдив??? - 95

• 30 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Някой питаше за целофан. Големи листове купих от магазин Двете гарги на Младежка. Струва по 1лв листа.

# 271
Здравейте! Дали Лекси в ТЦ Гранд работи днес? Благодаря!

# 272
Лекси работят. Лидъл почиват.

# 273
Благодаря много!

# 274
  • Пловдив
Издирвам играчка на Маугли, онлайн са изчерпани, моля ако някой е виждал в магазин в Пловдив да сподели.
Търся и подобна голяма чаша

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 20:46 от violence

# 275
Издирвам играчка на Маугли, онлайн са изчерпани, моля ако някой е виждал в магазин в Пловдив да сподели.
Търся и подобна голяма чаша
Плевенската фирма Богдан мебел и Емаг, но с черно столче. Не съм виждала подобни в магазините. Ако искаш, може да провериш в Кючука, бившия РУМ Молдавия.

# 276
  • Пловдив

Clo, благодаря, ще проверя в Молдавия и тази в Богдан ще ми свърши работа.

# 277
Дами, можете ли да ми препоръчате рекламна агенция или къде да отида на ми разпечатат две снимки с хубаво качество за рамки с размер 50 на 70 см.?

# 278
  • Пловдив
Склад на хотел има стикер, че е гараж. Ако някой спре му пишат заплашителна бележка. Може ли да се направи нещо?

# 279
Здравейте, търся център за лазерна епилация в Пловдив. До момента от темата за това видях, че се препоръчват La bella vita и Лазер център. Нито едните обаче ми си струват надеждни. Първите нямат дори сайт, вторите ми изглеждат посредствено. Може ли да препоръчате други места, на които сте били и сте доволни? Също ако кажете и с какви лазери работят, ще е супер.

# 280
  • Пловдив
Аз съм доволна от Лазер център. В какъв смисъл посредствени?
Ходя при тях откакто съществуват, сигурно повече от 10 години и съм доволна. Дъщеря ми на 15 също ходи вече няколко пъти.
Точно те отказаха да направят епилация на дете на 12години на ръцете с руси косми, като казаха на родителите, че ефектът ще е почти нулев. Друг голям и двойно по-скъп салон им каза, че няма проблем и така хората си плащат вече 4-5 процедури и ефектът наистина е нулев.

# 281
Здравейте, търся майстор за баня за Пловдив. Протече ни банята, съмняваме се за спукана обратна вода.

# 282
Здравейте, някой може ли да сподели, ако е виждал къде има такива детски надуваеми замъци/батути (прилагам снимка)
Ако има в Тракия някъде ще е още по-хубаво Blush

# 283
На Гребната има 2бр.

# 284
  • София
Моя приятелка също е доволна от Лазер център, в София също са на доста места. Важно е лазера да е александритен.

Общи условия

Активация на акаунт