Къде в Пловдив??? - 95

• 29 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Събрах по чекмеджета и шкафчета 50 и кусур по 2 лв,само че хартиени.Има ли къде в Пловдив да се обменят?

# 31
Като излезли от обръщение единствено в БНБ, ако не е изтекъл срока.

# 32
Събрах по чекмеджета и шкафчета 50 и кусур по 2 лв,само че хартиени.Има ли къде в Пловдив да се обменят?
От 01.01.2021 излязоха от обръщение.
https://www.pariteni.bg/novini/pari/banknotite-ot-2-leva-izlizat … -za-moneti-237632

# 33
От 01.01.2021 излязоха от обръщение.
https://www.pariteni.bg/novini/pari/banknotite-ot-2-leva-izlizat … -za-moneti-237632
можем да ги обменим по номинал за монети в касовите центрове на БНБ без краен срок и такси

на 1 етаж на БНБ вдясно...

# 34
Къде се намира това заведение за пици  Специале?
Под новия блок до "Кауфланд" на Пещерско шосе, в частта към детската площадка.
Наистина пиците са страхотни!

# 35
БНБ на центъра го няма вече,а иначе е ясно,че на касов салон,само че в Пловдив вече май няма,някой с по-актуална информация ако има.Ще се отбия тия дни в новата сграда на Ягодовско шосе,но изглежда  като непревземаема крепост Simple Smile.И още един въпрос:добър сервиз за телефони и таблети,който да не е по Руски,някъде в Кършияка,Тракия?

# 36
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър пулмолог.
Благодаря!

# 37
Препоръчайте ми добър пулмолог.
Благодаря!
За дете или за възрастен?

# 38
  • Пловдив
За възрастен.

# 39
От Белия списък, препоръчва я dazel
Пулмолог за възрастен: д-р Стефка Драганова. Тук ми я препоръчаха и сега аз също я препоръчвам.
Виж този и следващите постове.

# 40
Момичета, трябва ми добър учител по Англ. език за ниво B2.
Имам един тест он лайн и искам да ми помага при решаването.

# 41
Да ми препоръчате логопед? За дете на 7г. за изчистване на съскащи звуци.

# 42
Знам, че наскоро се обсъждаше, но не мога да го намеря сега.... Къде по главната, освен магазина в Халите, има магазин за кожени изделия? Трябват ни мъжки ръкавици, ръкавици, подходящи за шофиране.

# 43
  • Пловдив
Срещу Халите посока подлеза от лявата страна също имаше магазин за щожени изделия.

# 44
Благодаря!
В крайна сметка взехме от Арт 93, премери, заспаха му на ръцете и отказа да гледа в други магазини Grinning

Общи условия

Активация на акаунт