Къде в Пловдив??? - 95

• 29 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Някой знае ли, къде в Пловдив, по скоро в кой магазин  мога да открия козметика с марка  Impala. В DM и в Лили съм търсила, но не предлагат.
Импала съм виждала в Ивис на Иван Вазов. На сайта на Ivis би трябвало да има точен адрес.
В магазинчетата за козметика на пешеходния мост също.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 11:33 от Chocolat_

# 16
  • Euskal Herria
Аз съм купувала моливи на Импала от магазина за парфюмерия и козметика на Събота пазара - уличката преди самия пазар, като се идва от църквата. Магазинът е  от ляво, преди аптека 36.6.

# 17
Знаете ли от къде мога да купя калъфки за възглавници, но с размер над 70х50 или направо да ходя на шивач? В магазина за спално бельо на Мария Луиза дали предлагат?
От Юск съм взимала, но преди доста време.

# 18
  • Пловдив
Трапезица, трябва някакво придвижване на животното или питаш по принцип?

Aurellia, продукти на Импала купувам от Форума, магазинчето в дъното до среброто.

# 19
Трапезица, трябва някакво придвижване на животното или питаш по принцип?
Принципен ми е въпроса,искаше ми се да го науча да пътува с обществен транспорт . Благодаря !

# 20
Пловдивски културен институт имат зали, които отдават под наем. Не знам как са цените.

# 21
Някой премахвал ли е папиломи по врата? Някакви препоръчки на къде да се насоча?

# 22
  • Пловдив
Някой премахвал ли е папиломи по врата? Някакви препоръчки на къде да се насоча?

с един препарат от Турция, Verrutol. Прегарят и падат, после известно време има кафяво петънце на мястото, но постепенно изчезва.

# 23
Правила съм в Кожния диспансер, с електрокоагулация. Само, че д-р Мариана Лукова е още в майчинство, може би при д-р Влашева.

# 24
По-скоро съм се насочила към лазер . И по-скоро са фиброми, отколкото папиломи.

# 25
с един препарат от Турция, Verrutol. Прегарят и падат, после известно време има кафяво петънце на мястото, но постепенно изчезва.
Това консултирано ли е с лекар? Не ми звучи съвсем ок..
Едно време по невнимание си "изгорих" една с Одорекс, а съвсем наскоро закачих една на врата, беше зачервена и разранена, сложих лепенка и тя накрая падна. Но винаги им треперя.

# 26
  • Пловдив
Това консултирано ли е с лекар? Не ми звучи съвсем ок..
Едно време по невнимание си "изгорих" една с Одорекс, а съвсем наскоро закачих една на врата, беше зачервена и разранена, сложих лепенка и тя накрая падна. Но винаги им треперя.

В Турция го продаваха по аптеките. Аз казах с какво съм ги махнала. Всеки сам ще си прецени дали му е ОК или не.

# 27
Аз го знам препарата и че се предлага в аптека,  майка ми го е ползвала за кокоши трън. Раьбира се, че всеки решава, питах чисто информативно дали сте се консултирали с лекар преди употребата.

# 28
Къде се намира това заведение за пици  Специале?

# 29
Къде се намира това заведение за пици  Специале?
Под новия блок до "Кауфланд" на Пещерско шосе, в частта към детската площадка.

Общи условия

Активация на акаунт