Къде в Пловдив??? - 95

• 30 283
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Микро Асу отдавна вече не са до х-л Марица. Може да проверите в базата им на Рогошко шосе.

# 421
Момичета, някоя знае ли днес ще има ли транспорт в Пловдив?
И по какъв график... Че ще ходя чак до Пещерско шосе...

# 422
Защо? Стачка ли има?

# 423
Момичета, някоя знае ли днес ще има ли транспорт в Пловдив?
И по какъв график... Че ще ходя чак до Пещерско шосе...
Избери си маршрут, да избегнеш кръстовището на Шести септември с Васил Априлов само. Ще има градски транспорт иначе.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/300-kamiona-blokirat-Plovdiv-1263436

# 424
  • Пловдив
Не знаех, че на това магазинчета му викат гаража 😃 даже не знам дали работи.
Всъщност е в един гараж под една бяла кооперация вляво от болница Св. Анна, ако застанеш с лице към нея. Води се на Ал. Стамболийски, 27, ако не бъркам.

# 425
  • Пловдив
Бели, 3/4-ти чорапи за момиче къде да търся? Помощ за колежка ми трябва Simple Smile

# 426
  • в сърцата на децата <3
Гаража се намира като влезеш в сервизната уличка зад к-с Южен (един вид задния вход на Т-маркета, срещу бариерата на паркинга), ходиш стотина метра и в ляво. Горе-долу срещу входа на подземния паркинг на комплекса е пряката, тя е такава междублокова. Имаше съвсем в началото ѝ едно магазинче за хранителни стоки, но много отдавна не съм ходила и не знам още ли съществува. Ще го намериш, то не е необятна шир 😂

# 427
  • Пловдив
Бели чорапи може да погледнеш в едно магазинче от дясната страна на халите, в малката уличка. Там са две магазинчета - за чорапи и за бельо. Ние сме купували цветни оттам, предполагам, че бели ще имат също.

# 428
  • под тепетата
Има чорапена борса малко преди кръстовището на" 6 септември" и "Руски".

# 429
  • Пловдив
А черни чорапи за абитуриент?

Освен в чорапената борса, спомената по-горе.

# 430
В магазините за костюми и т.н. предлагат подходящи чорапи.

# 431
Къде около Гарата или Мол Марково тепе,библиотеката , продават чорапи Пирин Хилс ?

# 432
  • Пловдив
Не съм виждала в този район да има от тези чорапи.
Магазини има на бул.България, до бившата сграда на клиника Луксор, както и в Капана.

# 433
Благодаря,ще мина през Капана. А Готварска престилка за мъж от къде да потърся,трябва ми за тази вечер .Нещо качествено,не за левче.

# 434
  • под тепетата
Трапезица, не точно готварски, макар  да могат да минат за такива, има пак в Капана. Те са от дънков плат. Ползват ги по заведенията и пекарните, скъпи са. Виж фейса им. Имам сукман оттам.
https://www.kapanabrands.bg/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8 … 1%87%D1%82%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт