Къде в Пловдив??? - 95

• 30 271
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Euskal Herria
Или да се види в магазините за работно облекло.

# 436
Благодаря ви отново,тъкмо видях,че се продават като работно облекло .
Иначе от Майки на деца с увреждания съм поръчвала,но сега нямам време.

# 437
Къде около Гарата или Мол Марково тепе,библиотеката , продават чорапи Пирин Хилс ?
Има едно магазинче точно на Главната в уличката срещу HM.

# 438
  • Пловдив
Къде около Гарата или Мол Марково тепе,библиотеката , продават чорапи Пирин Хилс ?
Има едно магазинче точно на Главната в уличката срещу HM.

Точно за него щях и аз да кажа. Едно време продаваха катми там 🙂

# 439
Благодаря,ще го видя и него. Престилка за готвене взех от Бултекс на Васил Априлов. Благодаря ви за насоките !

# 440
В Пепко няма ли такива чорапи?

# 441
Има терлици и къси. 3/4 не съм виждала в Пепко.

# 442
Здравейте.
Извинявам се предварително, ако въпросът ми не е на мястото си тук, но не намерих по-подходяща тема.
Каква е цената на преглед с нужните изследвания при доктор Чочкова? Мога да отида с направление при д-р Гутман, но Окръжна болница ми е доста далеч и си мисля с такси в двете посоки дали няма да ни струва колкото платен преглед, още повече, ако трябва да отидем повече от веднъж до там.
Дъщеря ми в последните дни има доста ускорен пулс, повишено кръвно налягане и оплакване, че няма сили... Четох добри отзиви и за двете лекарки, ходили сме при Чочкова преди поне 10-12 години, т.е. много отдавна, ако някой от вас, може да сподели мнение за някоя от кардиоложките за такъв проблем, ще ми помогне много.

# 443
  • Пловдив
Детски кардиолог има и в ДКЦ Кючук Париж. Д-р Христо Димитров. Възрастен лекар е, при него съм водила дъщеря ми. Работи и по здравна каса.

# 444
  • Пловдив
При Чочкова сме ходили няколко пъти. Последно преди около 4-5 години. Тогава беше 50 лв. прегледа. Сега предполагам, че ще е към 80 лв. Иначе е добър лекар.

# 445
Детски кардиолог има и в Пълмед. Водила съм сина ми там, но името на доктора не си го спомням. Жена беше.

# 446
Д-р Гутман я пропуснете. Може и да е била много добра докторка навремето, но напоследък има някакви "включвания" и като се почне с едни пространни обяснения и наставления- не Ви мърда поне час да ви говори, не по темата на прегледа. Съответно, ако сте отвън и чакате- можете да си отвисите половин ден.

# 447
  • в сърцата на децата <3
Чочкова е уникална! Не знам цената за частен преглед, но я препоръчвам като специалист.

# 448
  • Пловдив
Със сина ми бяхме два месеца в детска клиника в отделението на др Чочкова, уникален човек. Трябва ли ми детски кардиолог изобщо няма да помисля да търся друг.

# 449
+1 за Чочкова. Страхотен лекар и човек. Прави обстнойни прегледи, следи развитие спрямо предишни посещения. И най-важното за мен като родител - дава ти информация, визия за напред и решение на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт