Къде в Пловдив??? - 95

• 30 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Майничка
Пловдив принт дизайн, на "Царевец", с/у павилиона за цветя.

# 316
1. Къде в Пловдив има хубави рокли за повод?
2. И къде има добра шивачка на официални рокли и качествени платове?
3. Търся също и костюм на щъркел под 50 лв - или поне крилца.

# 317
  • Пловдив
Здравейте! Някой да е ходил скоро на представление в Държавен куклен театър, Пловдив? На кой ред е най-хубаво да гледаш представление с малко дете? Последно съм ходила преди повече от 25 години и нямам никакъв спомен за разположението на сцената. По принцип в кино салон не е хубаво да си на първите 3-4 реда от екрана, но в театъра, особено кукления, оферта ли е да си на 1-2 ред или ще те заболи врата да гледаш нагоре?

# 318
В Кукления театър има много добра видимост от цялата зала. Не бих избрала в никакъв случай първи ред, но трети-четвърти е добре.

# 319
  • Майничка
...
Ако не намериш, купуваш бяла бейзболна шапка и на козирката прикрепяш клюн от червен кадастрон. С черен маркер рисуваш очички.
За крилцата купуваш бяла фризьорска престилка, срязваш я до необходимата дължина и с маркер или темперни бои правиш черното. За по-луксозно, може да купиш черна дантела от кинкалерия и да тропосаш 2-3 реда в края на крилата, но не зная дали няма да се качи над 50 лв.

Стара жарсена фуста, сцепена по страничен шев и с изваден ластик, също може да свърши работа, ако й пришиеш връвки. Зависи колко е голямо хлапето и широка фустата.😉

# 320
Бели бейзболни шапки имаше в Джъмбо.

...
2. И къде има добра шивачка на официални рокли и качествени платове?
...
Добра шивачка има на пресечката на ул. Асен Златаров с ул. Калофер, зад водната палата. Имайте предвид, че в предстоят абитуриентски балове и ще бъде натоварена в момента.
5 ул. „Калофер“
https://maps.app.goo.gl/TDcNuRxdo5sS2crT6
Магазин Какаду за платове са го преместили от Капана на бул. Шести септември, преди Бриколаж. Но не съм ходила след преместването.
бул. Шести септември, 223
Какаду
087 880 7665
https://maps.app.goo.gl/FNk8sT23z6gypvQEA

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 06:36 от 🧡 Clo 🧡

# 321
И аз съм за същата шивашка 
А тя със сигурност може да ви измисли и нещо щъркелско.

# 322
Ей тука има готина идея за клюн с обикновена бяла зимна шапка:
http://krokotak.com/2012/03/maskashapka-na-shtarkel-za-proleten-praznik/
Бяла риза, черен панталон и отгоре червени чорапи до коляното Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 323
Момичета, трябва ми топинг за пуканки. Миналата седмица си взехме машината от Лидъл, но ги прави много сухи, солта се хлъзга по тях  и са като гумени, а не може да се добавя мазнина в уреда. Имам спомен, че някъде съм виждала, но сега, когато искам да купя ми е бяло петно. Дали ако отида до Лекси ще открия нещо такова? Или някъде другаде, ако знаете.

# 324
Момичета, трябва ми топинг за пуканки. Миналата седмица си взехме машината от Лидъл, но ги прави много сухи, солта се хлъзга по тях  и са като гумени, а не може да се добавя мазнина в уреда. Имам спомен, че някъде съм виждала, но сега, когато искам да купя ми е бяло петно. Дали ако отида до Лекси ще открия нещо такова? Или някъде другаде, ако знаете.
Топинг за сладолед, ама са сладки. За пуканки сефте чувам.
Каквото и да се добави, след като не са в самата смес, нищо не се получава особено. Имаме 5-6 години такава машина вече,  не очаквай резултати като от пуканки за микровълнова - там се пука в мазнината и е различно овкусяването.
Синът ми е експериментира с какво ли не, не особено сполучливо... Ама си я ползва чат пат все още 😁

# 325
Аз в тенджера да ги пукам, по-вкусни стават. Ама си е занимавка и трябва да реша с коя тенджера съм готова да се разделя.

# 326
  • Майничка
Ако разтопиш малко масло със сол и оваляш накрая няма ли да стане?

# 327
Пробвах, но децата не го одобриха.

# 328
  • Пловдив
Тениска с принт правят в Мол Пловдив на втория етаж.

# 329
  • Пловдив
Казах ти аз, че не си струва тая машина и стват сухи...

Общи условия

Активация на акаунт