Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 796
  • 975
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви, момичета!
Нямам намерение да правя нищо преди да се консултирам с лекуващите ме в Турция лекари. Отивам след 2 дни и ще стане ясно всичко.

Няколко пъти започвах да пиша тук и все се отказвах. Но искам да споделя своето разочарование от МЦ Сигридов.
Няма “светило”, което да не съм посетила в БГ или изследване, което да съм отказала, ама вече ни вземат за мезе!
У мен се създава едно усещане, че всичко е бизнес и, че в действителност никой не го е грижа за нищо!

Когато от МЦ Сигридов първоначално ми се обадиха да ми кажат, че биопсията е готова, ми казаха, че се налага да направя промивки с антибиотик, а в коментара ми, качен в платформата, пише, че са с лактобацили!
Да не говорим, че ме съветват да не правя трансфер, а хистеро и лапаро, за които в Турция ми казаха, че не са необходими. А ако все пак го направя и имам + тест, да се свържа с тях своевремнно, за да се “намалят рисковете”.

Никаква комуникация в този център, никакво лично отношение! Напротив, като ходих на място да попитам за промивките и запиша час, защото никой не ми отговаря на мейлите, нито се свързвах по телефона с дни, ми се скараха, че съм отишла без час. Ако съм имала въпроси, да съм питала акушерката. Поисках назначението, за да го коментирам с турците, отказаха да ми го дадат.
Сигурно има и доволни момичета, но аз не съм от тях. За толкова пари, биваше поне да са малко по-любезни.
Споделям мнението ви! Много точно и ясно сте го написали. Жалкото е , че всичко това е на основа мъките и притеснениета на хората. 
Желая ви късмет и всичко да бъде успешно и да имате едно пухкаво бебче до себе си.

# 121
Благодаря, Penelope2233.
Успех и на теб, и на всички момичета тук ❤

# 122
Аз съм шокирана, без да се обиждате, че е избрал млада жена с един аборт пред многото жени с далеч по-сложни случаи, които всеки месец буквално му стопяваха телефоните в центъра, попълваха анкети и какво ли не, за да се доберат до час. Аз също съм с нискорискови мутации, самият Сигридов ми каза по време на бременността, че няма да имам нужда от кръворазреждащи и беше прав. Освен това забременях след два прегледа при др. Калчев (тогава бяха в една клиника) така че стискам палци да сте вече на правилното място и да имате бърз успех

Здравей, Алисон,

Мисля, че вече не подбират. Аз пуснах заявление в сайта и ми се обадиха за час на следващия ден още. Нямам аборти, тромбофилия, нито завишени НК клетки.

# 123
GaliPop, съжалявам да го чуя, но явно наистина вече не може да се говори за лечение в този център.... Хубаво е, че споделяш, за да може да си направят сметка момичетата, които обмислят посещение.

Аз лично наистина оставам с впечатлението, че се кара на конвейр - за всички хистеро и промивки. Добавките не ги коментирам изобщо. Ако няма нужда не мисля, че е ок да се правят тези неща, пък било то и промивки с лактобацили...
И всичко това гарнирано с кофти отношение от ЖЕНИ на регистратурата. Пълен абсурд!

Много, много жалко за доктора и идеята на центъра!

На вас, Гали, успех в Турция! Стискаме палци за успешен трансфер и здрав бебок на финала!

# 124
Здравейте, момичета. Пиша ви да изкажа възмущението си от онлайн размитането на резултати. Днес пореден ден нямам коментар, а резултатите ми са раздвижени- състоянието ми е деликатно. Просто не виждам смисъла от това да се заплащат такива суми , а коментарите да се бавят 10 дни. Да не говорим , че предният път получих коментар вечерта преди прегледа ми при доктора. Възмутена съм. И да има нужда от корекция в лечението това бавене от 10 и повече дни е недопустимо .

# 125
И аз не съм доволна от разчитането,бавене и накрая генерални препоръки, които  на всички имам чувството, че се дават. Имах специфичен  въпрос и отговорът беше доста ала бала.

# 126
И аз не съм доволна от разчитането,бавене и накрая генерални препоръки, които  на всички имам чувството, че се дават. Имах специфичен  въпрос и отговорът беше доста ала бала.
Да, да не говорим, че на някой въпроси не се дава отговор. Въобще се питам кой ги коментира тези резултати ? Това ли е женското здравеопазване ? Това е подигравка с пациентите на фона на големи финансови разходи, търпение, нерви и емоции.
Дори се чудя дали въобще да посещав повече центъра.

# 127
И аз не съм доволна от разчитането,бавене и накрая генерални препоръки, които  на всички имам чувството, че се дават. Имах специфичен  въпрос и отговорът беше доста ала бала.
Да, да не говорим, че на някой въпроси не се дава отговор. Въобще се питам кой ги коментира тези резултати ? Това ли е женското здравеопазване ? Това е подигравка с пациентите на фона на големи финансови разходи, търпение, нерви и емоции.

И аз се чудя кой ги разчита. Няма име, няма нищо. Написани неграмотно на една гола бланка…
За мен това не е сериозно, а съдържанието няма да коментирам изобщо.

# 128

Съветвам Ви и да проверявате изписаните Ви медикаменти, освен всичко останало.  Получавала съм рецепта за несъвместими медикаменти при бременност, потенциално опасни. Останах с впечатление, че коментара на изследвания не се съгласува с досие на пациента и текущото му състояние.

# 129

Съветвам Ви и да проверявате изписаните Ви медикаменти, освен всичко останало.  Получавала съм рецепта за несъвместими медикаменти при бременност, потенциално опасни. Останах с впечатление, че коментара на изследвания не се съгласува с досие на пациента и текущото му състояние.

Благодаря ви, до сега не съм обръщала внимание , но ще започна да си следя предписанията. Днес отново нямам коментар на резултатите и аз ще си спестя моя за ангажираността към пациента . Заинтересованост към пациентите 0 .

# 130
И аз съм споделяла разочарованието си от полученото "разчитане" на резултати. От тогава не съм стъпила там, а си намерих ендокринолог, който да ме следи. Не знам при бременност бих ли се върнала в Сигридов, но моето заключение е 5000лв похарчени и нищо насреща. Нито установен проблем, нито бременност....нито дори разчитане на резултати на генетични изследвания  (които са уж доживот) и щеше да е добре да ми се обясни след като бяха така жизнено важни да се направят какво им значат резултатите (не визирам тромбофилия, закото бях изследвала преди запознанстовото си със Сигридов)

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 14:58 от bonibon_

# 131
Явно нещата станаха така че има повече оплаквания. Нещо доволните пациентки намаляват все повече.

# 132
Искам да попитам бременните, които приемате б комплекс, отделно приемате ли и б12? Или е или едното или другото? Всъщност и фолиевата киселина се съдържа в б комплекс. Извинявам се ако е оффтопик, но сякаш само в тази тема някой се интересува от добавки и витамини през бременността.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 07:19 от blue_eyez

# 133
Това е строго индивидуално от стойността на Б12 в организма. Някои жени приемат само Б комплекс, други имат нужда и от отделен витамин Б12. Същото се отнася и за фолиева кисела. Стига сте пили витамини като бонбонки, само защото във форума пише, че Сигридов ги изписва на всички. Ако не си следите стойността на витамините, може да предозирате и да стане опасно, а не полезно!

# 134
Благодаря за отговора. Б12 приемам, защото съм го изследвала, но б6 не съм и си мислех, че мога просто да го пия без да го изследвам явно не е така, както и б9.

Общи условия

Активация на акаунт