Нямам намерение да правя нищо преди да се консултирам с лекуващите ме в Турция лекари. Отивам след 2 дни и ще стане ясно всичко.
Няколко пъти започвах да пиша тук и все се отказвах. Но искам да споделя своето разочарование от МЦ Сигридов.
Няма “светило”, което да не съм посетила в БГ или изследване, което да съм отказала, ама вече ни вземат за мезе!
У мен се създава едно усещане, че всичко е бизнес и, че в действителност никой не го е грижа за нищо!
Когато от МЦ Сигридов първоначално ми се обадиха да ми кажат, че биопсията е готова, ми казаха, че се налага да направя промивки с антибиотик, а в коментара ми, качен в платформата, пише, че са с лактобацили!
Да не говорим, че ме съветват да не правя трансфер, а хистеро и лапаро, за които в Турция ми казаха, че не са необходими. А ако все пак го направя и имам + тест, да се свържа с тях своевремнно, за да се “намалят рисковете”.
Никаква комуникация в този център, никакво лично отношение! Напротив, като ходих на място да попитам за промивките и запиша час, защото никой не ми отговаря на мейлите, нито се свързвах по телефона с дни, ми се скараха, че съм отишла без час. Ако съм имала въпроси, да съм питала акушерката. Поисках назначението, за да го коментирам с турците, отказаха да ми го дадат.
Сигурно има и доволни момичета, но аз не съм от тях. За толкова пари, биваше поне да са малко по-любезни.
Желая ви късмет и всичко да бъде успешно и да имате едно пухкаво бебче до себе си.