Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 023
  • 975
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета Simple Smile Някой има ли опит с вливане на желязо по време на бременност. Изписан ми е феринжект поради желязо и феритин под долна граница.В 16 гс. съм. Имали ли сте някакви странични ефекти?

# 511
Suerte,  не са ми вливали на мен, но лежах за задържане доста дълго време и имаше много момичета които бяха приети за вливане на желязо (тъй като по време на ковид не можеше по друг начин в тази болница). Момичетата се чувстваха добре и нямаха оплаквания. Мисля че няма от какво да се притесняваш.

# 512
Здравейте момичета Simple Smile Някой има ли опит с вливане на желязо по време на бременност. Изписан ми е феринжект поради желязо и феритин под долна граница.В 16 гс. съм. Имали ли сте някакви странични ефекти?

И на мен ми е изписан,вие в центъра ли ще правите вливката ?

# 513
А някой знае ли колко струва вливката? Благодаря предварително.

# 514
Аз правих вливка на желязо и б12. Мисля, че беше около 360лв.

# 515

И на мен ми е изписан,вие в центъра ли ще правите вливката ?

здравейте, да в центъра мисля да я правя. Казаха ми, че цената е 310 лв.

# 516
    https://[/list][/

Относно резултатите от назначените от др. Сигридов, всички резултати ще са готови чак на 8ми ноември, а имам час за 4ти....
    Половината са излезли, да пусна ли тях или да изчакам и да питам направо на място доктора 😟

# 517
    Здравейте! В 22гс съм и Д-Димер се покачи от 0.97 преди 2 седмици на 1.50 сега. Не приемам никакви кръворазреждащо. Качих си резултатите, но едва ли скоро ще получа отговор. Притеснителни ли са резултатите според вас??? Аптт и фибриноген са в норма

# 518
    Аз от горе долу същата седмица също бях с завишен д димер. Но имах и терапия, важно е да се следи цялата картина - д димер, фибриноген, аппт, тромбоцити, кръвоток... Моя д димер стигна 2.5 и така си се въртеше около тази стойност до края (следяхме и анти Ха за дозата клексан) , но под стриктното следене на доктор Ковачев нямахме проблеми.

# 519
    Момичета, след колко време има коментар на качени резултати? За първи път качвам.. три дни минаха.

# 520
    Момичета, след колко време има коментар на качени резултати? За първи път качвам.. три дни минаха.
    Последния път чаках 15 дни. Повече няма да пускам така. Обадих се защото имах въпроси,някой да се свърже с вен, още си чакам.

# 521

Стандартно пише 10 дни,но иначе между 5-7.

# 522
    Аз чаках 10 работни дни.

# 523
    Аз чаках 20 дни

# 524
    Аз отидох на преглед с резултати от изследвания за над 4000лв при д-р Сигридов, назначени от самия него и той каза: Ааааа, не мога да ги коментирам. Качи ги на платформата и ще получиш отговори.
    Ем, 250лв за преглед и допълнително 80лв малко нагло ми идва.
    Аз получих отговор след 10тия ден, след като подсетих и госпожите на рецепция.
    Като цяло златният гьол.

Общи условия

Активация на акаунт