Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 021
  • 975
  •   2
Отговори
# 525
От доста време следя темата /отследвала съм я, но все още получавам известия?!/ и се чудя след видимо отрицателното отношение към клиентите и гледането на тях като на касичка, защо продължават още хора да го посещават и да му плащат?! Други по-човечни “светила” няма ли?! Извинявам се… просто ме е жал за всички жени, отишли там с надежда и получили неадекватно отношение и плащащи безобразни суми!

# 526
Днес във фейса бяха пуснали пост, че видиш ли, поради големия интерес е “отпуснал” още часове за бременни. Явно този месец на 17, когато отваряше графика за часове, са останали доста празни места за попълване. Иначе преди, когато жените  буквално пръската телефоните в центъра, защо не отпусна часове…..

# 527
Само като си прочетох коментара на резултатите след 10 работни дни чакане, разбрах, че някой не е дочел, кой знае дали въобще някой от лекарите там ги коментира.

# 528
Със сигурност, не ги пише лекар, а сестрите.

# 529
От доста време следя темата /отследвала съм я, но все още получавам известия?!/ и се чудя след видимо отрицателното отношение към клиентите и гледането на тях като на касичка, защо продължават още хора да го посещават и да му плащат?! Други по-човечни “светила” няма ли?! Извинявам се… просто ме е жал за всички жени, отишли там с надежда и получили неадекватно отношение и плащащи безобразни суми!

Аз от доста време само чета, тъй като и аз съм едно от момичетата попаднали в този медицински център. С такова желание, с такова очакване и нетърпение стъпих в този център и накрая си тръгнах с още по голямо рязочарование и хиляди хвърлени на вятъра.
Абсолютно споделям мнението ти. Негативните отзиви вече.са доста повече от положителните, дори скоро не съм срещала положителни и аз наистина просто не разбирам, защо още има хора, които ходят там......и защо от МЦ продължават да имат подобно отношение към  пациентите си.....
Наистина съм изумена и нямам думи....

# 530
Перачница за пари. Ходих на двете фетални, за третата нямах нерви,макар че имах час и не отидох. Приключих с великия доктор. Жалко за него. Освен стрес и притеснения,ненужни изследвания и хиляди левове друго не получих от него. Стрес при условие,че всичко с бебето ми е ок.

# 531
  • Sofia
Аз пък не мога да разбера с каква съвест искат пари за разчитане на резултати?
Аз досега не съм попадала на лекар, който да иска да му се плаща за разчитане на назначени от него изследвания. Всеки път или отивам на място или пращам резултатите по Вайбър и лекарят ги коментира без да ми иска и стотинка.

А тук 80 лв за разчитане! За тази цена коментарите е редно да са готови в рамките на максимум 3 дни. А то - хем плащаш, хем получаваш резултати (съмнително от кой точно) след 10-14 дни. Има нещо много нередно в цялата история.

# 532
Наистина не мога да разбера толкова изключителен специалист ли е Сигридов, че редица жени са готови да изсипят кофи пари и да търпят това егоцентрично, надменно, че дори агресивно поведение?  Знам, че едно време се е откроявал с умения, но в последните години си прави някакви експерименти и търгува с човешката болка и надежда. От историите, които знам от мои близки и от този форум съм напълно потресена от този доктор. Факт, че не съм била лично, трябва да има нещо в него… но какво? Какво има, което никой друг не може да даде като специалист, че хората си оставят заплатите за преглед, който на други места е 100 лв., а разчитането на разултати - безплатно??

# 533
Здравейте нека и аз се включа с опита ми при Сигридов бях на ембрионална морфология 8 г.с този понеделник останах толкова разочарована от отношението му беше лека казано груб и арогантен.... А аз отивам при него с надежда защото имам доста загуби и доста проблеми.Думи който постоянно чувам в ушите си ако не ме слушаш няма да родиш, аз ти обяснявам ти какво само ме питаш, аз ще кажа какво ще се прави.... Аз бях стъписана през цялото време само му казвах че искам да имам живо дете и каквото трвбява ще направя, но той пак се държеше ужасно гледаше с пренебрежение. А миналагата година минах през него пак какво ли не препоръча хистероскопия, биобсиии, фертили тестове изследвания за сумати пари и въпреки че му казах че съм следвала плана му пак получих отвратително отношение.Записах си час за скрининг и ако се държи същото няма да ходя може би повече.... Единствено само ме задържа това че от зор съм при него защото съм минала през кой ли не доктори през загубите си и искам да ми помогне но ако продължи с това отношение няма да стане. Някой хора като мен си дават последните пари за прегледи при него.... Няма ли милост Незнам...., 🥺🥺🥺

# 534
Аз имам БХС при него сега в понеделник,но планирам следващи да са на други места и в болницата при следящия ме АГ,защото отношението му не е ок.Както и фактът,че няма директна връзка с него,80 лв за разчитане..твърде много черни точки.Един др Ковачев макар и много зает си отговаря на вайбър.

# 535
Честно казано аз останах доволна от него при първия ми преглед в 8 г.с , говореше тихо и спокойно, обърна ми много внимание и отговори на въпросите без проблем или с насмешка/пренебрежение. Сега ми предстои втори преглед , надявам се да мине отново добре, защото коментарите за това отношение , че не се държи ок преобладават….

# 536
Истина е че е скъпо и това с разчитането на резултатите драни, но като цяло съм изключително доволна. Ще ходя вече за 4 път при него - като небременна и на 3 фетални морфологии. Винаги ми е обръщал поне час внимани, с шеги и ьакачки, отговарял ми е на въпросите. Никога не съм имала проблем с отношението. Истина е че изписва скъпи добавки и изследвания, но аз му имам голямо доверие и това е цената на спокойствието ми. Щом всеки ден жени чакат с часове пред вратата му, а други чакат вкъщи за час с месеци - явно има защо да е така. Дано всички имаме здрави дечица!

# 537
Аз също съм доволна,ще ходя на 4 морфология,следваме плана и знаех,че ще ми излезе скъпо,това не ме е задължил той. И витамините ми действат чудесно.
Никога не е бил намусен или да ми говори по този начин. Всеки път ме пита дали имам въпроси. Има странен хумор според мен,който повечето не разбират.
И според мен въобще не преобладават негативните коментари. Следя се и при Ковачев и да ви кажа,едно че винаги е пълно и се чака с поне час закъснение,както и другата зала,друго че жените не могат да си запишат час. Винаги ще има лоши коментари. За мен е важно да съм спокойна

# 538
Аз също съм от безкрайно доволните и благодарни пациенти. Благодарение на др Ковачев, след много неуспехи и тежки загуби се радвам и аз на щастлив финал. За феталните морфологии съм ходила и при др Сигридов - винаги е гледал изследвания, които нося (не назначени от него) и е коментирал, когато съм имала въпроси или притеснения. Дори веднъж докато бях на запис на тонове, споделих с акушерката за едно мое притеснение и въпреки, че тоновете бяха добре, др Сигридов ме погледна и на ехографа за да ме успокой, че всичко е наред (без да имам час и без да плащам нещо за това), като ми каза винаги, когато нещо ме притеснява да им казвам. Това му отне 5 мин, заради които от вън някаква дама направи луд скандал, защото не й спазват записания час и видиш ли и губили от ценното време. Явно не е имала истински проблеми да знае кое е ценно и кое не...

# 539
  • Sofia
Това му отне 5 мин, заради които от вън някаква дама направи луд скандал, защото не й спазват записания час и видиш ли и губили от ценното време. Явно не е имала истински проблеми да знае кое е ценно и кое не...
Никога не съм чакала по 5 минути за Сигридов. Ходих там всеки месец и винаги чаках около 2 часа (след записания ми час, не че нещо съм решила да подраня). Но аз съм от търпеливите и винаги съм си записвала час в мой почивен ден.
Представям си, ако трябваше да го чакам по 2 часа в работен ден. Та... не са 5 минути. Но това да му е проблемът.

За мен отношението не беше ОК - а аз не съм нито отракана, нито агресивна, не търся да споря. Гледам да съм по-ниска и от тревата. Но получавах надменно отношение с насмешка.

Общи условия

Активация на акаунт