Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 884
  • 975
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Наистина ли д-р Ковачев вече не е в екипа на Сигридов?
А къде можем да го открием за преглед?

Репробиомед и Шейново

# 616
В страницата му във фейсбук пише, че скоро ще има новини

# 617
  • Тук и сега
В страницата му във фейсбук пише, че скоро ще има новини

Може ли помощ, коя е страницата му, търсих я, но не я намирам, освен тази на Сигридов

# 618
# 619
Здравейте, момичета! Снощи получих болки в кръста и леко втвърдяване на корема, като днес до обяд не ми мина. Понеже се следя в София и нямаше  как да отида, реших  да отида при др АГ. Прегледа ме и ми изписа магнезии 3x2 и но шпа 3x2. Измери ми шийката 32мм и ми каза, че е леко скъсена и много се притесних. В 26г.с съм. Моля ви кажете ми много ли е скъсена ще се побъркам. На преглед съм чак четвъртък.

Шийката ти е ок, не се притеснявай аз бях на тези седмици с 2 см със серклаж. Износих до 41 г.с.

# 620
Здравейте искам да попитам някоя мама дали е имала с удебелена гънка на врата на бебето в момента съм в 10 г.с и АГ ми я измери 2.6 ММ и съм много притеснена и каза скрининга доктор Сигридов да я погледне. На 21.11 съм при доктора за скрининг и много се притеснявам за Даун след 4 аборта сега и това.... След толкова дълго чакане и изследване на ембриона сме правили всичко беше наред 🥺🥺🥺🥺🥺

# 621
  • София
Здравейте искам да попитам някоя мама дали е имала с удебелена гънка на врата на бебето в момента съм в 10 г.с и АГ ми я измери 2.6 ММ и съм много притеснена и каза скрининга доктор Сигридов да я погледне. На 21.11 съм при доктора за скрининг и много се притеснявам за Даун след 4 аборта сега и това.... След толкова дълго чакане и изследване на ембриона сме правили всичко беше наред 🥺🥺🥺🥺🥺

Не мисля, че има проблем за тази дебелина.
Най-важна е дебелината в 12 г.с., ако тогава е в нормите, би трябвало всичко да е наред после.

# 622
Здравейте, момичета! Снощи получих болки в кръста и леко втвърдяване на корема, като днес до обяд не ми мина. Понеже се следя в София и нямаше  как да отида, реших  да отида при др АГ. Прегледа ме и ми изписа магнезии 3x2 и но шпа 3x2. Измери ми шийката 32мм и ми каза, че е леко скъсена и много се притесних. В 26г.с съм. Моля ви кажете ми много ли е скъсена ще се побъркам. На преглед съм чак четвъртък.

Шийката ти е ок, не се притеснявай аз бях на тези седмици с 2 см със серклаж. Износих до 41 г.с.
Благодаря ви! А приемахте ли нещо? Утре съм на преглед! Ще видим какво ще каже доктора!

# 623
Благодаря надявам е всичко да е наред при скрининга при доктор Сигридов 🙏🙏🙏🙏🙏

Не мисля, че има проблем за тази дебелина.
Най-важна е дебелината в 12 г.с., ако тогава е в нормите, би трябвало всичко да е наред после.

# 624
А можете ли да пуснете пренатален тест? Излиза много бързо и можете да отхвърлите основни хромозомни аномалии.

# 625

И при мен в 10 г. с. беше 2.1 + висок пулс на бебето. Правихме и пренатален тест всичко беше наред Simple Smile Не се притеснявайте

# 626

И при мен в 10 г. с. беше 2.1 + висок пулс на бебето. Правихме и пренатален тест всичко беше наред Simple Smile Не се притеснявайте

Колко висок беше пулсът на бебето ви?

# 627
При мен пулса на бебето е добре. Само гънка та е удебелена. Чакам скрининга при Сигридов и тогава ще пускаме пренатест.

# 628
И при мен проследяващия лекар в 10 г.с имаше претиснения за дебелината и вчера на ранната морфология в 13 г.с  при д-р Стратиева я измери 2.6мм , но ми обясни, че за дължината на бебето е в нормите. Щяло да бъде извън норми ако е по-късо бебето. Дори ме извика на компютъра да погледна като вкарваше данните, че спрямо другите показатели всичко е наред.  Като аз си правих и инвазивен тест в 10 г.с в Геника и риска от синдромите ми е нисък.
Бъдете спокойна. Всичко ще е наред.

# 629
При мен на БХС нухална транслуценция вече беше   1.7. Имайте предвид, че седмицата също е важна. Важно е колко е около 12 г. с. И аз бях притеснена докато излезе прентеста, така че ви разбирам, но според мен няма защо да се притеснявате. Аз го пуснах в 10 г. с. и беше готов точно за БХС

Общи условия

Активация на акаунт