Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 801
  • 975
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за информацията,  дано бързо ми отговорят,че ще се гътна от притеснение. Някоя от вас има ли опит със CMV  инфекцията? Пусках  изследвания в края на 4ти месец и  сега в 34 г.с.  IGM/IGG антитела,  IGM са отрицателни и двата пъти, но  IGG нарастват и много се притесних да не е имало първична инфекция първия триместър, макар че видимо не съм била болна.

# 91
Мацки, другата седмица съм на ембрионална морфология. Нямам намерение да се следя там поне за момента. Следящото АГ ми назначи разни кръвни, витамини и т.н., но исках да изчакам преглед в центъра, за да не се препокриват.
Каква е ситуацията, ако ходя само за морфологиите? Има ли опция пак да си ми проследи витамини и да назначи, каквото трябва или само ще ми направи прегледа?
(Ще питам на място, разбира се, но всяка подготовка ще е полезна)

# 92
То освен морфологии друго няма и да ти предложат, поне Сигридов не следи. За изследвания ще трябва онлайн да ги качваш и да чакаш коментар, който до колкото разбирам от последните постове, не се знае от кого ще бъде написан

# 93
Хм... Мерси, Алисън! Спомням си, че една позната май ходеше само на морфология, знам че се следеше другаде, и й изписваха куп витамини, но явно ще трябва да я питам лично. Хич не искам да разгласявам още, но какво да се прави Grinning

# 94
Да, случва се да изписват една торба добавки, но ти си ги следиш нащата от преди забременяването, нали? Аз бях така и на изследванията, които ми назначиха на ембрионалната морфология, резултатите бяха много добри. Само йод се наложи да приемам. Стискам ти палци и бебчето и показателите ти да са наред, но моят съвет е ако имаш финансова възможност, поне феталната морфология да направиш на две места и независимо къде и какво ще ти кажат, да направиш и ехокардиография!

# 95
Много благодаря! Следях само вит Д и фолат, заради мутациите и сега трябва да пускам пак. Ще видя значи другата седмица - ако ми назначи изследвания - назначи, ако не - ще си ги направя сама Simple Smile
Смешното е, че имам две допълнителни здравни, които покриват морфологии, само трябва да видя как мога да ги ползвам Grinning Дали трябва да ме насочи АГ или като си чукна седмицата да отида и да си взема фактура.
Ще направя, щом е препоръчително, само да прочета какво е Grinning

# 96
Аз ходех само на морфологиите там. Назначи ми и изследвания,в последствие ми назначи и добавки, но това беше във времето, когато още я нямаше онлайн платформата и нещата се случваха по мейл (безплатно беше това комуникиране по мейл). Предполагам и сега би прегледал изследвания и би назначил добавки, с тая разлика че преди тази дейност не я заплащах.
Мацки, другата седмица съм на ембрионална морфология. Нямам намерение да се следя там поне за момента. Следящото АГ ми назначи разни кръвни, витамини и т.н., но исках да изчакам преглед в центъра, за да не се препокриват.
Каква е ситуацията, ако ходя само за морфологиите? Има ли опция пак да си ми проследи витамини и да назначи, каквото трябва или само ще ми направи прегледа?
(Ще питам на място, разбира се, но всяка подготовка ще е полезна)

# 97
Ехокардиографията е кардиолог да прегледа сърцето на бебчето, защото има неща които само те си виждат, а феталните специалисти явно често се случва да пропуснат. Кофтито е, че когато сърцето е малко, не може да се каже дали е здраво и няма смисъл да се прави по-рано от 18-20 седмица. А иначе изследвания ще ти пусне Сигридов при всички положения, но за разчитането им трябва да ги качиш в сайта им и да чакаш да ти върнат коментар по тях

# 98
@Алисън Аха, ок, схванах Simple Smile ще отида по-нататък в такъв случай Heart
@zla_gadina Мерси!

# 99
Здравейте! Едно мнение и от мен: направете си прегледа при д-л Сигридов! Той е невероятен лекар и специалист! Всяка стотинка си заслужава! Той нашият ангел-пазител! Благодарение на него съм вече в напреднала бременост.  Той е човека на който 100% се доверявам . А , моят случай никак не е лесен
И да добавя- доктор Сигридов има специалност кардиология.

# 100
Да бе, и аз му се доверих на 100% и за това не видя транспозицията на моето дете. Няма безгрешен лекар! На всеки се случва да пропусне нещо, затова още едно мнение от истински кардиолог не е излишно.

# 101
Едно е да имаш диплома, друго е да практикуваш по специалността.

# 102
А при мен пък видя нещо на сърцето, което ме вкара в голям филм, а се оказа, че всичко си е наред! Слава Богу!
Подкрепям Алисън - преглед при ехокардиолог е много, ама много препоръчителен.

# 103
Здравейте, моля Ви кажете ми д-р Сигридов казвал ли е от коя г.с. може да се приема TMG за намаляване на хомоцистеина? С тромбофилия, висок хомоцистеин и тежка загуба съм. Не искам пак да се повтори... Благодаря Ви.

# 104
Аз продължавам да си чакам коментара, днес уж е 10-ти ден, звънях да питам , казаха ми,че трябва да излезе под секция " Лабораторни резултати", а там си виждам само моите качени изследвания. Аз ли не гледам където трябва, не знам вече ....

Общи условия

Активация на акаунт