Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 922
  • 975
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е,то ако стойностите на глюкозата бяха информативни,нямаше да се прави въпросното обременяване с глюкоза,което освен натоварващо организма е и ужасно гадно.
А дори и да се открие ИР,просто се назначава режим ...

# 586
Здравейте. И аз ще изкажа мнение. Като цяло нямам лоши професионални впечатления от Сигридов, в моя случай всичко протече нормално, но може би това се дължи на факта, че бях негова пациентка в самото начало на центъра. Четейки коментарите сега, явно нещата да излезнали извън рамките на допустимото. За него толко… Аз съм изключително впечатлена от д-р Ковачев. Съжалявам само, че не го срещнах по-рано. Това момче е прекрасно във всяко едно отношение… Като лекар, като човек, като всичко! Така се случи, че животът няколко пъти ме срещна с него. Раждане, после операция, терапии и тн, тн. Винаги беше на разположение, изключително внимателен и добронамерен. За друго не знам, но него го препоръчвам не с 2, а с 15 ръце. Страхотен професионалист!!! Преди, по време и след бременост за жената е изключително важно да е спокойна и в добри ръце, а той категорично може да го осигури. Стискам палци на всички тук. Късмет, най-доброто предатои ❤

# 587
Абсолютно подкрепям последното мнение!
Такива лекари и хора като др Ковачев не съм срещала. Изключително всеотдаен и посветен на професията човек. Имам усещането, че преживява всяка една история лично и влага цялата си енергия в помощ на пациента. Нямам думи да опиша какви неща направи за нас, колко грижи положи и колко спокойствие ми носеше всеки разговор с него. За мен е най-добрия доктор!

# 588
Присъединявам се към хубавите думи за д-р Ковачев! Той е и моят доктор. Много случайно попаднах на него, но съм изключително впечатлена. Винаги е  бил много внимателен, мил и отдаден на това, което прави. В неговите ръце се чувствах сигурна и спокойна през цялото време. Раждането ми не беше леко, но благодарение на него се чувствах силна. Винаги беше насреща, успокояваше ме и ми даваше сили и кураж. Следеше бременността ми и смело твърдя, че в него имах по-голямо доверие, от колкото в д-р Сигридов, при когото ходех на ФМ. Все пак важно е и да си човек, а д-р Ковачев е точно това за мен! Винаги ще съм му благодарна за всичко и ако един ден забременея отново, никога няма да се замисля кого да потърся!

# 589
Момичета,днес сутринта леко ми се пригади и си измерих кръвното,досега никой не ми е мерил,а и аз самата защото се чуствам добре. Меря го с електронен,не знам колко са верни първият път беше 140/90,след това Тео пъти го мерих беше 115-117/ 75 и не знам сега дали е било нещо моментно или има повод за притеснение,не съм писала на др. Ковачев,че все го питам нещо

# 590
Здравейте, момичета. Докато чакам коментари от клиниката някакви съвети за йоден децифицит? В 13 г.с +4 дни съм.

# 591
Изписва се йод (на капки) по схема. Изчакайте си коментара с назначената терапия

# 592
Момичета,днес сутринта леко ми се пригади и си измерих кръвното,досега никой не ми е мерил,а и аз самата защото се чуствам добре. Меря го с електронен,не знам колко са верни първият път беше 140/90,след това Тео пъти го мерих беше 115-117/ 75 и не знам сега дали е било нещо моментно или има повод за притеснение,не съм писала на др. Ковачев,че все го питам нещо
Мерете си го сутрин и вечер, за да проследите. Мери се по три пъти и се взема средно аритметично. Принципно, по време на бременност кръвното трябва да се следи. Еднократно 140 на 90 едва ли е проблем, но ако се върти около тези стойности, трябва да говорите с Ковачев задължително.

# 593
Здравейте момичета, моля да споделите вие замествали ли сте течния витамин д от Здравис, който препоръчва док. Сигридов с нещо по-бюджетно, но ефикасно? 🙂

# 594
Здравейте, след вливане на феринжект преди около 2 седмици, днес изследвах желязото и е 36 (при горна граница 30), хемоглобина (124) и феритина (200) са в норма. На някой случвало ли се е и дали е проблем по-високата стойност по време на бременност? Мисля да кача резултатите в системата тъй като има време до следващия преглед.. но като знам колко време им отнема..се притеснявам

# 595
Frowning Момичета, Д-р Ковачев вече не е част от екипа на МЦ”Сигридов” от утре 😯

# 596
Frowning Момичета, Д-р Ковачев вече не е част от екипа на МЦ”Сигридов” от утре 😯

Сериозно?!?! Това вече е падение за центъра….. 🤐🤐🤐🤐

# 597
  • София
Здравейте момичета, моля да споделите вие замествали ли сте течния витамин д от Здравис, който препоръчва док. Сигридов с нещо по-бюджетно, но ефикасно? 🙂

Вигантол.

# 598

Сериозно?!?! Това вече е падение за центъра….. 🤐🤐🤐🤐
За жалост, имах такова усещане и дори предчувствие, че може да стане така. Има някаква причина да не се получават нещата там. А той работеше ужасно много, д-р Ковачев, мисля, че пациентките му ще го последват.

# 599
Смятайте… Та те наскоро му бяха обявили графика за следващия месец, как така от днес за утре 🙄

Общи условия

Активация на акаунт