Д-р Сигридов постоянно плюе по Надежда и лекарите инвитро там и условия и т.н, но праща при Ташков.
Някой знае ли защо ?
беше 10 преди вливката,след вливката ми казаха изобщо да не пия до следващия преглед, който е тази седмица. Щом и с вливка не може да се задържи изобщо, то какво значи това,че в последните 3 месеца, които ми остават ,трябва да го вливам всеки месец ли.. феритинът ми се е вдигнал на 200 (от 25),но пак ми се струва малко. Явно организмът ми изобщо не може да го задържи това желязо. Има ли други,които да се повлияват толкова слабо от вливките?
Здравейте, имам правена ендометриална биопсия Юни 2022 (първата снимка) , после 2 промивки с антибиотик и после 3 с лактобацили, и контролна биопсия Ноември 2022 (втората снимката ). След втората биопсия имам предписан Миомакс 2 табл при менструация, и лактобацили промивки всеки месец до забременяване.
Здравейте, имам правена ендометриална биопсия Юни 2022 (първата снимка) , после 2 промивки с антибиотик и после 3 с лактобацили, и контролна биопсия Ноември 2022 (втората снимката ). След втората биопсия имам предписан Миомакс 2 табл при менструация, и лактобацили промивки всеки месец до забременяване.
Здравейте, имам правена ендометриална биопсия Юни 2022 (първата снимка) , после 2 промивки с антибиотик и после 3 с лактобацили, и контролна биопсия Ноември 2022 (втората снимката ). След втората биопсия имам предписан Миомакс 2 табл при менструация, и лактобацили промивки всеки месец до забременяване. Препоръчани теми