Кайрякова ми изписва тривиалните лечения, без да види досието ми и да види откога влача проблема и без да си напъне акъла да измисле решение, а Сигридов след 2 месеца да ме лекува, съжалявам ама не е адекватно.
Аз лично бях дотук с този прехвален МЦ. Съжалявам само за загубеното време, надежди и хиляди левове (над 10 хил. говоря).
До единия не мога да се добера, а другият наличен лекар не става за нищо...
Дано Ковачев да е адекватен като се отдели, че иначе вече не знам къде да ходя и кой ще бъде малко човек да иска да помогне, не само да си вземе парите..
и аз точно същото се чудех, дали да ги правя тия лактобацили, при положение че с АБ не се получи.... не знам, може пък като преобладават лактобацилите да борят по някак си другите бактерии, не знам. Но при положение, че имам репр специалист, който ми прави ЕЦ не знам колко е удачно да ходя и там.
Като тръгнах към този МЦ беше когато не знаех в Турция дали ще успеем, съответно ако бяхме успели да имам адекватен проследяващ лекар (имам един мисед тази година и въобще нищо не изследвахме, ама нищо - възрастта и това е. Тя възрастта я има, но освен нея имам и тромбофилия, тези бактерии, тоест и при здрав ембрион може да се прецакат нещата)
Та се чудех да ходя ли и като че ли за сега нен. Още повече, че ако съберем ембриони, на другото място ще гледаме средата преди трансфер живот и здраве
Съжалявам за вашия опит с тях, и при мен много май няма да станат там нещата, поне за сега
Tomandjery, и на мен ми се струва, че нещо не е ок, направо не знам какво бих правила ако забременея, отделно че не съм в София, но - да не слагам каруцата преди коня
Кофти е да е така трудно с обратната връзка
Също бебето е предимно отдясно, усещам го навсякъде,но там някак си се разпростира още повече. Дали е възможно да се разполага предимно там,защото спя само наляво 😀 и малко по гръб. Отделно бях и болна от някакъв вирус много скоро,не знам дали има някакво значение.