Хипоспадия 9 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 59 243
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Вече имаме отговор,че и педиатричния преглед ще е в Уроадрия на същия ден с операцията. Сутринта прегледа,а следобед операцията. За превръзките щещепитаме питаме,но най-вероятно и те ще са там.
Пп. Вече имаме отговор,всичко ще се извършва в новата клиника. Това е за нас нека да споделят ако и при други има промяна.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:08 от zee89

# 76
Zee, аз получих днес имейл от Олга с час за педиатър в Белмедик. Мисля, че при нас няма да има промяна, поне засега никой нищо не е писал.

# 77
Здравейте отново!
Ако може да попитам нещо отностно декларирането на парите. Прочетох,че суми над 10 000 евро трябва да се декларират на границата (или равни на тази стойност в друга валута),но на друго място пък пишеше,че суми над 2 000 евро също трябва да се обявят. По-запознатите  може ли да споделят? Благодаря !

# 78
  • София
10 000 Е
https://customs.bg/wps/portal/agency/home/info-citizens/info-tra … /funds-and-values
А може би е 9 999,не съм много сигурна ка се тълкува точно.

# 79
Здравейте отново!
Ако може да попитам нещо отностно декларирането на парите. Прочетох,че суми над 10 000 евро трябва да се декларират на границата (или равни на тази стойност в друга валута),но на друго място пък пишеше,че суми над 2 000 евро също трябва да се обявят. По-запознатите  може ли да споделят? Благодаря !
10 000€ е, питала съм шефа на митницата на Калотина Simple Smile

# 80
Ивс не сме декларирали нищо.

# 81
На сръбската граница, след минаване на паспортна проверка, един полузаспал чичко пита има ли нещо за деклариране. Не ви проверяват. Едно Не и сте готови. Ние бяхме превели сумата за операцията по банков път, за да не носим много пари в брой.

# 82
Zee, IvS, да споделя, че и аз получих преди малко имейл от педиатър в Уроадриа, явно и ние ще сме там. Има логика де, представям си как доктора тича напред назад между болниците.
Малко "рано" ми казват по принцип, можеше да изчакат в деня преди операцията, но както и да е. Олга ми е писала един час за педиатър, а в този имейл пише друг, но на място явно ще се разбираме понеже ние утре заминаваме към София и не виждам смисъл да се обеснявам по имейл. Simple Smile

# 83
Zee, IvS, да споделя, че и аз получих преди малко имейл от педиатър в Уроадриа, явно и ние ще сме там. Има логика де, представям си как доктора тича напред назад между болниците.
Малко "рано" ми казват по принцип, можеше да изчакат в деня преди операцията, но както и да е. Олга ми е писала един час за педиатър, а в този имейл пише друг, но на място явно ще се разбираме понеже ние утре заминаваме към София и не виждам смисъл да се обеснявам по имейл. Simple Smile
Писахме на педиатърката,която ни каза Джибович. То не беше изпращане на изследвания,попълване на въпросници. Наистина се получи много объркващо. Ковид тест така и не разбрахме къде ще ни се прави или сами трябва да правим там. И ние утре тръгваме живот и здраве.

# 84
Писахме на педиатърката,която ни каза Джибович. То не беше изпращане на изследвания,попълване на въпросници. Наистина се получи много объркващо. Ковид тест така и не разбрахме къде ще ни се прави или сами трябва да правим там. И ние утре тръгваме живот и здраве.

Да, 1 час го попълвах сега въпросника. Виждам, че пише препоръчваме да си направите тестове, но никъде друго не се споменава дали там задължително ще ни правят. Лек път Simple Smile

# 85
Принципно ще се местят изцяло в новата болница. Явно затова и пренасочват пациентите. Все пак нещата там тепърва  стартират, ще тряба и време да се канализират.

# 86
Здравейте, някой знае ли колко време след операцията може да се ходи на море. Ще пиша и на д-р Джинович, но реших и тук да попитам. Благодаря!

# 87
Здравейте, някой знае ли колко време след операцията може да се ходи на море. Ще пиша и на д-р Джинович, но реших и тук да попитам. Благодаря!

Зависи от операцията. Ние бяхма с коронарна хипоспадия и специално питахме- май бяха минали 6 седмици.
Каза да внимаваме за пясък все пак. Питах го и той ми писа, за да знам дали да капарирам морето.

# 88
На нас ни беше казал месец да не се кисне във вода. Два месеца да не се ходи на море, заради пясъка. Ако влезе в раната ще я дразни, затова трябва да е заздравяла повече. Моето дете беше малко и слагах пелени за плуване и бански отгоре за всеки случай. Но питайте пак.

# 89
Скъпи родители, моля да изчетете новата информация на 1 страница.
Д-р Джинович и целият му екип вече изцяло оперират в Нова клиника. Там се извършва и педиатриячния преглед!!

Общи условия

Активация на акаунт