Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще бъде преведена болничната и дали ще бъде еднократно или на траншове?
Какви са мненията относно даването на вода на новородени?
Как се различават подготвителните контракции от истинските?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще бъде преведена болничната и дали ще бъде еднократно или на траншове?
-
Какви са мненията относно даването на вода на новородени?
-
Как се различават подготвителните контракции от истинските?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата на бебето след баня и къпане?
-
Какви неща трябва да донеса в болницата?

от 12 до 5 сутринта платка, не е ли рано се чудя, та тя е на 5 дни ... Скъса ми сърцето, плаках с нея. Иначе предния ден ми слезе кърмата и тя се будеше на 40 минути, изсмука де що се беше появила бучка. Но снощи, какво беше това не знам. Сега пратих ММ за капки био Амика и за чай с копър за мен. Снощи, докато будуваше ака 3 пъти. Чудя се дали не я прехранвам. Давах и по всяко време, ама нали така се успокоява. Цокне малко, заспи за 10-15 минути и после айде пак рев, хапане на ръце, ритане
аз още влизам в час с Магдалена, хранене, будуване, майко моя е. Записла съм си час с консултант по кърмене следващата седмица, за да съм сигурна, че ще ми се получат нещата.
иначе стандартните притеснения имам и аз като вас- пъпче, кихане, хъркане на нослето, на 27/04 сме на първи преглед след изписването и ще видя как вървят нещата.

Много е мъчително да гледаш отстрани и да не можеш да направиш нищо. Благодарна съм, че снощи беше за кратко и като цяло е по-добре милата...
Ако не успея да я събудя или активизирам да цока, тогава се доизцеждам с помпа.

Има ли някоя, която като мен се изцежда? Аз имам кърма, но малката е много лакома и ми разранява зърната като я сложа да суче и затова предпочитам с помпата. Така знам и колко мл давам. Вие знаете ли по колко мл трябва да яде бебето на 7 дни? Помня че беше нещо по 10 мл на ден, тоест 70 мл, обаче нашата днес 80 мл кърма и 30 мл мляко на Хип. В Токуда давах кърма и добавка и сега си търси добавката, а аз се притеснявам че става много храна...