Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще бъде преведена болничната и дали ще бъде еднократно или на траншове?
Какви са мненията относно даването на вода на новородени?
Как се различават подготвителните контракции от истинските?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще бъде преведена болничната и дали ще бъде еднократно или на траншове?
-
Какви са мненията относно даването на вода на новородени?
-
Как се различават подготвителните контракции от истинските?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата на бебето след баня и къпане?
-
Какви неща трябва да донеса в болницата?

Аз чаках за контролен преглед докато си раждала
Сетих се за теб като ми казаха че докторката е в раждане, доволна ли си? Мерките на бебчо са супер, голям юнак. Да ти е жив и здрав и много да ви радва
На прегледа казаха че понеже няма месец не били колики било нормално да се напъва??! Ние даваме био гайа и ко-лактаза, някой ме беше питал как давам ко-лактазата - когато се сетим, но на прегледа казаха че трябва на всяко хранене за да има ефект. Но с кърменето не виждам как да я давам на всяко хранене, обаче като се напъва ми прави зърното на нищо
Тоест има колики и докато яде, вчера взехме и санколик - мисля че той действа най-добре. Иначе нейната педиатърка каза еспумизан, но аз не искам да го давам защото си е лекарство, а другите са по-скоро добавки.
Важното е бебчетата да са добре, килограмите явно ще са нагоре и надолу, както писа Брин после като проходи...

След всяко кърмене си хапвам, между кърменията също
Пишка си често, както обикновено. Днес ще звъня на педиатърката, защото малко се притесних...
Съвсем възможно е да е от захарта, като се замисля...хапвах сладко