Отговори
# 450
Ех, припомних си как преди много години гледах Брад и Анджелина на Оскарите...

П.П. Не знам защо Маргарет Куоли не получи номинация...

# 451
  • София
Всичко свързано с оскарите и изобщо награди, филми, актьори, творци... Може и тоалетите разбира се.
Виж, разгледай я темата, има си и анкета, все още не съм я спрял, защото най-тежките награди предстоят.

Анора - напълно заслужен според мен оригинален сценарий
Конклав - твърдо не! Но явно плътно следва романа и си го харесват. Здраве да е...

# 452
Този "Конклав" беше толкова хубав преди туиста накрая. Нямам против, че му дадоха статуетката. И за "Анора" се радвам, аз имах чувството, че този филм е правен от наши хора, които разбират източноевропейското мислене.

П.П. Много се надявам Деми Мур да спечели! Когато ходеше по килима, в далечината я помислих за 20-годишна. Мюзикълът с Ариана Гранде за мен е от онези необясними явления - ужасно скучен и тъп филм, който обикаля всички церемонии... необяснимо за мен.

# 453
Хали Бери е разкошна, а наближава 60 .... Имаше мимика и на лицето и на челото! Изглежда -20г.

# 454
  • Down south
Oooh, разкошни изпълнения и трите излъчваха класа и стил.
Достойно отдаване на почит.

Чак не мога да повярвам, че вече над час гледам церемонията.
Много добре е тази година.

# 455
  • София
И на мен дотук ми харесва Simple Smile

За съжаление темата не е като в миналото. Преди години изписвахме една тема за една нощ (50 страници), но това е положението... Холивуд се промени много и ето го резултата. Мижав интерес. Ама аз съм си упорит и си ги харесвам.

Сега ще награждават Зоуи Салдана Simple Smile

Джуд,
Нямам нищо против Деми, даже ще и се зарадвам, тя направи завръщането на годината, ама много харесвам Майки и и стискам палци. Беше страхотна в Анора.

# 456
  • Down south
Дано, дано наградата бъде за Зоуи.

# 457
  • София
Тя е! Simple Smile
Супер. Много я харесвам.

Изкефих се на макс на оскара за Анора за най-добър монтаж, защото тук фаворит беше Конклав. Сериозен удар за Анора и важна точка за мен в играта ни тук, 'познай победителите' Simple Smile

# 458
И аз това си мислех... как се пишеше преди, а сега няма никакъв интерес. Извинете ме за лирическото отклонение, но искам да споделя. Всяка година кандидатствам за лотарията за зелена карта. Тази година жената в студиото се учуди и каза, че съм единствената, която е отишла да се снима. Имам чувството че мечтата на българина за живот в САЩ вече тотално затихна. 
П.П. И Ариана е много сладка как се разчувства. Тя е от моето поколение, радвам се да я гледам на Оскарите.

Ох, production design - тук всеки заслужава да получи награда! Аз бих избрала "Бруталистът"

# 459
  • Down south
Явно беше много развълнувана.
Да си призная филма ми се стори ужасен, но ролята и беше добра.

Направи ли ви впечатление, че в началото пропуснаха появата на Кarla Gascon или поне тукашните медии.
Харесвах го, като актьор и не знам, защо не са го забелязали преди, а чак сега, когато вече е актриса

ПП
@ Джуд по повод отклонението, не се отказвай, мисля че има смисъл.

# 460
  • София
Брей тази Злосторница. :о
Вече 2 оскара прибра. Толкова има и Анора.
Останалите са по 1.

За песен ще ми е любопитно, тук доста се чудех кого да избера.

п.п. Е, да, очаквано. Песничката е супер между другото.

Дотук: 2 оскара за Анора, Емилия Перес и Злосторница.

# 461
Мале, какъв хубавец е бил!
Разчувствам се, защото, когато започнах да следя киното, бях един тепърва развиващ се тийнейджър. Слава Богу, че тогава още нямаше такива разделения и аз съвсем спокойно възприемах либералните идеи на Холивуд. И мечтаех да стана режисьор, да уча в Лос Анджелис... никога няма да спре да ми пука за Оскарите.

# 462
Този актьор изглежда по-мъжествен като жена Rolling Eyes

Zoe Zendaya беше трогателна Sparkling Heart

# 463
Страхотна реч от палестинците!

# 464
  • София
Хахахаха, шефа на пожарната изби рибата с Жокера 2. -)))

Браво, че почетоха истинските герои.

Общи условия

Активация на акаунт