Отговори
# 435
Към "Златните малинки" повечето кинематографисти се отнасят (разбираемо) така, все едно не съществуват и ги игнорират.
Тази реакция е много рядка и необичайна.

# 436
  • София
Готови ли сте за оскарите? Wink

Имате по-малко от 24 часа да се включите в играта:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1738049

Студиото по НОВА с Мон Дьо започва в 23:00 ч. веднага след края на ''Като две капки вода''
Церемонията пряко от 02:00 ч. по Кино Нова и немската PRO 7

Simple Smile

Моите финални симпатии (не прогнози) след всичко изгледано (успях да изгледам цели 20 филма с номинация за оскар, включително 8 от 10 в категорията най-добър филм) в най-важните категории.

Най-добър филм: стискам палци за Анора. Борбата ще е между Анора и Бруталистът.
Дюн 2 ми е любим ама кауза пердута. Любопитно ми е когато Вилньов завърши франчайза дали ще го уважат и наградат с яко оскари както направи с Питър Джаксън и Властелинът на пръстените.

Най-добър режисьор: Шон Бейкър (Анора)
Най-добър актьор: Ейдриън Броуди (Бруталистът)
Най-добра актриса: Майки Мадисън (Анора)
Най-добър актьор в поддържаща роля: Киърън Кълкин (Истинска болка) (жалко за Джеръми Стронг за Стажантът)
Най-добра актриса в поддържаща роля: Зоуи Салдана (Емилия Перес) ; ще се радвам и за Ариана Гранде
Най-добра анимация: Flow ; но уви ще е Дивият робот, но пак ще съм доволен.
Най-добър оригинален сценарий: Анора
Най-добър адаптиран сценарий: Емилия Перс ; но за жалост ще е онази провокация Конклав
Операторска работа: Бруталистът
Монтаж: Анора
Визуални ефекти, декори и звук: Дюн 2

# 437
Тук ще си коментираме церемонията, нали? Аз ще съм абсолютен зяпач, защото май почти нищо не съм гледала.
Сега гледам Телма и Луиз. Ама защо не правят такива готини филми вече?!

# 438
ама вие гледате ли ги тия шоута? Аз досега само впоследствие разбирам някои от победителите.
Сега едва ли не за пръв път има шанс тукашен филм да вземе нещо ("Ainda estou aqui", аз съм в Бразилия) и някаква голяма фенска маса и кампания има, въпреки че не вярвам че има големи шансове

# 439
Има доста големи шансове за наградата за чуждоезичен всъщност.

# 440
Лошото е, че нямам pro7. А това по Нова не се търпи.

# 441
  • София
Не знам кой му пише сценария на Мон Дьо, но не става.
2/3 от Треска за оскари беше излишна, съжалявам. Въпреки че имаше и попадения.

Добро интро на Конан О'Брайън.

И никаква изненада за малкия Кълкин. Въпреки, че Джеръми Стронг за мен беше победителя тук. Но и за Киърън се радвам.

Аааааааа каква изненада. Даааааааа, не мога да повярвам. Flow. Любимата ми анимация. Уникален! 😎💘

# 442
Гледах го Мондю и цялото представяне... и си мислех, че ти  Diavolo трябва да менажираш Оскаровата вечер по Нова, определено ще е направена по-добре.

Интро на Конан О'Брайън за мен не беше забавно, напротив... чаках да свърши.

# 443
Къде гледате на живо?

# 444
Кино Нова.

# 445
  • София
Аз гледам по Кино Нова. За съжаление ми го няма немския PRO 7

По принцип Конан е изразено неутрален... Не случайно са го избрали. Може би няма да се понрави на крайните либерали в Холивуд, а и нямаше очакваните от някои леки майтапи към Тръмп (особено след фиаското със Зеленски), но според мен след пожарите в Ел Ей са искали точно това. Повече типичен хумор, който да е неутрален във всяко едно отношение и като цяло да е по-уважителен.

Появата му от тялото на Деми Мур беше много добра идея, както и скеча със сърдития и отегчителен поглед на Литгоу, новият професор Дъмбълдор. Simple Smile

Мм, много я харесвам Лизи-Роуз Деп Simple Smile

# 446
Ох, че съм зле! Гледах студиото и мислех, че по Нова просто са решили да не го излъчват. Изпуснах половината церемония...

# 447
  • София
Спокс, тепърва започва най-интересното.
Дотук 2 очаквани оскара 2 изненади (за Котето е съвсем малка изненада, но за късометражната анимация си беше малък шок).

Много съм щастлив за Flow, който не е гледал филмчето да се поправи.

Първи оскар за Латвия. Надявам се и нас да ни огрее един ден.

# 448
Джуд, най-интересното предстои Simple Smile

Красива беше  Лизи-Роуз Деп тази вечер, иначе в ежедневието не я намирам за нещо кой знае какво.

# 449
  • Down south
Добре, че сложи линк в другата тема, за да видя тази.
Определено началото ми допадна.

Какво може да се обсъжда тук? Наградите и наградените или и представящи, тоалети и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт