Отговори
# 420
Да се има предвид, че "Конклав" е доста стар роман - от 2016 г., т.е. пропагандните внушения и в двете посоки значително са се засилили спрямо времето, когато е писан. И да, филмът следва текста на Робърт Харис.
И да, аз също смятам, че "Емилия Перес" е по-добрият филм, но всички знаем вече, че той няма да бъде награден.

# 421
  • с трима мъже :)
Нищо вече не ми се гледа от тия Оскари Sad . Имам чувството, че масово всички се друсат и "правят" филми - артисти, режисьори, и ония, дето ги номинират и награждават, също.

Конклав , Kinds of kindness, The brutalist и още някои май гледах - тотална загуба на време, едвам ги изтраях тия филми. Всеки се чуди каква по-парадоксална тема да отвори и какво по-гнусно нещо да покаже на екран. Отврат и погнуса!

# 422
Що се отнася до Анора - интересното беше че  през цялото време си мислех - егати тоя руснак колко естествено играе - направо за оскар. После проверявам - и да, той наистина номиниран за оскар.  
Ха-ха, и аз си го мислех абсолютно същото.

Аз също бях от зачудените и понеже съм любопитна, потърсих негови филми, където играе повече от присъствие само.
На бърз сърч ми попадна "Кентавър". Филм за неочакваните срещи и пороци в нощта.
Трилър, даже и екшън към края,  по каквито не си падам.
Но много ме заинтригува историята и не отделих очи докрай. Според мен сценарият беше малко пресилен, но всичко останало на супер ниво.
А Юрата как играе само...небрежно-лежерно, толкова нехайно на пръв поглед, а просто великолепен.
8/10

# 423
"Купе номер 6", финландски, с доста международни награди. Това е най-известният филм на Юра Борисов извън руските.

# 424
Чаламето ме изнерви оня ден като каза в речта си, че егоистично иска да печели много, да бъде сред най-великите и хората да го смятат за легенда редом до Брандо, Дей Луис и прочие..

Нямам нищо против хората да са амбицирани, даже го приветствам, ама това не се афишира пред всички по този начин. Това го покажи с ролите си, с проектите си, с отношението си и хората сами ще те оценят и смятат за голям. Не се хвали сам, че ти си най-заслужилият.

Явно всичките хвалебствия, които постоянно получава от младеж са му надули егото.. Започва да ми изглежда на човек ала "Ти знаеш ли кой съм аз" в последно време с маниерите си, облеклата си. Иначе го харесвам като актьор, ролите си ги играе доста добре, но с това говорене леко ми вгорчи мнението. Дано не вземе Оскара, че малко смирение да му дойде.

# 425
  • Somewhere far away
Мхм. славата го е граабнала яко явно. А аз го помня преди какъв беше /гледала съм доста интервюта с него/ - едно срамежливо и скромно момче.

# 426
И аз го видях това, а също и някакво интервю с майка му, която обясняваше, че винаги е знаела, че той е супер талант Joy

Междувременно в X сравниха новата визия на Мили Боби Браун с Ивана Тръмп (от относително младежките й години). Не ми беше дошло наум, но имат право хората.
Скрит текст:

Този пост от днес е забавен - Мили предпочита да участва във филми, в чиито билбордове името й е голямо колкото заглавието:
Скрит текст:

# 427
  • Berlin
Много зрял вид или по-скоро стайлинг започна да налага Мили Б. Браун от едно 2-3 години някъде (или да й налагат). Мисля обаче че и след 20г ще изглежда същата. Не знам дали не е и свързано с ролите, които би получила така, не на дете, а на жена, т.е. във филми с повече потенциал.Thinking За мен поне вече не е само Ел от сериала.

# 428
Не съм убедена, че го прави нарочно, просто си е такава. Включително и на тази фотосесия се държеше толкова странно - заема една изкуствена наклонена поза, докато я снимат, абсолютно нелепо! Сигурно тренира пред огледало.

Скрит текст:
В същото време я наемат за роли или на "силна" жена - като тази в Дамзел (абсолютен провал като филм) и Енола Холмс (която в книжките е описана като много грозна).
Изглежда все още има достатъчно хора, които я харесват, но видях и много коментари, в които хората пишат за приликата с Ивана, питат дали си е правила фейс лифтинг на 21, или защо позира така.

# 429
Визията на Мили не е случайна. Иска да играе Бритни Спиърс и затова се изрусява и сякаш я имитира. Не мога да преценя,но е уверена,че иска ролята, въпреки,че Бритни коментара, че още не е умряла и не иска да правят филм за нея. Така мисля, защото до преди месец си беше нормална брюнетка с нормална визия на жена и сега рязко си промени поведението.

# 430
  • Berlin
Ммм, не е от скоро това, е, освен може би цветът на косата.

# 431
И преди се е изрусявала, но такова поведение като сега не е било. Може пък  просто да се е променила, защото е пораснала. Харесвам Енола и Дамзел, не са нещо върховно,но избира нормални проекти. Ще е интересно в бъдеще какво ще избере.

# 432
  • София
Два дена преди оскаровата церемония, раздадоха най-любимите награди за творците, 'Златните малинки'
С отличен 6 се представиха, Мадам Уеб (6 награди), Мегалофлополис (също 6 награди) и Жокерът 2 (7 награди).

Най-лош филм за 2025: Мадам Уеб
Най-лош режисьор: Франсис Форд Копола (Мегалополис)
Най-лош сценарий: Мадам Уеб
Най-лоша актриса: Дакота Джонсън (Мадам Уеб)
Най-лош актьор: Джери Зайнфелд (Unfrosted)

Всички ''награди''
https://en.wikipedia.org/wiki/45th_Golden_Raspberry_Awards

# 433
Много интересна е реакцията на Копола. Благодари и е доволен Simple Smile
https://www.instagram.com/p/DGnvW5RprbL/?utm_source=ig_embed

# 434
e какво да каже - щом не го харесват, значи нищо не разбират от изкуство, то е ясно

Общи условия

Активация на акаунт