Отговори
# 90
  • София
Е, тук ще пишеш разбира се.
Това е темата за оскарите. Още е много рано за килимите...

Аз по традиция ще съм на Нова и немския Pro 7

Пряко от Червения килим, който вече не е червен, а сив?! тц тц тц

Ред на наградите:

1. Поддържаща актриса
2. Анимационен пълнометражен филм
3. Костюми
4. Операторско майсторство
5. Поддържащ актьор
6. Късометражен документален филм
7. Документален филм
8. Сценография
9. Звук
10. Международен филм
11. Грим
12. Визуални ефекти
13. Късометражен игрален филм
14. Късометражен анимационен филм
15. Ориганелн сценарий
16. Адаптиран сценарий
17. Оригинална музика
18. Оригинална песен
19. Филмов монтаж
20. Режисура
21. Актьор
22. Актриса
23. Филм на годината

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 01:53 от Diavolo

# 91
  • с трима мъже :)
Както са тръгнали, изобщо не виждам кога ще успеят да раздадат тлоква много награди.
Това с Всичко, Навсякъде ... почна отсега да ми идва в повече. Филмът е хубав, съгласна съм, но не разбирам каква е тая истерия около него. Защо не се говори за Вавилон? Какво е станало, та няма представители? Нали има номинации? Том Круз къде е, защо го няма?

ИНаче знаем отсега, че Всичко, Навсякъде ... ще победи. Даже се чудя дали да не ходя да си лягампвече. Жалко за силните филми и добрите артисти тази година. Номинира се по някакви обсурдни вътрешни усещания на гилдията, ако ме питате.

Иначе от килима (цвят шампанско) много ми хареса лейди Гага, приятно съм изненадата от това нейно амплоа. Другата ми изненада е от Никол Кидман - не разбрах тази нейна превъзбуда откъде дойде.

Останалите си бяха както и преди, стандартните неща за коментиране.

# 92
  • София
Всичко що е изрод и прилича на квазимодо в момента е там. Не се гледа т'ва. И аз да бях Том Круз и аз нямаше да си покажа носа там, освен ако зад мен не стои папата с всичките си кардинали в готовност да извършват екзорсизъм.

# 93
  • София
Джикитайците много са шумни, прекалено превъзбудени, то бива, бива ама чак пък толкова...
Жалко, че прекрасната Кери Кондън не спечели. Уникална роля направи.
Дам, Всичко навсякъде наведнъж ще вземе много оскари.

Килима ми хареса без сивия цвят, който е заради Уил Смит... Надявам се само за 1 година.

Засега без изненади, аз съм от 4 от 5, като Къртис бе ясна, ама аз си бях пристрастен.

Джими Кимъл бе необичайно обран.

Том Круз го няма, защото е обиден на Холивуд зараду дългите години на пренебрегване. И сега им го върна тъпкано. Цял свят искаше да го види, защото именно Топ Гън и Том Круз спасиха и реабилитираха Холивуд и виждаш дори Джими Кимъл скочи с парашут в залата и за Топ Гън отдели много време, но Круз го няма. Звучен шамар.
Няма го и великия Джеймс Камерън, който правилно е сърдит. Не може да не му дадеш поне номинация.

# 94
Моят фаворит (На западния фронт) грабна една статуетка.

Гледам ОСкарите и хич не се вълнувам, като преди. Едно време беше блясък, класика, стил и красота, хумор, смях, готини и силни актьори. Мисля си за времето когато Пачнио, де Ниро и Антъни Хопкисн са взимали наградите. Сега в театъра е пълно с китайци (корейци), черни и всякакви народности. Нямам нищо против, но рязко се изгуби очарованието и красотата на Оскарските нощи.

Дяволо, какво за сивия килим и Смит? Не зная.

# 95
  • София
Не искат да се лее кръв, против червения цвят са и е един вид протест за 1 г. срещу насилието...
Бъзикаха се с Уил Смит. Може и да е заради Украйна, не знам. Но казаха за Смит и 'Ще се лее кръв.

Заслужена победа за Джеймс Френд. Една от престижните награди. Наистина страхотна работа на операторите на Западния фронт...

Опа, взривоопасна комбинация. Канг срещу Крийд видяхме преди малко, хаха. 😉

Ето едно нещо, което бих премахнал от оскарите. Всичките тези досадни песни, дето ти удължават церемонията с около 30 минути.

Лейди Гага отзад е... 🙄😮

# 96
Сега четох https://www.nytimes.com/2023/03/10/style/oscars-red-carpet-champagne.html
Това е поредната тъпа измишльотина. Има чувството, че е постлян найлон. Толкова безразличен килим не бях виждала, то реално нямаше. Това шампанско не се вижда изобщо.
Песните се ядват, но петте минутки реклама ще се натрупат през нощта, на 1 час. А ние тук си не спим Simple Smile

# 97
  • София
Ето ви и първата изненада. Пробив на Китът вместо Елвис за грим и прически. Simple Smile

Ох, липсва наистина онзи стар блясък. И аман от песни и реклами.

😃

# 98
Ето ги сега и инидиците, докато ги издържах, хайде пак 5 мин реклама, ужас, имам чувството, че цялата вечер е пълнеж. Замислям се да си ги изгледам утре, на запис, без рекламите. Честно казано, вече не ми е тръпка нищо. Язък за силната година! При толкова хубави филми как успяха да съсипят тази вечер, която се очакваше да е гала. Нищо "гала" не виждам вече Sad . Афиканци, индийци, корейци, китайци, цветнокожи, жълтокожи, гей персони. Ужас. ИСка ми се поне веднъж ад изгледам едни Оскари, от онези, старите, от едно време. Класическите.

Защо няма представители на Вавилон? Sad

# 99
  • София
Аз очаквам два тежки оскара за Вавилон. За сценография и музика (а дано).
След малко ще видим и Марго Роби.

Иначе изненадите продължават. Един от уж най-сигурните оскари за костюми изгоря. Вместо Елвис го дадох на Черната пантера (сериозно?).

Ето го и Дин Джарин след като се е изкъпал в мините на Мандалор! 😎

# 100
моите хора взеха втори Оскар; радвам се за тях Simple Smile

# 101
  • София
Вавилон го порязаха брутално!
Да живее политиката! Къде видяхте тази сценография и музика в Западния фронт???
Вие луди ли сте? Много съм разочарован.

4 оскара за немците срещу 2 за ''китайците''

# 102
Оххх, досадно ми е вече с индийците и корейците ... ОСкарите станаха азиатски Simple Smile

IN memorian нямаше снимка на Charlbi Dean - не зная името на актрисата, но го потърсих в нета. АЗ не видях нейна снимка, върнах втори път, но пак не видях. Кофти, щото точно сега ТРИЪГЪЛНИКЪТ е номиниран.

Останаха 4-те големи награди
20. Режисура
21. Актьор
22. Актриса
23. Филм на годината

# 103
  • София
Без оскар за Баншите и Вавилон.
Скандално!

Поне Топ Гън си взе оскара, че иначе щеше да е престъпление.

Толкова политкоректни оскари не е имало.

Но как може Баншите на Инишериш да не вземе нито един оскар. Ирландия не е много на почит в момента, даам.
Вместо това Индия си има 2 оскара.

Най-добрия филм е ясен, да видим най-чаканите оскари, за главна мъжка и женска роли.

# 104
Дяволо, на Нова ли го гледаш? Кино Нова, имам предвид.
И двамата преводачи дишат през носа с някакво затруднение, Simple Smile Simple Smile Simple Smile И това почна да ме дразни. Като цяло, Оскарите тая година, та и превода им, са ми дразнещи Simple Smile

За Баншите и мен ме е яд, дано сега поне ... за актьор.

ПС: Китът не съм го гледала, предполагам, че е заслужена наградата. Трябва да почета в нета за Брендън Фрейзър. Мъжът ми каза, че някакви проблеми имал наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт