Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 576
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
Христо е супер за забавление и смешки да стават, но да не ти е в къщата.

# 196
Христо е супер за забавление и смешки да стават, но да не ти е в къщата.

Именно 👍

# 197
Да, обаче можеше да и наеме вече някакво жилище, не да досажда , нали почна работа, иначе си е веселяче

# 198
  • Велико Търново
Тогава Биков отпада като заподозрян. Той тогава не беше хлътнал по Яна.
Той може сам за себе си да е хлътнал, когато се видяха на онази среща. Тя не беше ли преди целувката? Може още след срещата да е започнал да я следи.

# 199
Ама откъде накъде Яна се намесва във всеки разговор,ами досадно е, вре си носа на всякъде

# 200
  • София
Да не би секретарката да има нещо общо със записа? Гледа много злобно. Ама няма мотив.

# 201
  • Велико Търново
Е как да няма? Мартин не я е взе́мал с колата Joy

# 202
Хахха може като нищо 🤯😁

# 203
  • Галифрей
Секретарката много ме дразни. С това изражение и заяждание ох…нека е пример,че не бива така човек да се държи с другите и на работното място.
Аз залагам,че оная която се селфи с Мартин. Много долна жена. Чакаме резултатите от оня метъл пич за видиото.
Ся първият мъж на Яна се завръща. Ох…
Мен много ми хареса сцената с Мартин,децата и Ева сладури  са.
Оная жената на капинатънт, брей колко е зла и строга. Дори накара, татко Захариев да почувства гадно.
Да му е чистито ще има син.
 Малко спойлер от оригиналът!!
Скрит текст:
 В оригиналът Ига ( Яна) имаше кошмар с тримата си мъже. Как все са около нея. И факта,че Мартин беше там има чувства към него. Предният  ден той нахлу при нея и се целуваха и си говореха. Тамън отново имаха момент и оня най-бивш нахлу.

# 204
Много нелепи диалози в този епизод. Захариев и Тома, Захариев и секретарката, Яна на срещата на капитана и жена му и въобще голяма част от  диалозите в кантората бяха потрес. Не знам дали е така в оригинала. Обаче бате Влади е железен! Удоволствие е да го гледаш. Къде е бил досега? Толкова български филми и сериали се снимаха през последните десетина години, никъде не съм го гледала. Много ми е интересно кой актьор ще играе Джон. Simple Smile

# 205
Опа да не стане нещо между бармана и Ася 😁

# 206
  • Велико Търново
Определено много добро попадение на Иван и Андрей с Владимир Люцканов. Не знам дали са го търсили досега от други продукции, но е възможно заради позицията си да не приема какво да е. И малко спомени...

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:19 от DamaPika

# 207
Опа да не стане нещо между бармана и Ася 😁
Направо е задължително. Всичко е  толкова предсказуемо, че направо ще е чудо, ако нищо не стане. Simple Smile
А, да, много смешно ми стана Биляна като каза, че капитана бил стар. Тя за млада ли трябва да минава? Ако това е било внушението, да бяха избрали друга актриса.

# 208
  • София
Не го искам Христо у нас, но за целта на филма е супер.Сладур е и мога да разбера жена, която го търпи.

# 209
Имаше и такъв британски сериал доскоро, по БТВ екшън го даваха. С подобна технология действаха от МИ-6 ама тук говорим за разузнаване и за дълбока конспирация на най-високо ниво.
Е, къде тук в София някой ще има ресурсите за такова нещо?
Мартин да не е мастит бизнесмен или ключов политик и пр. и пр. Малко ми е странно и не на място, ама карай.

Общи условия

Активация на акаунт