Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 583
  • 784
  •   1
Отговори
# 180
  • Галифрей
Забравих да се до изкажа, извинявам се. Казах,че според мен е той но дрогиран. Смисъл,че са го снимали лицето и са го монтирали.
Ясно,че е видео е фалшиво,защото знам че Марто не би наговорил такива неща. Но тука спойлерче няма да издавам днешният епизод. Което ме довежда до друго ама после ще коментирам.  Кой би си направил толкова труд и техлоги и пръсне пари, да наеме двойник за най-обикновен адвокат за да му съсипе репутацията? Ако бяха снимки,лесно щяха да докажат,че са фалшиви нали фотошоп. Обаче са направили видео което са снимали и обработили перфектно за една нощ.
Никаква логика и реално това видео няма как да стане толкова бързо, дори да го монтират двама човека. Обработвала съм видеа знам какво е отмена дълго време.
Христо е пич!!

# 181
  • София
Логика в комедия няма 🤣. Забавлявайте се. Достатъчно драма има в реалността.

# 182
  • София
Гледам в промото, че има снимки с Яна и Мартин как се целуват. Дали са фалшиви или са от онази им целувка в парка? Но то кой ще ги снима баш тогава.

# 183
  • Галифрей
Гледам в промото, че има снимки с Яна и Мартин как се целуват. Дали са фалшиви или са от онази им целувка в парка? Но то кой ще ги снима баш тогава.
Истиски са. От тяхната първа целувка в парка, някой папарак ги е шракнал.

# 184
  • София
Тогава Биков отпада като заподозрян. Той тогава не беше хлътнал по Яна. Тогава явно е някоя стара любов на Мартин, Цонева например или пък Тома.Thinking

# 185
Започвам да имам други подозрения, но май са базирани на днешния епизод, та няма да ги споделям отсега.

# 186
Хм... ако е фалшив клипа донякъде или изцяло,накрая дават женска ръка, аз мисля че жена седи зад клипа  Simple Smile

# 187
Егати конспирацията... Да не е някой от старите му клиенти, нали ядоса някакъв бизнесмен с изнасилването. Ама чак пък такова отмъщение наистина е прекалено и в сферата на фантастиката. Но нищо, де, сериалчето си е супер.

# 188
  • Галифрей
Сравнение с някой бг продукции си е много добро.

# 189
Христо е позитивен образ. Говори глупости, но не наврежда.
Утре като се тупне у вас с куфара и ще видиш Joy

# 190
  • Галифрей
Христо е позитивен образ. Говори глупости, но не наврежда.
Утре като се тупне у вас с куфара и ще видиш Joy
Виж ся ако влезе в моят дом веднага  го пускам 🤭😉😍 Колко е готин. Само да влезе и мусака ще му направим

# 191
Убедена съм, че ако ви е в живота един Христо, хич няма да сте във възторг Simple Smile

# 192
  • Галифрей
Ее не хвана шегата ми 😂 Ако такъв като Ицето се покаже с куферчета на моята врата го чака  посрещене.
Гореща мусака в лицето 😂

# 193
Дано го разкарат , който и да е за да видим развитие между Яна и Мартинчо, защото няколко серии те почти не си говорят, освен за малко

# 194
Христо е много токсичен генерално погледнато. Забавен е до едно време, в следващия момент е като ветропоказател, като цяло е голям опортюнист - докато има изгода е мил и любезен, свърши ли келепирът, започва да бълва змии и гущери. Ако има един плюс, то това е, че не изглежда способен да прави мизерии, на принципа "куче, което много лае, не хапе".

Общи условия

Активация на акаунт