Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 548
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
Ааа те в реала всички да са отшумели отдавна - кой ще търпи такава секретарка, еле пък и чистачката, адвоката и той да не е незаменим, та толкова да го къта някой, освен ако не е син или дъщеря на собственика.

# 316
Направо да бяха кръстили сериала "Яна и всичките нейни мъже". Голяма навалица става пред апартамента. Simple Smile

# 317
  • Галифрей
Направо ‘ Аз и моите мъже’ 😂 В оригинала тя сънуваше тримата мъже са около нея, тя неможе да мине. Тя иска само г-н Ефективен, срам я да си признае.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:12 от Диана Бишоп

# 318
  • Пловдив
Башева и Сантра са различни жени, нали? Simple Smile

# 319
Аз харесвам Графа и песните му 😇🍀
И вече как му се изрепчи на колегата от курса ...да не била идиот нещо от сорта беше,той я нареди амазонка 😃😃
Той й помага тя пак се репчи 😒

# 320
Башева и Сантра са различни жени, нали? Simple Smile
😂
Да, ама... все тая.

# 321
А какво значи амазонка? Какво стои зад значението на тази дума? Във Фермата много я повтаряха за някоя участничка. Мъжа ми и той не знае. Също не знам и какво значи алфа за мъж.

# 322
А какво значи амазонка? Какво стои зад значението на тази дума? Във Фермата много я повтаряха за някоя участничка. Мъжа ми и той не знае. Също не знам и какво значи алфа за мъж.

# 323
А какво значи амазонка? Какво стои зад значението на тази дума?
Смела жена, бойна, която се оправя сама с всичко и мъж не и е нужен.

Също не знам и какво значи алфа за мъж.
Водач, лидер.

# 324
Благодаря 🥰 Като си тръгнала да ми превеждаш, още един израз не знам какво значи.  Нещо си на куче. Пиян на куче, ядосан на куче. Пак по реалититата чух. Не знам какво значи това. Аз си говоря и разбирам бг макар че не жовея от 20г в Бг. Обаче тези амазонки, алфи и кучета не мога да разбера какво са.

# 325
Това е градски жаргон, нищо не означава, освен "много пиян".

# 326
  • София
Този Джон много ме дразни.
Ама какво си мисли този? Няма го 8 г. оставил я без нищо и сега изведнъж се сетил, че и с претенции. Абе я марш в Англия. Дано не го гледаме много време, че и актьора и персонажа са супер дразнещи.

# 327
Малко ми е съмнително Джон да се е върнал само за детето, но не е май и заради Яна. Как така след толкова години наистина се появи?
И Христо, и Яна са ми много реални образи, добри по душа, но все забъркани в някакви драми и проблеми.

# 328
  • София
И на мен Джон ми е съмнителен. Едва ли се е върнал от любов към детето. Но пък за какво тогава е дошъл. Важното е само още една серия да го гледаме и после да се маха, заедно с адвокатката му.

# 329
Чесъит Великден на всички не ме мислетковци!
Имаше един филм, където пак така мъжа го нямаше години и се появи да си иска детето, оказа се, че се е оженил и не юожели да си имат деца и искаше детео за да си го осиновят с новата жена. Може  и в сериала да е нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт