Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 544
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Джон е голяма мистерия. Първо - защо си е тръгнал така без следа и толкова години къде е бил и какво е правил. Второ - защо се връща, изведнъж ли го тресна бащинския инстинкт, някак не ми се вярва в тая теория. И трето, вижда ми се агресивен, как се развика на Яна, не ми харесва тоя човек. Но пък може би има някаква драма за да се държи така. Както видяхме и от бизнесмена, който щеше да купува хотел, изглеждаше твърд и суров, но леко се пропука за момент. Много добре се получи тази сценка, човек трудно може да играе театър дълго време.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 13:31 от araselia

# 331
  • Разпиляна във въображението
Все пак не трябва да сме изненадани от появата му. Тази "пушка" беше споменавана не еднократно до сега и трябваше да "гръмне".

# 332
  • София
Яна спомена за някакви хора завлечени с много пари от Джон, нещо е станало навремето и той е изфирясал.

# 333
Яна спомена за някакви хора завлечени с много пари от Джон, нещо е станало навремето и той е изфирясал.

Ами не е читав човека явно, макар че всеки има право на втори шанс

# 334
Вчера изгледах последните 4 епизода наведнъж. Опитвам се да се сетя къде е играл Огнян Симеонов - Капитанът. Наскоро съм го гледала в сериал, ама не се сещам?

# 335
Май в Пътят на честта, но смятам че и в Под прикритие също.Някакъв полицай беше.
Признавам липсва ми сериалчето. Чак снощи гледах повторно последният епизод. Rolling EyesОтдавна не ми се е случвало да повтарям. 😁

# 336
  • Галифрей
Иска ми се скоро да потвърдят,че ще има нов сезон. Да снимат когато е пролет и лято, много по светло и хубово,ще се получи . Няма да го има този депресиран фон. Знам,че те са обеденили два, не ми е особено любим с2. Поне се надявам да променят някой неща. Иска ми се  да прескочим  досадните персонажи 😂отиваме  на следващият,защото става голям смях.

# 337
  • София
Дано не разводнят излишно нещата. Колкото повече сезони и епизоди толкова повече ще пада нивото и на хората може да им писне от вечния сценарий, аха нещо да стане между главните герои и нещо се обърква.
И така, Докато свят светува...

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:40 от Diavolo

# 338
  • Галифрей
М да аз мисля,че оригиналът трябваше да свърши след сезон 9. Изгледах  няколко сезона много ми харесва, почнах да по разбирам полски.  Но да сценарисите обичат да помотаят главните георй ей така да мъкнат напрежие и драматично, И хоп магически се събират и хепи енд.😂

# 339
...и хоп се оказало че само сценаристите си го гледат от един момент нататък.

# 340
  • Галифрей
Хаха може макар,че те не мотаха много  Ига и Мартин  😂Но някак си тука ми се струва различно.

# 341
В сторита в инстаграм вече не виждам да снимат

# 342
  • Галифрей
Е няма как сезона не е свършил. Като свърши трябва да са сигурни,ме хората го харесват и тв да им даде зелена светлина.

# 343
Дано вече да стават повече интересни епизоди

# 344
Дано, но ми се струва че тръгнаха по надолнище. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт