Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 543
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
Аз така празнично бая закъснях с гледането, но наваксах. Нещо взеха нещата да се повтарят, само дрехите на актьорите са различни... Вече почна сериозно да ме дразни как пък така всички се влюбват и пленяват от това Янче, бе! Освен дежурните Христо и Мартин, все има още поне един-двама, дето да й се залепят. Този състудента е абсолютно излишен пълнеж, няма нужда да я гледа с този влажен поглед след първата среща. А Мартин отделно и той на всяка хвърля белтъци и усмивки, чак пък такъв сваляч...

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:00 от Ели-Мели

# 346
Яна като една Кера от ПЧ, всеки втори бленуваше за нея. Joy

# 347
Може би пътят на честта е крадена идея от тоя сериал , но той беше простотия

# 348
  • Галифрей
Хаха може пък сценаристите да си менкат тези идеики.😂  Направо да сменят името на сериала “ Всички обичат Яна” Доказателство е че любовта от пръв поглед съществува само при мъжете.

# 349
  • София
Тук всички са сваляни, не само Яна. Мартин си е плейбой, Ася я харесва Тома, барманът. Дори Христо си имаше Ванчето, докато искаше Яна. Цонева също всява любовни трепети.

На мен това ми допада, тъкмо никой не е напълно сам и да има крайно страдащи.

# 350
На мен Ася не ми е симпатична, да не кажа друго. Мъча се да я харесам, но не мога и не мога. Тоалетите ѝ са супер. По характер е душичка. МНого бих искала да има такава приятелка.

# 351
Май харесваш Ася, а не харесваш Дария. Така го разбрах.И аз така, нищо ама съвсем нищичко не ме привлича в лицето ѝ, тялото - може. И при този ръст даже е задължително хубавото тяло. Simple Smile Добър избор на стилистите за нейният персонаж всичко ѝ стои перфектно.

# 352
  • addicted
Аз ще повторя това, което много от вас споменаха, но просто не мога да пропусна - за мен откритието на този сериал е Влади Люцканов. Уникално излъчване, точно на място за образа. Надявам се да го гледаме и в други продукции.

Христо беше в стихията си със смешките. "А да седна мога ли? По договор." Joy Съжителството с хазяйката им се получава добре Simple Smile

# 353
  • Галифрей
И мен много ми харесва Влади ❤ Само като влезе и стаята е  негова. Той е като един голям баща на всички. За мен всички актьори идеално си пастват.

# 354
Този жълт филтър, който някой в началото беше споменал, но не забелязвах толкова, много състарява Яна, Мартин и героинята на Снежана. При другите не виждам чак такъв ефект, но при тези тримата със сигурност има.

# 355
  • София
Наскоро открих клип на Графа, в който играят Бабинова и Зомбори - Drama Queen. https://www.youtube.com/watch?v=Eo3l4DccXPY
 Песента я знаех, но клипа не бях гледала.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 14:14 от Cuckoo

# 356
Яна освен харесвана, взеха да я дават и като малко ограничена. Не може поне на училище да не е ходила и да не знае от обща култура някои неща

# 357
  • Галифрей
Тя първо говори после мисли. Яна има бая недостаци и се държи малко като тийн, но пък е добра майка. На моменти малко преувеличават,защото все пак  това е комедия.

# 358
  • София
Тя както влиза в положението на всекиго и дава съвети, така не следва собствените си думи. Нали всеки родител има право да контактува с детето си - тя го каза на срещата на капитана и жена му.

# 359
А на мен ми идва в повече това запращане на децата в съседката нон стоп. Имах такава съседка, на която отгледах детето. До гуша ми беше дошло от нея, не от детето. То детето нямаше избор. На делник, на празник, по наши гости, вечно го мъкнехме с нас...Познати които не бяха ни виждали от дълго време, мислеха че това е наше дете. Та и Яна.

Общи условия

Активация на акаунт