Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 519
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Аз също съм ЗА Яна и Мартин. В реала не знам, но в сериала много си ходят Simple Smile

# 421
А дали ще видим някога и мъжа на Чили 😄😄😄
Ох изобщо не искам да се намърда тази адвокатка между Яна и Мартин ...😒

# 422
Нея може да я гаджосат с компютърджията 😁

# 423
  • Галифрей
Скрит текст:
хич няма и да си признавам, че не знам какво е тъмблър 😅
Изгледах и двете серии и убийте ме, не мога да се сетя на какво ми прилича Снежана..не е от мъпетите, но подобно 😆 и не, не е в р-то проблема, на мен дори ми е симпатичен този говорен дефект.
Хаха 😂 Пиги?

Скрит текст:
Tumblr е платформа където си правиш нещо като блог с твой дизайн, има готови колкото искаш, как  да ти изглежда профила. Там се пишат колкото си искаш дълги постове за филми/сериали и тн. Гифчета и картинки. Там най-много качват гифчета от най-новите продукции и тн. Аз го ползвам да си сейсвам  гифчета и картинки. Напълнила съм две флашки 😂 като искаш да търсиш нещо отиваш в сърч и ти излизат  най-новите постове и най-лайкваните. Обикновено всичко най- научавам от туитър. Ползвам и пинтерест. 
Обикновено до колкото знам, актьорите ходят на логопеди и тн, за да говорят хубово. Бая работа е има техника на дишане. Но явно тази е проспала курса.

# 424
  • Велико Търново
Да похваля двете "сестрички". Много добре играят децата, естествено им се получава.
За малката (в ролята на Мария) вече е ясно, че е дъщерята на Ованес Торосян. Голямата (в ролята на Елена) скоро разбрах, че е внучка на Владо Даверов. Съпругата му скоро участва в "Стани богат" и с нея в студиото бяха една от дъщерите ѝ с нейната си дъщеря. Детето беше именно Димана.

# 425
Трябва да призная, че Снежана добре играе ролята на хищна адвокатка и кучка. В това отношение много повече ми допада от Хелга.

# 426
Всеки казус в кантората се решава благодарение на намесата на наше Янче. 😁
И колегата-Юда ми става любимец, голям образ.
Всички са си паснали точно с ролите, браво.
Допълвам. Пишете де, толкова е сладко сериалчето. 😁
Значи имах чувството, че и Яна и Ася им се искаше в един момент да закрещят. Много бяха изненадани.
Още в началото ми се стори, че Ася прекалено ентусиазирано прие връзката на баща си със съученичката. Явно не е била съвсем искрена, щом сега се сконфузи от предстоящият брак.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:02 от Amber*

# 427
Новата адвокатка и на мен ми харесва, по-ювелирно действа.
Яна защо така му се зъби на Мартин 🙄от къде на къде.
А гинеколога така и не го поправиха, че не става дума за внуче 😏 Кофти нещо са предразсъдъците. Обаче стария адвокат май много се е вдетенил, това бебе го изкара от релсите. Ася се притеснява за него и с право.

# 428
Яна му се озъби, защото адвокатката я настрои, че той само от съжаление й помагал, никога нямало да се хване с чистачка и жена с две деца от двама мъже и т.н. и на Яна й избиха комплексите.

# 429
  • Галифрей
Яма се зъби  на Мартин,защото го хвана с русата кучка. А и нейните отровни думи й повлияха.
Обаче Мартин като влезе в курса ревнуваше  много. Той си мисли,че тя излиза с оня мъж.
Емоците му се показват.  Нея я срам и бяга от чувствата си.

# 430
Има, има чувства и при двамата, но още не го признават и пред себе си камо ли на другия.

# 431
  • София
И на мен ми харесват Яна и Мартин като двойка, има искри.

Момчил Степанов винаги съм го харесвала, но се надявам да се хване с Ева примерно, няма нужда да мъти и той главата на Яна. 😁

# 432
  • София
Ами като има чувства да си ги изрази както трябва.
От какво се пази? Няма жена до него в момента. Не е женен, няма деца. Какво го спира? Знам какво, сценария, за да има още 50 безсмислени епизода.

Прибира се Яна и каква идилия. Две деца от двама различни мъже и всичко се събрали и заедно приготвят вечеря. Стана ми неловко. :о Май и не нея, по реакцията и...
Криндж

# 433
Дори да е така, има хора , които наистина не знаят как да си изразяват чувствата, защото се замислят, дали няма да останат наранени, или просто ги е срам. В сериала и двамата косвено си показаха и прегръдки, докосвания, целувки

# 434
В реала не съм сигурна че има хора на днешно време, които ще си карат така неизяснени толква дълго колкото и да са предпазливи и стестнителни.

Аз не разнрах какво стана с майката на Ева, Павел, племенницата. Къде ги заметоха и смотаха на бързо?

Общи условия

Активация на акаунт