Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 405
  • 784
  •   1
Отговори
# 45
Малко страничен въпрос, но защо всичките наричат Ирина "стрина"? Откъде идва този прякор.

Иначе за пръстена - Мартин много омаза ситуацията, но другата седмица би следвало да има развръзка.

# 46
  • София
Ааа не знам аз, хаха, аз го прихванах като паразитка от подсекция телевизия, където мамите масово пишат това 'Стрина'
Надявам се, че не е нещо обидно. Може би е някаква вариация на 'милфка' не знам и аз.

# 47
  • София
"Стрина" дойде от участието на Тенчева в Брадъра, държеше се като някаква леля на участниците - да ги обгрижва, поучава и превъзпитава с намилане, намилане... до безкрай с монотонния ѝ глас.

# 48
Благодаря за пояснението!

# 49
  • София
Ха, звучи логично, ама аз не съм гледал брадъра и не знаех.
Това трябва да си е точно 'лелка' - жената на бащиния брат ако не се лъжа.

# 50
  • Sofia
Дори самата тя веднъж в някакво предаване се нарече така,явно чете тук 😁

# 51
  • София
Защото се държи като леля на Иван, изглежда като такава до него /като харизма/ и като цяло все поучава и нарежда, все тя знае, хвали се с обикновени неща сякаш баба й е Елизабет Втора. В същото време е надменна като лелката във входа, за която другите са й под нивото /оплаква се от служителите, хората, клиентите/, но най-вече защото се римува с Ирина. 
Аз не го използвам, де, да са живи и здрави и да си имат хубаво семейство, факт е, че му влияе добре и е от жените, на които мъжете им с тях вървят нагоре. Създава уют жената.

# 52
Мен ме дразни Мартин с тази безхарактерност. Мълчи пред Ася и се оплита още повече, мълчи пред Яна, която пък го хока като дете. Яна определено ми простееше в магазина, сякаш няма никакви обноски. Сърдита на целият свят и най-вече на успелите. Ами кой ти е виновен, че си избираш такива мъже, които за нищо не стават. А пък и деца им ражда..
А бате Влади.. ах страхотен! Е това е, хубавият мъж и на тези години пак хубав, а ние с всяка година все повече се сбабичoсваме. Освен ако не вложиш луди пари в ремонти, а и накрая пак си личи когато си ремонтирана. 😁

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 19:54 от Amber*

# 53
Ех бате Влади така да не го обичах като малка…. А тук не знам дали не ми е най-голям любимец той. Много ми харесва в сериала, освен като човек, и като мъж.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 17:07 от vici75

# 54
Дано наистина не го спират. Датата за съни бийч е 2 май, а това е понеделник

# 55
Не ви ли се струва, че този епизод е малко объркан?!? Нещо започва от средата, не сме видяли предложението за брак и подаряването на пръстена на Ася.

# 56
Подаряването беше снощи.

# 57
О, значи аз нещо съм пропуснала!

# 58
Това се казва преданост. Яна го бутна по стълбите, гони го от вкъщи, не го понася, обаче за Христо това си е неговото Янче.😂 Страшен образ е.

# 59
МНОГО Як скеч между Павката и Христо, в началото на серията съм

Общи условия

Активация на акаунт