Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 397
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, включвам се на финала. Благодаря на всички, които пишехте в темата, четях ви с удоволствие редовно.
В началото бях на косъм да се откажа от сериала, нещо не ми допадна линията с втория мъж навлек и като цяло. Аз не гледам сериали, отдадох се само на 2-3 български в последните години. Но с времето обикнах героите и ще ми липсва сериала. Прекрасен актьорски състав, всички чудесно си пасваха с ролите. Само ме дразнеше начина на снимане на лицата на актьорите на моменти(светлината), изключително по-зле изглеждат отколкото по принцип, по-възрастни и с подчертаване на всички недостатъци. Това ми е само забележката. Иван и Андрей явно имат нюх за сериали, добре си подбират екипа, дано продължават да ни радват и жънат успехи. Аз със закъснение гледах сериите наведнъж и сега ми е доста некомфортно, че няма още. Simple Smile

# 751
  • Ню Йорк
Много ми хареса финала Simple Smile Прекрасна игра на всички актьори. С нетърпение чакам следващият сезон.

# 752
  • Разпиляна във въображението
 В сериала София изглежда много добре Simple Smile Ако може да се намали и филтъра ще е супер.

# 753
  • Русе
И на мен много ми хареса серията. Само се чудя защо Цонева така самоотвержено тръгна да помага на Яна, при положение че беше приятелка на Габровска. Бащата Касимов съм го виждала в 7 часа разлика / беше политик гей/, ако не бъркам. Очаквам да видя каква е интригата там.

# 754
Някои неща много бързо ни ги стовариха. Това с ГАбровска 🙂 и бащата можеше поне половин серия да ни погъделичкат. С Ева също, щеше да ми бъде интересно как се сближават с пича. И при все, че Габровска приключва, не разбрахме как и с какво я държи Ланджев да работи за него. Поне аз така разбрах, че има нещо. На Мартин ще му е под пара да работи с баща си, видя се. Тук ще се заформят конфликти, и Яна ще трябва да го утешава Simple Smile Мислех си, че едно от общите неща между Яна и Мартин е адвокатството. На Мартин му е професия, а на Яна й идва отвътре 🙂
За целувката, Амбър, може и така да е, но на мен като зрител ми се щеше да е по звездно 🌠

# 755
  • Бургас
Аз пък забелязах скромното Янче с какъв секси сутиен беше.Иначе одобрявам секс сцената- беше вълнуваща и не пошла. Търсеха разликата между дивата тръпка между Мартин и Габровска и нежността в тяхната връзка.
Малко стана като какво е искал да каже автора в училище. Но аз така го усетих.

# 756
  • София
Аз не разбрах Тома и Силвия станаха ли двойка?

# 757
Смятам, че и Лора и Мага се захванаха с тези дела основно за пари.
Лора как твърдо си заяви сумата. И също си мисля, че я гъделичка егото да покаже на Мартин(понеже той е пряко "засегнат" и ангажиран с това дело), че ще се справи блестящо. Още не знам и тя ли си пада по него или е чиста завист и конкуренция. А и юристите са малко като лекарите, колкото по-сложен е един казус те повече се амбицират.
При Мага мисля, че играят големи пари, но дали може да се откаже като разбра каква е работата и какъв е Ланджев. Не съм наясно, може ли, имаме ли юрист да се произнесе? Simple Smile

# 758
Аз пък забелязах скромното Янче с какъв секси сутиен беше.Иначе одобрявам секс сцената- беше вълнуваща и не пошла. Търсеха разликата между дивата тръпка между Мартин и Габровска и нежността в тяхната връзка.
Малко стана като какво е искал да каже автора в училище. Но аз така го усетих.
За сутиена на Янчето- десетка 🎯
А може би след сцената, която видя Яна на улицата, наистина Мартин имаше нужда повече от нежност и подкрепа, отколкото дива страст.
Понеже Яна винаги е 💥 просто не очаквах такава ефирност от нея.

# 759
Да се запиша и аз. Прекрасен финал, особено края. Много силно се превързах към героите, не ми се беше случвало на бг сериал от години. Чакам с нетърпение новия сезон.
Само съжалявам за актьора , който са избрали за бащата. Не го харесвам, още от Стъклен дом. Беше лош герой, а и държанието му едно такова мазно. Точно за антагонист. Мисля, че ще им развали спокойствието в кантората. Захариев се прави на строг, но е душица и му се катерят по главата. С този няма да е така и най-много ще пострада Мартин. Чакаме развръзка.
За Христо какво да кажа… топ😀😀😀

# 760
  • Галифрей
Пак ще си гледам. Аз съм забравила актьорът, който играе бащата на Мартин. Гледала съм Стъклен дом и помня доста малко, гледах го главно заради охранителя беше пълен с лафове 😂
Радвам се че всички харесваме сериала ❤❤😘  Аз отначало си викам ъх ама айде ще му хвърля едно око заради Иван и така сега ми е любим.
Ще чакаме с нетърпение новият сезон когато Яна и Мартин вече са официално двойка. 😘
И ествено да разбереме защо баща и син не се разбират, какво е станало в минало?

# 761
И на мен много ми хареса финала, беше много емоционално с Яна и Мартин. Но пак да кажа просто актьорите го направиха сериала толкова добър, поне според мен.
Според мен с баща си не се разбира Мартин, защото знае за "набезите" му с по-млади любовници. Интересно ми е много как ще се развият нещата в кантората и особено линията Яна и Мартин, няма да им е безоблачно със сигурност. Сигурно и бащата на Мартин няма да е много "за" тази връзка.
Ще чакам с нетърпение втори сезон.

# 762
  • Благоевград
Янчето нали имаше някакво финансово образование, много ще се радвам да я повишат или да си намери хубава работа, за да докаже, че не е простата чистачка. Захариев беше много впечатлен като му беше редила фактурите.
Който е гледал оригинала, нека напише в скрит текст, аз не се притеснявам да чета спойлери.

# 763
Много съм доволна и аз от финала, както и от целия сезон. Явно с повечето от нас е така, защото и аз чувствам героите близки. Ще ми липсват, определено. И адмирации за актьорите, всички без изключение за мен бяха страхотни.
За Яна и аз по едно време мислех, че може да я повишат в секретарка в кантората.
Бащата ми е познат като глас, от озвучаване. Като визия не го помня, а съм гледала навремето Стъклен дом.

# 764
  • Галифрей
Янчето нали имаше някакво финансово образование, много ще се радвам да я повишат или да си намери хубава работа, за да докаже, че не е простата чистачка. Захариев беше много впечатлен като му беше редила фактурите.
Който е гледал оригинала, нека напише в скрит текст, аз не се притеснявам да чета спойлери.
Добре ама само малко 😉
Скрит текст:
Чесно забравих какво работеше по на там, трябва пак да гледам. Яна и Мартин ще заживеят заедно с момичета. Търсеха си апартамент свое гнездо, после го купи. А Ицето ходеше след тях тайно и ревниво 😂

Общи условия

Активация на акаунт