Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 439
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата. Включвам се и аз,  след като наваксах.  Бях почнала другия сериал по нова, но не е за мен.
Харесва ми сериала, много се смях с Христо в началото, тъжно беше като го пребиха. Ася ми е много положителен образ, жалко че ще остане наранена.
Влади Люцканов ми е познат, не мога да се сетя откъде.

# 91
Заедно с кака Лара водеха милион и едно желания. Преди едно 30-40 години.

# 92
Благодаря, явно от там имам смътен спомен 😁

# 93
  • Галифрей
Целият каст са избрани перфектно и всички играят неворятно. За мен лично са по-добри  от огригиналът. Просто ми иде да ги хваля постояно ❤❤

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:52 от Диана Бишоп

# 94
Снощи изгледах утрешния епизод и е много добър, даже по мое мнение най-добрият досега. Обичам, когато героите търпят развитие, разгръщат се и виждаме плътни образи, а не просто шеф, дъщеря, кучка и т.н. Тръпна в очакване да качат и петъчния епизод.

# 95
  • Галифрей
Аз също го изгледах на един дъх, направо вдигнаха летвата.Много ми хареса, много силен епизод. Нямам търпение за следващият 😘  С удоволствие,ще чета реакцията ви ☺

# 96
И чакаме новия

# 97
Епизод 14 е качен, нападайте.

# 98
  • Галифрей
Нападнах
Wut? 

# 99
Това ли е финалът на сезона- еп. 14?

# 100
  • Галифрей
Това ли е финалът на сезона- еп. 14?
Не е ще има още епизоди ☺

# 101
  • София
Кои са тези от снимката?

# 102
  • Галифрей
Кои са тези от снимката?
Изпозлвах ги за меме рекция 😂 от  ситком always sunny in philadelphia, акьорите се казват
Роб Макелхени и Глен Хауъртън

# 103
Нямам търпение повечето да изгледат епизодите от тази седмица, за да нищим какво се задава другата. Промото изглеждаше много объркващо.

# 104
Не знам  какво ѝ се радвахте толкова на тази серия. Simple Smile Напрегната и с много страдащи хора. Натъжи ме, а съм се настроила в този сериал само да се усмихвам и отпускам.

Общи условия

Активация на акаунт