Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 427
  • 784
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да, а си обича и децата много. И двете...
Остава само да си намери стабилна работа и току-виж самата Яна го е преоткрила. Не знам как свършва всичко в оригинала и не искам да знам, но при положение, че има толкова много епизоди явно има страшно много събирания и раздели, и се появяват сигурно нови и нови геори, към които залитат основните фигури в историята и така. Нямам нерви за такива неща. Искам стройна история, качествен разказ и игра. Не воднеж, който е безсмислен, защото всички знаем, че на 90% в края, Яна ще е с Мартин.

# 76
Сериала е страхотен, следя го с интерес. Може ли да ми помогнете, коя е песента на Графа, която вървеше в края на петъчната серия.

# 77
И за мен бяха в повече сцените с Христо, нямаше нужда от такива кадри в лежерен сериал.

# 78
Сериала е страхотен, следя го с интерес. Може ли да ми помогнете, коя е песента на Графа, която вървеше в края на петъчната серия.
Страничен наблюдател се казва песента.

# 79
Сцената с Христо в банята беше много силна и силно изиграна. Точно начина по който я пресъздадоха докосва. На всякъде е пълно с побоища и агресия по филмите, но по скоро ти иде да ги превъртиш. Докато с Ицката ми потекоха сълзите, както му ненавиждам образа.

# 80
Много грозно стана в края на епизода. Confused Не ми се гледат такива неща.

# 81
Аз даже си помислих, че може би няма да може да ходи.

# 82
  • Галифрей
Да съглана съм,че сцената с боят беше гадна и после като отиде в банята.Много драматично стана. Искам да видя как е в оригинала някой знае къде мога да гледам епизодите? Сезон 1 има само 13 епизода. Гледала съм само моменти от главните персонажи.

# 83
На мен ми хареса Руши на улицата като гледаше след Яна. И ми е много сладък с това преглъщане, присвиване на очите като разбра за бебето, чак седна. Разсмя ме. Пък Яна все ядосана и крива. Никаква йерархия не спазва, ама не за добро, просто се дърли. Но пак е сладка.

# 84
Аз не разбрах, на секретарката какво и стана, че се кротна и е мила 🙄 Няма лошо де, за съм за трансформациите към по-добро,просто стана изведнъж

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 09:14 от araselia

# 85
Тия отношения между Яна и Мартин почват да омръзват леко, камо ли да ги разтеглят в още сезони. Дано се изясняват до края на този сезон и да се свършва, че ще загуби фенове филма.

# 86
Тъкмо изгледах снощния епизод. Този Павел както и предполагах е пълно хахо. „Ела да живееш при мен с децата” Joy Значи аз този след 2рия път, в който ме причаква „случайно” ще го направя на две стотинки, а след тази реплика - ще звънна в полицията. Чак пък такава тъпачка я изкарват Янчето. И наистина е дразнещо как му прави евала, а Мартин и Христо все нещо ги овиква.

Отделно Мартин ме вбесява с този годеж. Ася не заслужава това нещо. Топ адвокат, а се държи като бебе в личния си живот. Пълен потрес!

Само не разбрах от промото защо Христо пак ще съди Яна и я обвинява? Мисли, че тя е пратила Ха-хо да го пребие ли? Иначе и на мен ми стана жал за Ицето като го пребиха, с тези кървища, направо си викам да не вземе да гушне букета, че ей това ще е неочакван обрат.

# 87
  • София
Да, според мен е защото мисли, че жена му е пратила бияча.
Не ми харесва като замисъл. Христо може да е всякакъв, но би трябвало добре да познава жена си и да знае, че тя не е способна на такова злодеяние. Но явно искат да вкарат този малко черен хумор и истеричната игра в тази насока от персонажа на Юруков.
А и е един вид продължение на историята с ''бутането'' Там нали до съд се стигна даже. Сега пак ще се стигне до съд, но се надявам истината да излезе наяве и Павел да отиде в затвора.

# 88
Научиха ги семейство Маркови в полицията и съда. Мине се, не мине време и Янчето си го попребийва Христо Joy

Лудото Пафче ще влезе в затвора, ама да видим как. Много ми е интересно какво ще стане. Очаквам Яна да не повярва, че Павел е побойника напук на всички, което пак да кажа е мега тъпо от нейна страна.

# 89
  • Mediterraneo
Бавно, но славно развалят образа на Мартин. Безхарактерен, нерешителен мъж става, не очаквах такова развитие.

Общи условия

Активация на акаунт