Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 460
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
  • Галифрей
Сякаш  сме изпуснали един епзиод и сме прескочили на следващт сезон

# 136
  • София
Изгледах един след друг епизоди 13 и 14
Първо лека критика към И/А. Да бяхте написали, сезон 2 (епизод 1) - вместо сезон 1 (епизод 14).
Очеизваждащо е, че имаме известен скок във времето и че това е начало на нов сезон, особено и по начина по който завърши предния епизод с катастрофата.
Тук сме се събрали ителигентна публика и трудно някой може да ни излъже. Всъщност това не е лъжа, не се изразих правилно. По-скоро дребно недоглеждане или не знам и аз какво е, но нямаше смисъл.
Ако всичките епизоди са така накуп, поне сложете някаква отметка (еди колко си месеца по-късно или седмици) и предупредете тук и в социалните мрежи.
Но това са дреболии.

Така, на мен ми харесаха и двата епизода. Особено 13-ти епизод, този с катастрофата в края. Изобщо това беше един от най-добрите епизоди в сезона засега.
В новия епизод пък видях един от любимите си сървайвъри, 'Митко рибешката глава' 😀
Ах, тоз Христо голяма лепка е, сега ще цъфне в апартамента на Мартин и няма махане от там. 😀 Ама то това е и кантора вече, та как ще го оставят там не знам. Приятеля му спи с приятелката му (или и аз не знам каква му се води, някаква обща? че тия са малко като от комуна излезли).
Мартин обаче изобщо е на съвсем други вибрации. Не знам как не можа да види, че Яна има две момиченца и не може ей така да ги остави и да хукне с него да купонясва. Не знам как я мисли тази връзка...
Ася УАУ, топ маце отвсякъде:) Мартине, Мартине...
И наистина как може Павел да се отърве така без нищо? Няма ли да има някакво обяснение? Та той си я отвлече направо Яна, тръгна да я преследва с колата и накрая нищо. А Мартин е обвиняем за прекрачване на границите адвокат-клиент и непрофесионално поведение, но за психо Павел нищо?! Може би в следващия епизод ще има нещо, да видим... 🙂

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 11:02 от Diavolo

# 137
  • Велико Търново
Някой май беше писал, че първият сезон на поляците е бил 13 епизода, така че се връзват нещата с тоя скок във времето.
Реално отвличане на Яна не е имало, или поне не в класическия му вид, така че не виждам причина да се повдига обвинение. Все пак никакви доказателства няма за нещо подобно, нито за евентуалните намерения на Павел по време на преследването на Яна и за предизвикването на катастрофата. Иначе по случая с Павел си мисля, че вероятно ще има някакво развитие.
Мартин си е сменил апартамента, защото там е изгоряла инсталацията, а в кантората се е спукала тръба (или нещо такова) и е станало наводнение, затова пък работят в новия апартамент. Случаят с братовчедката вероятно е част от поредния съдебен казус.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 11:28 от DamaPika

# 138
Забравих да спомена, че където Павел заведе Яна, явно е психопатската къща - де що откачалки има с обсесия към някоя жена, там ги водят Grinning

# 139
  • Галифрей
Надявам се на Павел няма да му се размине. Обаче той е хитра лисица и орави така да няма свидетели. Нямат доказатества, освен ако полиция отрие къщата му.
Дразни ме че трябва да мотаят Мартин и Яна. Ето той като един рицар тръгна да я спасява, пострада, почти не загуби работата си заради нея.
Каша след каша, в промото тя го шамари, че той е излъгал,че са спали.  Но пък може  да не е той.

# 140
  • Велико Търново
Е, полицията и да открие къщата, какво? Вътре - дрехи и колело (щото едното вече не е там). Нищо подозрително, камо ли пък уличаващо. Няма следи от някакво насилие над Яна. Даже и да намерят кръв, то тя ще е на Павел - от удара, който Яна му нанесе и това няма да е доказателство срещу него.

# 141
Братовчедката чак в края на епизода зацепих къде съм я виждала преди.
От къде? И на мен ми се стори познато момичето.

В оригинала Мартин катастрофира по невнимание, тук и Павел имаше вина за ПТП-то, но надали ще има дело срещу него, след като знаем, че нашите сценаристи се водят по оригинала. Мисля, че това беше всичко от персонажа на Павел.

# 142
От Отдел издирване, дъщерята на убиеца.

# 143
  • София
Е, как така край? Какъв край е това. Толкова много акцентираха върху този персонаж. Не вярвам това да беше с него. Някак си остава в нищото. Не се прави така. Има гост-персонажи за епизод, макс два, ама по в миманса, а на Павел му отделиха прекалено екранно време, за да няма някакво развитие.

# 144
В оригинала 13-ти епизод му е последен. Не вярвам тук да ни изненадат.
Иначе да, така в нищото остава. Той е обсебен от Яна, но изведнъж я оставя на мира... Колкото и да го е страх от последствията, пак е нереалистично.
От Отдел издирване, дъщерята на убиеца.
Знаех си, че е от там. Мерси.

# 145
  • Галифрей
Еми кой знае какво има в мазето. И аз мисля,че сюжетната линия за Павел прекъсна. Актьорът игра неворятно.
Сега сюжетната линия се фокусира другаде. Искам да гледам оригиналът, но не намирам целите епизоди.

# 146
Търсиш "O mnie sie nie martw, Sezon (сезонът, който ти трябва), Odk (епизодът) и цъкаш първия сайт, който ти излезе. Аз от там ги гледам или по-скоро превъртам. Simple Smile

# 147
  • Галифрей
Търсиш "O mnie sie nie martw, Sezon (сезонът, който ти трябва), Odk (епизодът) и цъкаш първия сайт, който ти излезе. Аз от там ги гледам или по-скоро превъртам. Simple Smile
Благодаря ти!! ❤

# 148
  • София
Мен не ме вълнува как е в оригинала, защото предполагам, че може да променят нещо? Тъпо е това, че преписват на 90% ако не и 100% от това което разбрах.

Ако наистина историята с Павел приключва така, то имат голяма черна точка от мен, специално за тази линия.
И дори да е било така в оригинала (съмянвам се, но ако да, много лошо за тях тогава), то все си мисля, че можеха да го променят.

# 149
  • Галифрей
Ами сега гледам сезон 2 не е точно едно към едно, някой думи разбирам. В оригинала Ига  ( Яна) приложи  бойна хватка на Павел и го заключи в дрешника. Беше много добро 😂  При нас го направиха доста по драматично и екшънско. И хоп сезона свърши. Повече той не се появи. Сюжетната линия се фокосира  другаде. Нови изцепки.
Нашите актьори са по добри. Това си е мое мнение. Но със сигурност бг версията ни променят някой неща. Не е copy and paste.

Общи условия

Активация на акаунт