Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 560
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Супер, мерси 😘

# 271
Хора, аз съм малко назад. Някой знае ли кой е математикът от епизод 14? Не мога да се сетя и много ме гризе!

# 272
Димитър от Сървайвър Камбоджа.

# 273
Даааааа!
Благодаря Hug Kissing Heart

# 274
Леле, този Христо! Докато го съжаля, започва да ме дразни и след това пак ми е забавен.😄 Страхотен е Иван Юруков!
Най-накрая близост между Яна и Мартин и пак се появява някой от бившите й.. А дуото Ася и Виктор ми става все по-любимо.❤ Много са ми мили моментите с тях двамата.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:06 от dreamer🌺

# 275
  • Велико Търново
Нещо сте пропуснали. Мартин вече я изпрати да си ходи.
Да, като си легнах снощи и се сетих, че всъщност Каролина вече би трябвало да си е у тях. Смисълът на поста ми беше, че все пак не беше дошла от нищото и за нищо. А казуса, който споменах беше, че в началото тя искаше да накара останалите да повярват, че е бременна, като мислеше, че това би помогнало за евентуален брак с гаджето ѝ независимо, че не е пълнолетна. Наверенията ѝ набързо бяха попарени обаче. Последва и "опитът" с родителите ѝ, който както вече беше отбелязано, повлия върху решението нау Христо. Така че присъствието на Каролина в сериала нито беше необосновано, нито беше излишно.

# 276
Леле, този Христо! Докато го съжаля, започва да ме дразни и след това пак ми е забавен.😄 Страхотен е Иван Юруков!
Най-накрая близост между Яна и Мартин и пак се появява някой от бившите й.. А дуото Ася и Виктор ми става все по-любимо.❤ Много са ми мили моментите с тях двамата.
И аз се присъединявам към чудещите се защо Владимир Люцканов не участва в повече продукции. Направо е великолепен.

# 277
  • Галифрей
Много ми хареса сцената с целувката ❤ Нежност, много са сладки. Иска ми се да се вземат офицално, но за съжеление ще ги мотаят още 😩
В оригинала Марти влезе и награби Ига със страсна целувка. После говореха. 😁
Как ми иска злото рррр да се маха.
Поне проблемът с видеата се оправи,въпреки че беше доста странно.Последното което гледаха е било преди 5 години. 😲
Всички мъже ще се избият за Яна. Знам,че е хубава ама как са я накацали като мухи на мед. Ооо чак сега схванах, има една народна песен която  се пее за млада жена на име Яна по която всички мъже хлътват. Ето от къде ъм умно.😁

# 278
За Яна сякаш не ми достига нещо в образа ѝ за чак толкова желана жена. Особено пък и това врене къде трябва и къде не. В началото ми беше забавно, вече дразни.

# 279
  • Галифрей
Може би защото е обикновена и натурална, сякаш искат да покажат мъжете им писнало от силиконови алчни кифли.

# 280
Той като отиде при нея, не очакваше тя да го гушне и не успя да устои на чувстата си. Но като, че ли първата им целувка все още ми е топ

# 281
Точно, и за мен е вече досадно Яна все нещо да ѝ се случва. И по възможност все в неудобни моменти, я разговор ще прекъсне, я някоя важна среща, ще напусне лекция и тн. И все остава без последствия, един вид за нея е позволено всякакви нарушаване на правила, етикет и възпитание ако щеш. Това не ми харесва  в нея, едно първично реагиране на всякакви ситуации и разбира се Мартин е винаги наблизо да ѝ решава проблемите.Понякога със секретарката се конкурират по неадекватни действия. 😁
А разговорите между баща и дъщеря - Виктор и Ася, са голямо удоволствие.

# 282
Да, има химия между Яна и Мартин, ходят си 😍 Обаче и с Христо виждам привличане, а пък  сега и Джон като се появи с тоя син поглед 😊
 Тая Яна пък ще обере всичко около нея, като магнит е

# 283
Не ми беше много интересна серията,но пък хубав финал 😇
Утре ще е по-интересно 🥳❤️

# 284
  • София

Мен не ме мислете - епизод 17

Общи условия

Активация на акаунт