Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 490
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Не мога да намеря последните няколко епизода с възможност за гледане от чужбина.
Някой може ли да помогне?
Благодаря

# 556
В началото се чудех, как този суетен мъж и актьор е приел лузелска роля. Сега виждам какви възможности му дава тази роля и той колко добре се справя.
Наистина ли е суетен, май никога не съм гледала негово интервю, а по-скоро ми е приличал на неглижиращ външния си вид.

# 557
  • Галифрей
Юруков и мен много ме кефи. И невероятно изпълнение.
В началото се чудех, как този суетен мъж и актьор е приел лузелска роля. Сега виждам какви възможности му дава тази роля и той колко добре се справя.
Глупости. Той е готин. Преди две години получих специален автограф от него и режиьора на филма върху постера на проекта и ми изпратиха много мило послание,да разревах се от радост. ❤ Иван е  сладур.

# 558
Здравейте,
Не мога да намеря последните няколко епизода с възможност за гледане от чужбина.
Някой може ли да помогне?
Благодаря
Здравей, писах ти л.с.

# 559
  • Благоевград
Аз по едно време го засичах на едно място. Не съм имала щастието да общувам с него, но ми направи впечатление, че е скромен, възпитан и не се набиваше на очи.
Ако чете тук, а страшно много си надявам да чете - Иване, страхотен си!
П.с. преди 2 седмици му писах съобщение във фб да го поздравя за ролята, така и те ми отговори, но ми праща покани да харесвам някакви страници.

# 560
Аз също съм го срещала Иван Юруков преди представление в нашия град и съм с добри впечатления от него.
Не звездее, спираше се с хората, снимаше се, беше усмихнат.

# 561
Разкошен е Христакито, много му лепна образа.
Браво на актьора.
Кажете някоя клюка за Руши, много ми е сладък

# 562
Мартин като стане дума за родителите му и се помръчава. Според мен от "този храст ще излезе заек".
Иначе от бг сериалите ми харесват Връзки и Скъпи наследници. Порталът и Дяволското гърло не съм ги гледала, но от това, което съм чувала ще ми харесат.

# 563
И аз се присъединявам към комплиментите за Иван Юруков! Но за да съм справедлива, всички астьори заслужават адмирации, един няма да не си е на мястото, всички играят страхотно! Simple Smile

И на мен ми направиха впечатление реакциите на Мартин във връзка с родителите му. Ще видим какво ще излезе там.

# 564
На Юруков съм фен още от Забранена любов по Нова ТВ, още тогава се отличаваше. В последствие се доказва все повече, за мен беше и най - добрият имитатор в Като две капки вода и то от всички сезони. https://youtu.be/nIXxqT-CdJM
https://youtu.be/nIXxqT-CdJM

# 565
Кажете някоя клюка за Руши, много ми е сладък
И аз така любопитна та попрочетох малко.Ами човека е милионер,но пък не обикаля само света и да харчи парите на мама.Учил е режисура в Ню Йорк,прави си музиката,участвал е в много филми.Даже и някаква награда май е получил,та изобщо не е аматьор в актьорството.Прегледах му и песните и една ми се открои като много интересна,новаторска музика.Ще я постна тук.Но като разглеждах неговите парчета,какво открих една лятна песничка с девойка изключително по монокини в целият клип.И то коя,госпожа Беба Халваджиянова GrinningНе,че съм някаква консерва,клипа е от 2004,но...ами не знам пошло ми се стори.
Гледах и блиц интервю с Руши,абе има я малко тази разглезеност на богаташ,бохемство ,но пък е сладур.По един такъв мил начин,няма мачовско в него,но е кавалер и джентълмен(точно като Мартин).
Странно клипа на Хотел,май точно на него се запознават с Таня и стават двойка,но май и там имаше еротични сцени и е изтрит от ютюб.Може и да бъркам де,каквото ми е останало в паметта от преди толкова години.
Та живяли са в Южна Африка(при мама)там са е родило и първото дете.Второто май тук и Таня изпада в някаква следродилна депресия,а той се хвърля в работа и май вече са разделени.В блиц интервюто каза,че бил избухлив и много го дразнят нахални фенки и когато му звънят непознати,абе не му харесва славата.Сега разбрах,че баща му е турчин.
Е,стига толкова инфо .Simple Smile
ПП.песента забравих,ето я.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 10:52 от Amber*

# 566
Много харесвам песента, като излезе, я слушах нон-стоп. Руши ми е слабост още от тийнейджърка и като започна да става по-популярен като актьор, много се зарадвах. Признавам си, че започнах да гледам сериала заради него и Юруков, но се оказа много приятна изненада заради целия каст.

# 567
Тази песен сякаш е нова, той изглежда като сега. Хубава е!

# 568
  • Галифрей
И аз харесвам Иван Юруков  от ЗЛ. Боже гледах тази криндж сапунка само заради  него, пък беше забавно ❤
М доста интрестно за Руши, аз знаех само,че е милионер и певец. Имаше една песен  въряха като бях малка Лъжи ме и една италианска песен ( не помня как се казваше) носеше една смешна ушанка 😂
Но наистина не знаех,че е такъв талатлив актьор ❤ Като започнах сериала  блесна в очите ми.
За мен реакцията с феновете е напълно нормална човешка , никак не е приятно да те преследват  нахални фенки. Трябва уважение все пак.
Харесвам го 😘

# 569
Да,тази песен е от 2021г.
Ирис, кажи щом си го следила по-обстойно Simple Smile така ли се запознаха с Таня на клипа на Хотел или бъркам?Любопитно ми е, аз почти нищо не знаех за него.Само ,че е син на Лора и са много,много богати.

Общи условия

Активация на акаунт