Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 479
  • 784
  •   1
Отговори
# 570
Тази песен сякаш е нова, той изглежда като сега. Хубава е!
От миналата година е, да. Много красива и различна.

Допълвам се, за да отговоря на Amber - така знам и аз, че на снимките на клипа са се запознали и там е пламнала искрата. Признавам си обаче, че оттук разбрах, че има слухове, че са се разделили.

Ако искате да го видите в различна светлина, гледайте Снимка с Юки и 18% сиво. Макар че за мен в сериала се разгръща най-много.

# 571
Кажете някоя клюка за Руши, много ми е сладък
Странно клипа на Хотел,май точно на него се запознават с Таня и стават двойка,но май и там имаше еротични сцени и е изтрит от ютюб.
Клипчето странно как не са го изтрили, още е в ютуб, и е доооста горещо Simple Smile Като се има предвид и лятната песничка, за която казваш Амбър, явно на нашия човек му харесват тези сцени за клипове Simple Smile

# 572
Ха ха ,е аз къде съм гледала,толкоз го търсих.
Абе явно доста секшуъл го раздава. Grinning Като героя си.
ПП.разбрах и го намерих клипа.Бил с ограничение на възрастта,и трябва с личен профил да влезеш и да потвърдиш ,че си над 18 г.Grinning Аз на работа от служебният комп и без профил затова не мога да го видя.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 11:27 от Amber*

# 573
Песента Мексико в Spotify накрая завършва с един диалог на испански, така че да знаете, че има и версия, различна от клипа.

Признавам си, че не си спомням Юруков в Забранена любов. Както Диана добре написа, наистина беше криндж сапунка, още си спомням как рецитираха. Възможно е да съм спряла да го гледам преди героят на Юруков да се е появил. Но пък вече в Столичаните ме накара да си събирам мандибулата от пода. 😂

# 574
  • Галифрей
Хаха да персонажа му беше зъл гей влюбен в Любомир Ковачев 😂❤
Това беше първата бг сапунка.

# 575
  • Благоевград
Най-добрата имитация на Иван в Капките беше на Мерилин Менсън. Беше жесток!

# 576
Помня го Иван в Забранена любов. Не съм някаква хомофобка, но бях погнусена от историята им Joy Сериалът беше тотална трагедия, но май го изгледах целия тогава.

Руши е разделен с жена си, да. Като почна сериала направих едно проучване какво се е случило с него през годините. Пуснах си и всички негови стари и познати песни, много мило ми стана. Аз знаех за него, че е богаташки син, но убийте ме не зная с какво се занимава прословутата му майка. Наскоро разбрах, че баща му е турчин и явно оттам идва странното име Рушен. Винаги съм се чудела що за име е това...

# 577
Най-добрата имитация на Иван в Капките беше на Мерилин Менсън. Беше жесток!
Като Шарл Азнавур беше 1:1, само дето Азнавур е нисък, иначе просто беше уникален - не прилика, а еднаквост.

Майка му на Руши - Лора, си беше богата и преди да се ожени за Грашнов. Беше кума на сина на моя приятелка, даже детето после кръстиха Лора, диаманти се спрягаха, но не съм разпитвала.

# 578
  • София
Различни версии има за богатството на Виденлиева.
На едно място пише, че внасяла италиански препарати и от това забогатяла (смех, смех)
На друго - че се оженила за богат италианец, който починал.
За мен е изпрала нечии пари.

# 579
Кога е сниман сериала? Че във фб на Руши има снимки от едно участие в Терминал 1 от 2016г., от където на предни позиции в публиката го гледа Янчето Kissing

# 580
Ахааа, та онази първа целувка на пейката може и затова да беше толкова истинска.. 😎

# 581
И аз не си спомям Иван в ЗЛ, сега като казахте се сетих.

Майката Руши знам, че беше собственичка на Мтел, когато той стана известен, но предполагам, че се занимават с различни неща.

# 582
Финалът тази седмица ли е ?

# 583
  • Галифрей
И аз не си спомям Иван в ЗЛ, сега като казахте се сетих.

Майката Руши знам, че беше собственичка на Мтел, когато той стана известен, но предполагам, че се занимават с различни неща.

Скриншот ето го. 😘

Скрит текст:

# 584
  • Sofia
Финалът тази седмица ли е ?
Да.
На сезона.

Общи условия

Активация на акаунт