Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 478
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Майка му не е била собственичка на Мтел,а нейният съпруг(втория баща на Руши) - Гриша не помня фамилия.
Руши си е отгледан и живял както се отглеждат децата на милионерите  - в бохемство,изоблие, пътувания по света,каквото иска,му се осигурява.За разлика от други от същото съсловие деца,за Руши не сме чули скандали с наркотици,нощен живот и секс скандали.

"Всичко се връща" е снимана в семейния дом,в който е живял по това време.

# 586
Майка му не е била собственичка на Мтел,а нейният съпруг(втория баща на Руши) - Гриша не помня фамилия.
Руши си е отгледан и живял както се отглеждат децата на милионерите  - в бохемство,изоблие, пътувания по света,каквото иска,му се осигурява.За разлика от други от същото съсловие деца,за Руши не сме чули скандали с наркотици,нощен живот и секс скандали.

"Всичко се връща" е снимана в семейния дом,в който е живял по това време.
Владимир Грашнов.

# 587
Кога е сниман сериала? Че във фб на Руши има снимки от едно участие в Терминал 1 от 2016г., от където на предни позиции в публиката го гледа Янчето Kissing

Чудеснu снимки, обстановка и настроение. На първата снимка от скрития линк мисля, че разпознах вицепремиер Калина Константинова и Надежда Дерменджиева от Българския фонд На жените.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 03:27 от Dimana12

# 588
Освен това бракът му с Таня е един от най-дългите сред хайлайфа. Не е като Благо 😁

# 589
  • Разпиляна във въображението
Много неприятно изненадана останах от анонса, че е край на сезона Sad

# 590
  • Пловдив
Търсих, търсих и не намерих къде да гледам серията от петък...

# 591

В смисъл, че ще има втори сезон ли? Нали излезе информация, че снимат вече, даже и снимки имаше пуснати.

Аз се радвам и ще си го гледам, то няма как да го приключат толкова бързо, ще бъде много сдъвкано.

# 592
Не искам да свършва пък! Да порева рано, рано. 😁 Така свикнах с героите, като в ОЖ сякаш лично ги познавам. Чак снощи в Капките му се зарадвах на Деян, добре изглеждаше, не така зализан (нищо че масово го оплюха, че джвачел дъвка 😆). Нали беше много дълъг сериала, сега чак наесен ли?

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 09:27 от Amber*

# 593
  • Галифрей
Незнам мисля,че още четери епизода остават. Мисля,е другата седмица ще е финалът

# 594
  • Разпиляна във въображението

В смисъл, че ще има втори сезон ли? Нали излезе информация, че снимат вече, даже и снимки имаше пуснати.

Да, те си снимат. Мислих, че няма да има прекъсване. Харесва ми, свикна си да го гледам, даже съжалявам, че не е всеки ден.

# 595
Диана, два остават. Във ФБ върви реклама да гледаме финала на сезона тази седмица. И аз малко се натъжих..

# 596
Наистина ли тази седмица са последни серии от сезона Disappointed За миг си ги пожелах като Дързост и красота, с 5236-ти епизод, но веднага си представих Яна като Брук, минала през всичко мъжко, а в днешните модерни времена и женско, и си викам- Я си гледай колкото ти пуснат и това е Satisfied

# 597
  • Галифрей
Диана, два остават. Във ФБ върви реклама да гледаме финала на сезона тази седмица. И аз малко се натъжих..
А добре, ивинявам се, явно са го съкратили.Радвам се,че са отразяли където Ига ( Яна) ходеше с патерици поне 4 епизода. Аз по това се обърках 😂 Виждам,че сме на финала ще ми лиспват 🥹❤ Важното,че ще има  нов сезон 😘

# 598
  • София
Ще се повторя, но Яна и Христо са си лика-прилика - незрели, импулсивни и неблагодарни.

# 599
Ще се повторя, но Яна и Христо са си лика-прилика - незрели, импулсивни и неблагодарни.
Такива са, но двама такива брашно не мелят, виж как хвърчат искри навсякъде Satisfied Трябва да има един по- улегнал, да обира луфтовете Smirk

Общи условия

Активация на акаунт