Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 320
  • 542
  •   1
Отговори
# 315
Къде получихте талона? Sad
Аз си регистрирах карта, когато беше споменатата промоция, но нямам такъв талон.
В условията пише, че ще получите талона на 14 или 15.04 - още има шанс Wink Моят дойде по Вайбър.

# 316
Къде получихте талона? Sad
Аз си регистрирах карта, когато беше споменатата промоция, но нямам такъв талон.

# 317
Да допълня че трабва да направите и покупка над 140 лева. Да не се объркате че просто го подаряват така.
Едит: с Милен сме писали едновременно Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 16:27 от Lale_Lili

# 318
  • София
На имейла получих моя. Ще може да се използва от 18 до 30 април.

# 319
  • София
Дъглас ме информираха за 40лв талон при 140лв покупка и по мейл и по Вайбъра. Само да бяха си направили труда и да напишат, как да го ползвам ОНЛАЙН?!

# 320
  • Бургас
Търся Олимпия блосъм, без значение продукт или тестер, на прилична цена, 50 или 80мл. Засега най-евтин го откривам във vmcosmetics, 80мл. тестер за 122 лева. Дали може да се намери за под 120 в момента, или много искам. Smiley За Цветница ми трябва.

# 321
Преди малко получих това от Дъглас, 40лв. отстъпка за хората с дигитални карти.

Но няма да може да се ползва за намалени артикули.

# 322
Дъглас ме информираха за 40лв талон при 140лв покупка и по мейл и по Вайбъра. Само да бяха си направили труда и да напишат, как да го ползвам ОНЛАЙН?!
Трябва да имаш линк на който да кликнеш и ще си видиш код-ът и правилата, но все пак ги качвам.

Не съм правила поръчки от Дъглас тази година. Мисля, че не са го написали много добре, всеки с дигитална карта получава талон. А, 40-те лева се ползват при покупка над 140лв.
Аз получих известие и на мейл и във вайбър.

# 323
# 324
  • София
Купувай!

# 325
Пак имат някакъв бъг като Скарлет, ще се извинят и няма да го пратят..

# 326
Вместо да събират, вадят. Интересно....🤣

# 327
  • София
Трябва да имаш линк на който да кликнеш и ще си видиш код-ът и правилата, но все пак ги качвам.

Не съм правила поръчки от Дъглас тази година. Мисля, че не са го написали много добре, всеки с дигитална карта получава талон. А, 40-те лева се ползват при покупка над 140лв.
Аз получих известие и на мейл и във вайбър.
Както съм написала, получих и по мейла и по Вайбър съобщението и съм видяла текста. Питането ми затова беше, как да го ползвам онлайн?!

# 328
  • До сърцето...
Аз пак с продължение на първоаприлската поръчка. Те тия шеги на Елинор не спират Grinning
Поръчката е пратена до неизвестен на мен офис на куриер, не знам някога да съм го ползвала. Че и като отидох не работеше и, след недълъг размисъл, отказах поръчката. Не е моето явно, трябва да се вслушам в знаците на съдбата.

И за да не съм капо, и с явната вина на Милен, Stuck Out Tongue Winking Eye си поръчах един Серж Лютенс. За успокоение и утеха Yum

# 329

Общи условия

Активация на акаунт