Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 263
  • 542
  •   1
Отговори
# 75
Това ми показва като проверя batch  кода в checkfresh
Скрит текст:

Какво искате да чуете/прочетете? Срокът на козметиката на Ланком е обикновено е 36 месеца, демек 3 години.
Имате още година и нещо в резерв, но ви притеснява опаковката, а не срока, нали?
Е, щом сте го скъсали, ще си го ползвате Hands Plus1

Искам просто да знам дали е оригинал . Това за срока не ме притеснява ... отворих го , защото така или иначе не смятам да го връщам . Не ми се занимава.  И други нещa поръчах   . Ще му дам шанс . Надявам се просто целофана да е бил скъсан , както предполага Lazuli

# 76
Някой пазарувал ли е от този сайт.
Интересуват ме парфюмите на Каролина Херера,а в него тестерите са не доста ниска цена.
https://aromaoutlet.eu/product/carolina-herrera-good-girl-glitte … l-tester-za-zheni

# 77
  • Sofia
Ментета са.
Няма как парфюми от 400-700 да струват 80 дори на промоция.

# 78
  • До сърцето...
имам предложение за кодовете (ако на някого му се занимава, разбира се)
споделен документ или таблица, само авторът й (или двама-трима редактори) има право да добавя и трие, но е достъпна за преглед от всички

Аз се пробвах за такъв документ (за първи път ми е, приемам съвети и препоръки и за техническата част, по-добре на ЛС), моля да кажете вижда ли се файла от всички и дали има нещо още за добавяне. Ако всичко е наред, ще се качи в първия пост на темата.

Коригирания файл, все още не се оправям баш, извинете.
https://docs.google.com/document/d/1pzuvVo6jW2FEzZ34fhtFg-aSInrWWkNtEKcjd3teBJc/

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 20:20 от Радика

# 79
  • There I was on a July morning
Радика, екстра е!

Някой има ли информация дали пак са спрели мострите в Parfumi-shop? От 2 дни това меню не работи.
https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html

# 80
Похвално за Parfimo,пристигна бързо. Поръчах преди да се актуализира доставката-доволна съм.

Само за 10.50лв.

# 81
Скрит текст:

Какво искате да чуете/прочетете? Срокът на козметиката на Ланком е обикновено е 36 месеца, демек 3 години.
Имате още година и нещо в резерв, но ви притеснява опаковката, а не срока, нали?

Искам просто да знам дали е оригинал . Това за срока не ме притеснява ... отворих го , защото така или иначе не смятам да го връщам . Не ми се занимава.  И други нещa поръчах   . Ще му дам шанс . Надявам се просто целофана да е бил скъсан , както предполага Lazuli
И след 5 ваши коментара не разбрах защо мислите, че е менте, има разлика в опаковката ли, или просто не сте пазарували от Нотино 😳. Иначе серума е един път и е най-добрият от всичките от този клас под 200лв , които ползвам и тествам през годините.

# 82
Скрит текст:

И след 5 ваши коментара не разбрах защо мислите, че е менте, има разлика в опаковката ли, или просто не сте пазарували от Нотино 😳. Иначе серума е един път и е най-добрият от всичките от този клас под 200лв , които ползвам и тествам през годините.

Помислих,  че е фейк заради целофана ... вижте снимките по горе , които публикувах. 
Много пъти съм пазарувала от нотино парфюми и козметика и до сега съм нямала проблеми. Но сега този целофан ми се стори доста съмнителен.

# 83
  • До сърцето...
Помислих,  че е фейк заради целофана ... вижте снимките по горе , които публикувах.  
Ами кажете си. И на всички ще е по-ясно.
И една молба - моля, не цитирайте чаршафи, не е нужно. Оставете само поста, на който отговаряте.

# 84
Радика, супер е таблицата! Браво! Hands Clap Flowers Rose
Само корекция на
GIVEAWAY-5% за поръчки под 100лв
GIVEAWAY10-10% за поръчки над 100лв
И двата кода работят за вече намалени продукти.

# 85
Къде е това

# 86
Мимето, ако списващите в тази тема продължават да питат за кодове, какво остава за пришълците. Аз лично не смятам повече да отговарям на подобни въпроси, защото уважавам труда на Радика. Виж пост 78 на същата страница Joy

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 19:45 от mimoza7710

# 87
  • До сърцето...
Само корекция на GIVEAWAY-5% за поръчки под 100лв
GIVEAWAY10-10% за поръчки над 100лв
И двата кода работят за вече намалени продукти.

Да, така е, в оригиналния файл е така, но при качването нещо се бъгна и докато оправях съм изтрила долния ред.
Трябваше в ексел да я направя, нищо, за другата тема.

https://docs.google.com/document/d/1pzuvVo6jW2FEzZ34fhtFg-aSInrWWkNtEKcjd3teBJc/

Ще прегледам още веднъж таблицата и ще помоля модератор да я сложи в първия пост.
Освен мен, право да редактира ще има Фръц! Heart така че се обръщайте към нея основно.
Миленски, ако се навиеш, пиши ми на лични, ще те включа и теб, че засега си силен пас и не смея да те ангажирам.

Таблицата вече е в първия пост, в скрития текст на "КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКИ"
Благодаря, bubanka Flowers Rose

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 20:56 от Радика

# 88
сложих таблицата в първия пост
радика, Green Heart

# 89
Миленеее, молим те! Знаеш, че си безкрайно полезен на всички нас, нали!!! Е??? 😊🤗

Общи условия

Активация на акаунт