Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 396
  • 542
  •   1
Отговори
# 105
  • София
MakeUp все още ли дават отстъпка за РД? Колко време преди деня се вижда? Миналата година гледам че 3 дни преди РД съм я ползвала. Сега нацъках разни неща в кошницата /10 дни преди РД/, но не ми показва никаква отстъпка, вероятно са я спрели вече или трябва да е определени дни /2-3/преди това...

# 106
беше известно време преди и след рождения ден, може би 10 дена е твърде много, една седмица е моето предложение.

# 107
  • София
MakeUp все още ли дават отстъпка за РД? Колко време преди деня се вижда? Миналата година гледам че 3 дни преди РД съм я ползвала. Сега нацъках разни неща в кошницата /10 дни преди РД/, но не ми показва никаква отстъпка, вероятно са я спрели вече или трябва да е определени дни /2-3/преди това...
Не, не са спрели това.
Аз ползвах моята миналата седмица. Имах РД на 31.03.. Поръчах на 30.03. течните сенки на Шанел от новата колекция с -10лв отстъпка за РД. Simple Smile Изпратиха ми допълнителен подарък  Blush
Приемете от нас подаръчен ваучер на стойност 5 лв. за пазаруване от нашия онлайн магазин.
Направете поръчка за сума над 29 лв. до 2022-05-20 и въведете кода на ваучера от 5 лв.

# 108
Няколко думи за парфюма може ли? Разбира се в другата тема. Безкрайно благодаря Flowers Tulip

# 109
Не го познавам .. нищо не мога да кажа.

# 110

Не познавам аромата, но цената ми се струва добра за тази линия на Трусарди.

# 111
Alien Mirage тестер 60мл. наличен в Parfimo- около 71,80лв.
https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-alien-mirage-eau-de-toilet … eni-60-ml-tester/

# 112
Не вземайте и двата парфюма насляпо.

# 113
Взех си още един тестер Attar collection от parfium.bg - Hayati

# 114
Има ли поръчвали от bsicosmetic?
Скрит текст:

Спомням си, че някой скоро пита, но не си спомням дали получи отговор. Коректни ли са? Рязко ми скимна, че веднага трябва да притежавам един парфюм и там е на най-народна цена.
Аз поръчах от този сайт тестер на Alien- лимитка с блясък. Тестерна бялакутия, леко намачкана, но всичко беше увито добре и обезопасено. Имах и 2 спирали. Всичко е чудесно,  от сайта бяха любезни, доволна съм и пак бих поръчала. За жалост с парфюма не сме един за друг, но...риска на поръчките на сляпо...

# 115
Гледам в parfium.bg са пуснали 10 милилитрови бутилки на висшата линия на Шопар. Има ли поръчали и как са като качество в сравнение с Делириум? Съмнителни са ми, защото никъде няма информация от производителя за наличието на 10 мл. флакони. В нито един официален магазин не ги предлагат. Само в няколко български и няколко чуждестранни сайта от сивия сектор.

# 116
  • Пловдив
Гледам в parfium.bg са пуснали 10 милилитрови бутилки на висшата линия на Шопар. Има ли поръчали и как са като качество в сравнение с Делириум? Съмнителни са ми, защото никъде няма информация от производителя за наличието на 10 мл. флакони. В нито един официален магазин не ги предлагат. Само в няколко български и няколко чуждестранни сайта от сивия сектор.

Миналата година ги имаше в makeup.bg, съвсем ОК са си и са доста удобни за да се запознае човек .

# 117
абсолютно са си ок, със спрей и капачка и супер кутия, поръчах 4-5 още преди да ги намалят

# 118
  • София
абсолютно са си ок, със спрей и капачка и супер кутия, поръчах 4-5 още преди да ги намалят

О, и аз взех  Or De Calambac -10 мл. Това е нещо уникално! За първи път срещам нещо толкова различно. Някак,като че ли, при мен не е много траен, но аромата е трепач! Обмислям да закупя и 100-цата.

# 119
Привет,

Дали има актуален код за Скарлет освен welcome10? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт