Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 394
  • 542
  •   1
Отговори
# 120
Tестерите на Rochas са с капачки и панделки, въпреки че на картинките в Парфимо (чешкото) са без.
Очаквах "голишарчета", а дойдоха тези:

In Black e великолепна! Не очаквах такъв очарователен разкош! 😍

# 121
Не мога да отворя файл с кодовете, бихте ли споделили ако в момента има актуален за Парфюми Шоп?
Love7 вече не функционира 😔 благодаря предварително!

# 122
от таблицата:
ПАРФЮМИ ШОП   summer   6%
ПАРФЮМИ ШОП   love7   7%
ПАРФЮМИ ШОП   NISHANE33   33%

# 123
  • До сърцето...
Не мога да отворя файл с кодовете, бихте ли споделили ако в момента има актуален за Парфюми Шоп?

Интересно защо не можете да я отворите, тя е активна и офлайн.
Под таблицата, кодовете са написани и като текст (пак в скрития текст). Когато правих таблицата love7 си работеше, проверявах всички кодове, явно тия дни е дезактивиран.

P.S. И докато ги проверявах, отнесох един парфюм на любимия ми Милър Харис от Елинор, и едвам се удържах от два на Монтал от Parfium.bg. Лоша работа са тия таблици Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 23:51 от Радика

# 124
Идеята за таблицата е страхотна! Изключително е удобно така вместо човек да рови из темата.
За да не е спам - първа поръчка мисля от парфюм.бг Сигурно съм единственият почитател на Лайт Блу в темата, но затопли ли се искам да съм облята от глава до пети в цитруси. Имам една бутилка Интенз ( 100 мл), та с крем и спрей за коса белким изкарам лятото.

# 125
  • Стара Загора
Здравейте ! На мен, таблицата ми се отвори , без проблем. Благодаря , за труда , на всички ,които са участвали в направата 'и . Много е полезна ! Two Hearts

# 126
При мен също не се отваряше таблицата когато попитах тук но както и да е

# 127
  • Пловдив
Tестерите на Rochas са с капачки и панделки, въпреки че на картинките в Парфимо (чешкото) са без.
Очаквах "голишарчета", а дойдоха тези:

In Black e великолепна! Не очаквах такъв очарователен разкош! 😍
Дез и аз много го харесвам Black взех си преди 30мл и сега ме подсети да го изкарам👌🏻 Честити да са ти❣

# 128
# 129
Не успях да разбера дали е споделено, но в Delirium има оферта - при покупка над 120 лв. подарък Prada Candy Night 80 ml Eau de toilette.

# 130
Не успях да разбера дали е споделено, но в Delirium има оферта - при покупка над 120 лв. подарък Prada Candy Night 80 ml Eau de toilette.
Само да уточня, че важи само за онлайн магазина. Вчера звънях в Сердика да питам за един парфюм (който пък го няма в сайта качен) и се оказа, че там я нямат тази промоция.

# 131

Това получих преди малко, но не съм го пробвала

# 132
  • Стара Загора
От няколко дни , в Елинор ,има  грешка при изчисляване на сумата , при поръчка .След прилагането на кода april и сумирането на цената , излиза разлика от около 6 лв.

Тук сумата е изчислена на 89,38 , но всъщност е 83,93 лв.

Тук е 94,30 лв. Но реалната сума е 88,55лв.
Такова неправилно сборуване , ми дава при всички поръчки, с кода april

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 11:03 от meri 123

# 133
  • Sofia
Няма грешка, просто кода за лоялност не се прилага с друг, само е видима евентуалната отстъпка с него.

# 134
  • Стара Загора
Няма грешка, просто кода за лоялност не се прилага с друг, само е видима евентуалната отстъпка с него.

Ааа , ясно ! Благодаря ! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт